Makeup ner(e)d

B.U. Golden Kiss

/
3 Comments

U ovom postu (klik) sam vam detaljno pisala o B.U. #NoFilter kampanji, a sad ću vam konkretnije opisati samu B.U. Golden Kiss liniju.


Golden Kiss linija sadrži toaletnu vodu, mirisni sprej za tijelo i mirisni dezodorans.
B.U. Golden Kiss je cvjetno - voćna parfemska kompozicija, s jabukom, kruškom i bergamontom u gornjim notama, jasminom, listom ljubičice i šljivom u srednjim notama, te sandalovinom, mošusom i vanilijom u donjim, odnosno baznim notama. Kompozicija djeluje komplicirano, no miris je poprilično jednostavan i slatkast te me neodoljivo podsjeća na tinejdžerske dane kad sam takve mirise obožavala. Na prvi njuh je poprilično intenzivan i opojan, no nakon desetak minuta se smiruje na koži i tad osjećam samo intenzivan miris cvijeća s primjesom vanilije. Ako volite intenzivnije parfeme svakako ga pošnjufajte kad budete u prilici, mogao bi vam se svidjeti.

Toaletna voda (50 ml)

Ambalaža toaletne vode je jednostavna, zlatna bočica koja dođe upakirana u zlatnu limenku.
Miris toaletne vode je najintenzivniji i najpostojaniji, te ga osjećam sigurno 7-8 sati na koži.


Mirisni dezodorans (150 ml)

Dezodorans dolazi u klasičnoj deo ambalaži, iste boje kao i toaletna. Miris je nešto manje intenzivan, ali opet određen i gotovo identičan kao toaletna voda. Po vrućini mi nije mogao najbolje poslužiti kao dezodorans jer mi ipak ne drži dovoljno dobro znoj pod kontrolom, ali mi je super za prskanje po ostatku tijela da intenziviram miris toaletne.


Mirisni sprej za tijelo (75 ml)

Njegova ambalaža je klasična staklena sa zlatnim, plastičnim poklopcem. Ako vam je miris Golden Kiss  toaletne preintenzivan, onda je ovaj sprej za vas. Istih je mirisnih nota ali u nešto nježnijoj i manje postojanoj varijanti. Ja ovakve mirisne sprejeve za tijelo obožavam prskati u ormar - ne direktno na robu nego u prazni prostor ormara. Tako mi onda i roba lagano poprimi miris parfema kojeg nosim.


Jeste već nekad probali B.U. parfeme? Koja linija vam je omiljena?

Do idućeg čitanja!Onion Head Emoticons 33


You may also like

3 komentara:

  1. Meni je pakovanje predivno, jedno od ljepsih u zadnje vrijeme a mirisala ga jos nisam da pricam o tome :)

    OdgovoriIzbriši