Makeup ner(e)d

L'Occitane ljetne poslastice

/
8 Comments

Sad ću vam biti brutalno iskrena - zaljubljena sam u L'Occitane proizvode. Baš u sve koje sam dosad probala. NO, uhvatila sam se da sam u većini slučajeva kad pišem o proizvodima koje sam dobila na recenziranje, maksimalno suzdržana prilikom pisanja. Očito sam i nesvjesno oprezna da ne bih na vas ostavila krivi dojam, odnosno da ne biste mislili kako o nečemu pišem hvalospjeve zato što sam to dobila. Tako se dogodi da od te moje pažnje totalno smanjim doživljaj o nekom proizvodu koji me baš skroz oduševio. Danas ću se potruditi da ne smanjujem doživljaj jer vam baš želim prenijeti koliko sam zaista zavoljela ovaj brend, i koliko me svakim novim proizvodom koji isprobam uspije iznenaditi bez obzira što su mi očekivanja zaista visoka.

Off topic, nadam se da je moja politika bloganja jasna i vama (dragim mi čitateljima), kao i pr-ovcima brendova, no mislim da to nije loše tu i tamo napomenuti. Dakle, bez obzira jesam li proizvod dobila ili kupila o njemu pišem isključivo ono što iskreno i mislim (navodeći dobre i loše strane). Želim da to bude vrlo jasno kako bih mogla neopterećeno nastavit pisati.


L'Occitane Verbena osvježavajući piling gel za tuširanje je ono što u ovim ljetnim, vrućim danima trebam i želim u životu. Savršena stvar za brzo jutarnje osvježenje i razbuđivanje!
Radi se o gelu za tuširanje s blagim eksfolijacijskim granulama koje rade lagani piling i tako nježno odstranjuju odumrle stanice kože. Iskričavi miris ovog gela (kao i kompletne Verbena linije) je ono što tijekom ljeta mom nosu godi više od bilo kojeg drugog mirisa. Taj citrusno-mentasti mix je toliko lagan a u isto vrijeme toliko intenzivno osvježavajuć da me odmah prebaci u mood pijenja ledenog mojita na nekoj tropskoj plaži. Podiže jutarnje tuširanje na totalno novi level, a i minimalno isušuje kožu tako da nemam ni jednu zamjerku. Cijena malog pakiranja od 70 ml je 12 KM, a velikog od 250 ml je 29 KM.


L'Occitane Verbena hidratantna pjena za tijelo
je jedna vrsta proizvoda s kojom se prije nisam susretala.  Moram priznati da mi je na prvu ideja utrljavanja pjene po koži bila nekako bedasta i čudna, no odmah po nanošenju mi je postalo jasno zašto je netko bio pametan i došao na ideju za ovakav tip proizvoda. Pa ta hidratantna pjena je toliko brza i jednostavna za korištenje i nekakva mekana i lagana, i upije se u kožu u roku 1 sekunde da je to jedna milina. Baš prava inovacija i rješenje za sve one žene i muškarce kojima je mazanje krema i čekanje da se upiju teška tlaka, a osobito ljeti kad je vanka vruće, a ti ljepljiv i koža se znoji ispod kreme i takoto. Eto, zato je ovaj losion s puno zraka u sebi toliko savršeno rješenje! K tomu još miriše na limete iz mojita. DIVOTA!
Cijena losiona je 45 KM.



Kao što su mi proizvodi iz Verbena linije vrlo brzo postali obavezni dio jutarnjeg rituala razbuđivanja, tako je L'Occitane Lavandin sapun postao jedan od mojih omiljenih večernjih tuširalica i neizostavan dio spa rituala prije spavanja. Miris lavande me od malena asocira na mamine čiste posteljine i jastuke, tako da mi je i danas najdraže otići u postelju s tim mirisom u nosnicama. L'Occitane Lavandin sapun u sebi sadrži eterična ulja i cvjetove prave lavande i zaista je intenzivnog mirisa. Rezan je poput onih starinskih, domaćih sapuna, a komadići lavande vrše lagani piling. Primijetila sam da mi sapun ipak malo isušuje kožu prilikom tuširanja, ali imajte na umu da je moja koža izrazito suha i da me sve tuširalice u obliku sapuna isušuju. Ukoliko imate normalnu kožu tijela onda to ne bi trebao biti problem.
Cijena ovog seta od dva sapuna (100g x 2) je 26 KM.


Do idućeg čitanjaOnion Head Emoticons 33
PR proizvodi


You may also like

Broj komentara: 8:

  1. Obožavam L'Occitane proizvode, postala sam ovisna o njima. Kada ih jednom probaš, ne možeš više odustati. :D
    Sviđa mi se sve iz kolekcije Verbena, ali ipak mislim da ću za jesen probati nešto drugačijeg mirisa.
    Marina

    OdgovoriIzbriši
  2. Proizvodi odlično izgledaju, nikad se prije nisam susretala sa njima, pa sam jako radoznala da isprobam neki.
    I opsjednuta sam sa tvojim blogom, ujedno sa nazivom istog.
    kisses <3 :*

    everydayema.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši
  3. Mnogo mi se dopadaju proizvodi. Nisam imala kako da probam ove proizvode, ali stvarno mi se čine kao odlični ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog + Giveaway

    OdgovoriIzbriši