Makeup ner(e)d

O meni

/
0 Comments

Ovaj blog je nastao iz moje želje da s nekim dijelim svoja iskustva i dojmove o najrazličitijim beauty proizvodima.
Kako se razvija blog, tako sve više raste i moja ljubav prema kozmetici i isprobavanju novih stvari. Ono što mi je posebno drago je da kroz vaše komentare, mailove i iskustva učim jako puno i što sam dosad kroz blog stekla neka stvarno divna poznanstva. Da bih zaokružila priču o meni i ljubavi prema kozmetici, u međuvremenu sam ostvarila dugogodišnju želji i završila makeup edukaciju, te polako napredujem i u tom području.

Na Makeup Ner(e)du ćete uglavnom pronaći recenzije i usporedbe raznih kozmetičkih proizvoda koje koristim, makeup look-ove, tutoriale, a tu i tamo ćete možda zalutati i u neki random post sa privatnim fotografijama i neformalnim tekstovima.

Ono što je bitno napomenuti je da su sve recenzije koje pišem krajnje iskrene, ali temeljene samo na mom osobnom iskustvu, tako da ne snosim odgovornost ako vama ne odgovara neki proizvod koji je meni odličan. Želim da budete svjesni da smo svi individualni, s različitim tipovima i potrebama kože, kose i sl. te sukladno tomu možemo imati potpuno različito iskustvo s istim proizvodom. Zbog toga svaki moj savjet uzmite s rezervom i prilagodite ga potrebama svog tijela.

Također napominjem da su svi proizvodi prikazani na blogu kupljeni isključivo mojim novcima, osim ako ne naglasim drugačije. Otvorena sam za suradnje s kozmetičkim brendovima, ali zadržavam pravo na pisanje svog iskrenog mišljenje. Dakle, ako mi neki proizvod nije dobar ili obrnuto-to ću jasno i napisati, bez obzira jesam li ga dobila na recenziranje ili kupila svojim novcima.

Hvala na čitanju i podršci. <3

Nema komentara: