Makeup ner(e)d

Darivanje :)

/
108 Comments
Dragi moji, kao što sam u nekom od prethodnih postova spomenula, odlučila sam napraviti jedan mali giveaway kao znak zahvale svima vama koji me redovno čitate i komentirate, te time mom pisanju dajete smisao. Puno mi znače vaši komentari i svaki me jako jako obraduje i uljepša mi dan. :)
Pošto se približilo pola godine od kad pišem (24.9. sam napisala prvi post), i pošto je broj vaših posjeta na moj blog prešao brojku od 35 000 (ta činjenica mi je stvarno nevjerojatna jer sam u početku mislila da će me čitati samo moji najbliži :-D), odlučila sam nagraditi nekog od vas s par kozmetičkih proizvoda koje osobno jako volim.

Da bi sudjelovali u nagradnoj igri trebate mi u komentaru napisati neki kratki osvrt na moje postove, npr. što vam je najdraže čitati na blogu, što bih možda trebala promijeniti u pisanju ili bilo kakvu suvislu sugestiju iz koje mogu zaključiti da ste stvarno moj čitatelj a ne lovac na nagradne igre :-D.



Na komentar se potpišite imenom i mailom, na koji vas mogu kontaktirati u slučaju da budete odabrani od strane random.org.
Darivanje je otvoreno za sve čitatelje iz bivše Juge (da ne nabrajam sve zemlje pojedinačno) :Đ, a ono što možete osvojiti su dvije MUA palete-Undressed i Popastic, moj najdraži ruž ikad-Revlon Cherries In The Snow i Avon maskaru-Super Extend.
Pobjednika biram za 7 dana, a darivanje počinje danas. :D





Nadam se da vam se nagrada sviđa i da ćete sudjelovati!
Do idućeg čitanja velika pusa! :)



You may also like

Broj komentara: 108:

  1. Hmmm..ja ću otvoriti sezonu komentara. Sa ili bez poklona reći ću samo da sam blog počela pisati zbog Emine Saletović iz TZ, ali da sam nakon nekoliko mjeseci otkrila tvoj blog i preorjentisala se make up blogovanje. Da tebe nije bilo nikada ne bih naručila ništa od MUA proizvoda, a niti dobila povoljno super paletu :). Što se mene tiče samo nas redovno obraduj super postovima i ja zadovoljna. Naravno povremeno prošaraj blog i divnim fotkama sa putovanja za nas koji to volimo.
    Evo i maila
    panda5s@yahoo.com Sanja

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj draga Sanja, baš mi je skroz drago ovako nešto pročitati :) :*

      Izbriši
  2. Ja sam profesionalni lovac na nagrade pa nemam na sta da se osvrnem :)))
    Samo htedoh da kazem ogromno hvala Ana forumu sto je iznedrio izuzetne blogerice :)

    myperfectlounge@gmail.com Iva

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha, a ja baš nikad ne bih posumnjala na tebe :Đ
      Slažem se za forum :)

      Izbriši
  3. Ja ne sudjelujem u darivanjima, ali svejedno ću te pohvaliti jer čitam svaki tvoj post! Raste ti čitanost, a i ti s njom. Postovi su ti sve bolji, kao i slike, a osobito mi se dopada ovaj blok Italije.

    Toliko od mene.

    Over and out!

    OdgovoriIzbriši
  4. Na blogu mi se jako sviđaju recenzije jer su jako detaljne.I plus općenito volim recenzije. :) (i have a shopping disorder)
    Sviđa mi se tvoj stil pisanja i uvijek odlična kvaliteta fotografija.Sviđa mi se i što imamo i sličan tip kože a to mi je dosta bitno kad čitam recenzije i preporuke porizvoda.Sviđa mi se i što voliš GR ruževe jer ih volim i ja.I dosta mi se još stvari sviđa, al' eto neka to bude to da sad ne nabrajam :)

    mypreciousmakeup@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala na finom giveaway-u :)

    Volim da citam tvoje postove i jos vise bih volela, kad bi malcice vise pisala o preparativi :)

    angelsmiledoll@gmail.com

    Pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Hvala tebi na sugestiji, potrudit ću se da bude više preparative!

      Izbriši
  6. divannn poklon :)

    lejlamemic@std.sehir.edu.tr

    OdgovoriIzbriši
  7. i ja sam saznala za tebe preko foruma =))))

    andja_stay_cool@yahoo.com

    OdgovoriIzbriši
  8. Meni se bas svidja tvoj blog, i znas sta mi je bilo najbolje, taadaaaaaaa "Transformacija u Severinu" =D voljela bi da to cesce radis ,jer mi je to bas zanimljivo,a vidjeli smo i da si talentirana =D =D ahh a ja i ako osvojim ovu sminku , mislim da se necu ni znati blizu nasminkati kao ti ,, a jos uvijek pokusavam nasminkati oci kao ti u ovom postu http://makeupnered.blogspot.com/2012/11/tutorial-tri-olovke-i-maskara.html , bas mi se ovo posebno svidjelo , ali vjezbam vjezbam, =D
    <3

    Amina Catic

    amina.catic.89@hotmail.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha, a valjda ću brzo pokušati s još nekom transformacijom :) Ma sve je samo vježba, drago mi je ako sam te potakla na to :)))

      Izbriši
  9. Prije svega, nije mi toliko do nagrade (iako je zaista primamljiva, i zaista je jako lijepo od tebe što si odlučila počastiti svoje čitatelje! :)) nego sam samo trebala neki poticaj da ostavim koju lijepu riječ u vezi tvog bloganja! I sada eto imam problem jer ne znam odakle početi :D nisam neki profesionalac što se tiče makeupa ili pak blogova, ali često zavirim na beauty blogove što zbog zabave što zbog potrebe za nekom korisnom informacijom i, bez lažne skromnosti, mislim da je tvoj blog doista jedan od najboljih na ovim prostorima! :) doslovno iz svakog posta se vidi da to što radiš radiš sa srcem i iskreno :)
    Jako često sam uzela neki proizvod baš na tvoju preporuku i ostala apsolutno oduševljena (iduće na popisu mi je korektor iz prošlog posta :D) i puno ti hvala na tome :) nadam se da ćeš i dalje nastaviti tako i želim ti stvarno svu sreću! :))

    brynhilx@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E pa baš si me jako obradovala ovim komentarom, stvarno mi je najdraže od svega čuti da sam nekom pomogla da pronađe neki dobar proizvod za sebe jer i sama znam koliko je nekad to teško. Drago mi je da sudjeluješ i da si mi se javila, imaš veliki pozdrav :** ;)

      Izbriši
  10. Tvoj blog sam slucajno otkrila pre neke 2 nedelje i isto vece procitala sve postove :) postovi su super,i pises na vrlo zanimljiv nacin ali bi po mom misljenju trebalo biti vise tutoriala sa sminkom korak po korak,i mozda malo vise recenzija avon i oriflame kozmetike jer su oba brenda jako zastupljena na nasim prostorima i svima pristupacna. Oduzih sa ovim komentarom :) Sonja Gajic, mail je: s7.1.11@hotmail.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E hvala ti, drago mi je čuti ovakve sugestije jer onda znam na što se trebam bazirati u daljnjem pisanju. :)

      Izbriši
  11. svi postovi su ti odlični i samo tako nastavi! čestitam na impresivnoj brojci klikanja(čitatlja) i broju sljedbenika.
    tina-pinkyroses77@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  12. Volim tvoje postove jer si kreativna, imaš smisla za fotografiju i ono najvažnije, prelijepa si <3

    OdgovoriIzbriši
  13. Prvi tvoj post koji sam procitala bio je ovaj http://makeupnered.blogspot.com/2012/11/lotd-setnja.html
    U njemu sam saznala da si iz Mostara i da si jako jako lepa :) Od tada pratim tvoj blog.Svidjaju mi se tvoje recenzije i look-ovi!Pozdrav!
    Ja sam Marijana,a moj mejl je: facelookmarijana@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  14. Hello :)
    Pa šta reći, koju posluku porati. Šalu na stranu, odlične postove imaš, volim da ih pratim, čitam, gledam fotografije. Voljela bih da postavljaš malo više fotografija putovanja, jer sam fotograf po zanimanju i nekako smatram da bi to bio veliki + za nas fotoholičare i zaljubljenike u putovanja. Sve u svemu, odlična si blogerica. Čak sam i ja razmišljala da počem sa pisanjem bloga, no otop potom. Ove palete želim već duže vrijeme, jer sama šminkam svoje modele i trudim se al' sa običnom šminkom i nije toliko uspješno :/.
    U svakom slučaju, continue the good work. Sue

    Sue Radonic

    suzanaradonic91@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe, hvala najljepša na prijedlozima i komplimentima. Potrudit ću se da ubuduće bude više takvih postova :)

      Izbriši
  15. Ja sam od nedavno u svetu blogova i tvoj blog mi je jedan od prvih nekoliko koje sam krenula bas da pratim. Jako mi se svideo i tada, a i sada kada sam ih vec dosta pregledala ostala si mi jedna od omiljenih. Ja naravno najvise volim postove sa recenzijama. Svidja mi se nacin na koji pises. Kazes sve sto je korisno, a i na lep i zanimljiv nacin. I sto je po meni takodje jako bitno imas uvek jako lepe fotografije tih prozivoda. Takodje volim i postove tipa ... omiljeno u nekom mesecu... i slicno. U svakom slucaju ja sam ti veliki fan i samo nastavi kao i do sad. Super si :*

    Aleksandra D.
    aleksdobardzic@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  16. Pecas komplimente a a ? :D
    https://www.youtube.com/watch?v=6BDjlNLPBbo ... :D

    Nego.. rekla sam ti vec, sminkas me na vjencanju, ne interesuje me koliko sam ti daleko, ima da dodjes i uredis me :) Posudit cu ti Undressed paletu ako je osvojim, ne brini se ;) Molila bih te da obuces neku haljinu iz Zare koja nema gresku, ipak je wedding day, nemoj svakakva dolazit :D Ako ne bude takvih, pitaj da ti skinu s lutke, posto one imaju najljepse i one su najbitnije u Zarinim prodavnicama a ne musterije..samo ces morat sacekat stilistu da ih presvuce ;)

    Hmmmm...what else do I like? Posto sam i ja profesionalni ganjator nagradnih igara, cekaj samo malo da ti pregledam postove pa da se pravim da te citam :D Jaaaaaao vidi ti u Italiji bila, vidis uuuoooopste nisam imala pojma :D

    Opet ubacujem ovu malu gore: Saaaalim se bre! pa da zavrsim vise :) ... Prelijepa si, imas predivne crteze osim sto znas i po licu da "crtas", vidi se da si umjetnicka dusa. Ponesi neki crveni crtez kad budes dolazila na ovo moje vjencanje ;)

    Sto se tice sugestija, to sam ti vec rekla - Ubacuj cesce one transformacije :) i ne znam da li si ikad pisala o svoj svojoj preparativi jer imas jako lijepu kozu. (Ako jesi, izdala sam se da te nikad ne pratim i da sam prvi put zalutala na blog jer se procula nagradna igra)

    Eto caaaaaaaaaaao :D

    melisa1008@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha, a stara znaš mene-samo vrebam priliku da izvučem komplimente iz vas, što drugo reći!

      Što se tiče vjenčanja, neeema frke, bit će i haljina i crvena slika i sve, nema da fali :D
      I btw pravi si stalker, skroz si me upratila s obzirom na to da si samo obični lovac na nagradice :D

      Šalu na stranu, dobro su mi došli ovi vaši komentari, vidim da bih trebala malo više pisati o preparativi i sl. Hvala i tebi na prijedlogu i legendarnom komentaru, kao i obično. :)
      Eto bok, pusa caooo :**

      Izbriši
  17. Ja neću da se igram samo želim da ti čestitam na posjetama. zaslužuješ svaku, i još puno više!!! <333

    OdgovoriIzbriši
  18. Najdrazi su mi LOTD postovi jer si prelijepa,onda recenzije,pa onaj post nedavno o putovanju u Rim,onda su mi simpaticni jako tvoji savjeti npr.onaj brzinski make up pomocu olovaka za oci(zbog tebe sam pocela koristiti olovke za oci koje su camile na dnu ladice),pa mi je bilo slatko kako si promijenila ambalazu revlonovom color stay i da ti pohvalim jos kekse od brusnice,super su ;) :D
    anela.baresic@hotmail.com

    OdgovoriIzbriši
  19. Samo da ti poželim sreću u daljem blogovanju i čestitam na dosadašnjem zasluženom uspehu :)

    OdgovoriIzbriši
  20. svaka čast curo! eto npr.ja sam isto tu negdje otvorila svoj blog... ali imam duplo manje posjeta nego ti! to samo govori koliko te ljudi vole i čitati (ja sam manje zabavna valjda XD) divim se tvojoj kolekciji makeup-a i divnim crtama lica koje imaš, samo i dalje tako nastavi vrlo rado te čitam i iz podravine :D

    Marija Šmic
    marija.smic@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno, vjeruj mi da je meni ova brojka stvarno za ne povjerovat i nikad nisam mogla zamisliti da će toliko puta ljudi posjetiti ovaj moj kutak, ali sve skupa je jako poticajno! :)

      Izbriši
  21. Dopada mi se tvoj mladalački stil pisanja, zabavno je, fotografije su takodje lepe! Super mi je bila ona transformacija, kako si igrom senčenja totalno promenila lik, volela bih da je više takvih postova jer je jako interesantno i po tome se razlikuješ od ostalih što je uvek plus! :) Veliki pozdrav od novosađanke Ivane, pratim te! ivanakevac@hotmail.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ti se sviđa i puno hvala na lijepim riječima draga Ivana.:)

      Izbriši
  22. želim ti prvo čestitati na uspjehu koji si postigla s blogom, vjerujem da to nije lak posao te da zahtjeva mnogo truda, mašte i upornosti no s brojkom od 35 000 posjeta dokazala si da znaš kako treba raditi i da imaš izraziti talent.
    Na blogu mi se sviđa kako recenziraš proizvode, realno i detaljno, npr post o EcoBella Bamboo kistovima me je jako zainteresirao i imam želju da ih uskoro i kupim :) volim što ne navodiš samo pozitivne strane od proizvoda tako da mogu riskiranja kupiti odnosno ne kupiti proizvod. Želim ti puno uspjeha u daljnjem radu :)

    Ivana Mišetić
    ivanamisetic@hotmail.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Istina, u sve ovo ulažem puno truda i ljubavi ali mi je u isto vrijeme pruža mnogo zadovoljstva tako da se isplati. Drago mi je kad i drugi to prepoznaju :) Hvala na lijepim riječima i željama :)

      Izbriši
  23. Zahvaljujuci tvom postu o favoritima iz 2012. godine, sada koristim korektor Maybelline The Eraser Eye koji je odlican i sigurna sam da ga dugo necu menjati. Veliki pozdrav!
    Katarina
    katarina_sar@yahoo.com

    OdgovoriIzbriši
  24. Hello. Ja samo zelim da te pohvalim, savrsena si , citam tvoje postove i mnogo si talentovana, samo naprijed, ostani takva kakva si. Veliki pozdrav iz Svedske. Natalija

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A hvala ti puno puno! Zbilja ne znam što drugo reći osim da sam i više nego ugodno iznenađena i počašćena! :* Veliki pozdrav!

      Izbriši
  25. Volim da čitam tvoje postove jer si kretivna, detaljna a nekako mi je najdraži onaj sa transformacijom, oduševio me je potpuno!
    Ne smem da zaboravim ni sjajne fotke a i ti si mnogo slatka!

    oinkifyouloveopi@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  26. citam i pratim, i jedina sugestija je to sto bih volela cesce recenzije. Super si odradila transformaciju u Seve, smatram da imas talenta za make-up art...
    A sto se tice nagradica super su i cestitam na uspehu.
    Do citanja draga!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, potrudit ću se da recenzije budu češće! Samo napominjem da ukoliko želiš sudjelovati u nagradnoj igri samo se potpiši ili ostavi mail na koji te mogu kontaktirati! Veliki pozdrav:))

      Izbriši
    2. da li bih ti mogla na mail poslati svoju imejl adresu i ime?
      Ako tako moze, jer ne zelim ostavljati javno kontakt..
      Ako ne i to je okej...=*

      Izbriši
    3. Ma naravno, imaš moj mail u kontak kartici gore na vrhu bloga.

      Izbriši
  27. Iako ovog puta ne sudjelujem u nagradnoj igri jer imam većinu ovih proizvoda pa da ih nekom ne uzimam, svakako moram ostaviti komentar jer te pratim već neko vrijeme otkako sam ušla u ovaj blogerski svijet :) Volim tvoje recenzije, način na koji pišeš, uvijek saznam nešto novo, volim tvoje fotke i izvještaje s putovanja, a tek šminku... Ona transformacija Severine, pa onda još onaj look za maškare (gejša - moj favorit) - definitivno imaš ono nešto i baš ti se divim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. VELIKO hvala na ovakvom komplimentu! Zbilja mi dajete veliki poticaj i puno znači pročitati ovako lijepe komentare! Hvala još jednom draga Sara :*

      Izbriši
    2. :) Nema na čemu, potpuno je zasluženo :)

      Izbriši
  28. Svidja mi se sto si jako detaljna i objektivna, nema suvisnih hvalospeva :)
    Nevena Savic
    nevena993@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  29. S obzirom da ja obožavam smokey eyes oduševila sam se kada sam na tvom blogu videla tutorial za zlatno - smeđi pošto sam ja uglavnom koristila sive nijanse. Za prvu malo svečaniju priliku isprobala sam ovu tvoju kombinaciju i bila je stvarno super. Fantastično! Blog ti je odličan! Veliki pozdrav!
    Marina
    m1508s@yahoo.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da si pronašla nešto korisno za sebe u mojim postovima! :*

      Izbriši
  30. Prvo cestitam za posjete, i u potpunosti te razumijem, kad sam tek pocela pisati, rekoh, ma ko ce to citati, kad ono vrlo brzo poraste citanost :-)
    Kod tebe mi se najvise svidja tvoje sminkanje i sto volis ruzeve i boje.
    Ja sama nisam bas narocito vjesta sa sjenkama pa rado skicnem i bacim pogled kod tebe kako se sminkas.Sto se mene tice, jos vise takvih postova.Eh, da onaj sa Seve transformacijom me odusevio, daj jos neku ;-)
    A super mi je i sto imas ovih postova mimo sminke,poput putovanja i sl. jer obozavam gledati fotografije :-)
    Undresses imam,ali rado bih njime obradovala jednu dragu osobu, ali Poptastic sam zeljela, no nisam je uspjela naruciti zadnji put jer su sve bile out of stock
    mail je
    snow81a@gmail.com
    P.S. ako nije problem, za slucaj da me random odabere, ime bih ti poslala na mail, jer ne volim potpisivanje punim imenom :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno, da, čitanost me zbilja iznenadila. Drago mi je da ti se sviđa, a ovdje ću i uzvratiti jer je meni tvoj blog jedan od omiljenih :) Što se imena tiče, nema nikakvih problema! :*

      Izbriši
  31. Super nagrada zaista :))
    Meni jedan od dražih blogova. Moram ti pohvaliti fotke. Cijenim kad se ljudi i oko njih potrude. Uglavnom, jako lijep blog i dobar posao obavljaš! :) A i ti si mi baš simpatična :D

    Sanja Đ.
    azziella@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  32. Neću učestvovati, ali ću ti čestitati i reći da si svaki klik zaslužila, i zaslužila si ih još i puno puno više.... ja te rado čitam, rado gledam, više puta sam ti rekla da si mi zaista prelijepa.... Veliki pozdrav iz Tz

    OdgovoriIzbriši
  33. I meni je Seve transformacija bila hit!
    Volim svaki tvoj post da citam,sve mi se dopada,lepa si,mlada i pametna devojka,znaces ti i sama o cemu da pises u narednim postovima:-)
    Veliki pozdrav i cestitke za broj pregleda!

    The beauty doctor
    beauty.doctorr@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  34. Kako sam te ja počela čitat? Pa googlala sam Flormar i izbacilo mi tvoj članak...učinila si mi se simpatičnom, pročitala sam i ostale postove kojih tad nije bilo puno i odlučila te smjestit u favorite u svojoj traci oznaka na Chromeu. Plus ti je bio i to što živiš u Mostaru gdje ja studiram, pa mi se učinilo da bi mi to moglo biti od koristi u potrazi za nekim proizvodima i sl :-) Općenito volim postove kao što su Favoriti, Empties, New in pa su mi takvi najdraži i kod tebe, uz LOTD članke. Tvojom zaslugom kupila sam Artdeco kamuflažu, za koju čak nisam ranije bila ni čula...nisam imala pojma da korektor takve moći prekrivanja uopće postoji u stvarnosti :-) Sad je na redu Maybellineov korektor koji si recenzirala prije dan, dva :-)
    Raspisla se ja hehe Uglavnom, samo nam nastavi pisati - očito imaš kome :-)
    A nagrade su super! Ja se još uvijek nisam dočepala MUA paleta...
    Jelena H.
    jelena-1991@hotmail.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E pa i više mi je nego drago, sobito kad znam da živiš u istom gradu kao i ja. Na kraju krajeva, cilj bloga i jest da svojim iskustvom pomognem drugim curama oko pronalaska dobrih proizvoda, tako da kad pročitam da sam u tom uspijela onda je to najponosniji osjećaj :Đ

      Izbriši
  35. Ja bih sudjelovala blibk blink :)
    Ono što mi se sviđa na tvom blogu je kao prvo, ime bloga, baš je kreativno i playful. Kao drugo, teme koje pokrivaš i kojom ih kvalitetom popratiš, od fotki do teksta. I treće, što odgovaraš na sve komentare i što znam da ako ti postavim neko pitanje, mogu se vratiti na tvoj blog i dočekat će me odgovor. To i ja pokušavam raditi na svom blogu, jer mislim da ako se netko potrudio ostaviti komentar, onda zaslužuje i odgovor :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ups :D
      girlygirliness@gmail.com
      Josipa K.

      Izbriši
    2. E pa jako mi je drago da sudjeluješ i da ti se sviđa blog :) Što se odgovora na komentare tiče-nastojim svima koji me čitaju i pišu dati do znanja da to zbilja cijenim i svima posvetiti bar toliko vremena da se zahvalim. :) Veliki pozdrav! :*

      Izbriši
  36. Ja sam definitivno fan recenzija, jer pazljivo stedim svoj novac i tesko se odlucim na sta da ga potrosim, a recenzije su mi velika pomoc. ;) Inace, volim sto redovno delis svoje makeup kreacije sa nama, odlicno za inspiraciju. :) Puno pozdrava! :) :*

    Milijada S.
    miki_laza@hotmail.de

    OdgovoriIzbriši
  37. bok :) meni su najdrazi FOTD postovi jer imam spustene kapke i ne znam kako sminkati takve oci :O i onda nadem tebe i tvoj J.Lo look i odusevim se :D od tada te pratim i ucim se sminkati ;) pa hvala ti na tome,pozz :)
    Anamarija
    anatetlo@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  38. Mnoo volim tvoje fotografije, baš me nekako preporode i opuste...sjećam se onih slatkih Valentinovskih :)

    Cherries in the snow mi je divan, jesi ga kod nas kupila?

    OdgovoriIzbriši
  39. Rijetko sudjelujem u nagradnim igrama, skoro nikako ali ovaj put ne mogu da odolim zbog (vjerovatno već pogađaš)Poptastic palete :) Njome me je Adi šminkao u Sarajevu i zaljubila sam se u pearl efekat, pigmentaciju i dugotrajnost sjenila pa bih bila baš happy da ju dobijem :D

    Što se tebe i bloga tiče, sjećam se kad si mi se javila i poslala prewiew svog prvog posta na fejs. Tad sam već znala da ćeš biti odlična u tome što radiš i nisam pogriješila. A još i Balaša voliš jednako koliko i ja - pa kako da te ne čitam i ne pratim:)

    Bez zezanja, jako mi je drago da si uspjela, postovi su ti odlično, slike također i samo tako nastavi :***

    Azra
    makeup_makeout et yahoo com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe, da Popastic mi je totalno u tvom điru :D

      A hvala ti draga Azra na ovakvo lijepom komentaru, znaš da mi posebno znači kad je od tebe. Ti si me na kraju krajeva i ohrabrila da se upustim u bloganje, a Make Up Make Out mi je bio i ostao uzor-blog, tako da <3! Za Đoleta, što reći, to je posebna veza! :)

      :**

      Izbriši
  40. Ja sam profesionalni lovac na make-up blogove, ozbiljno :m svidja mi se sto si objektivna, recenzije su ti odlicne, fotografije jos bolje... nemam zamjerki. Nekako si mi naj od ovih ostalih bloggerica koje pratim :) inace ne ostavljam komentare na postovima, ono, procitam i odem dalje jer sam u stisci s vremenom ionako hehe. Samo ti zelim reci da si me ohrabrila i nadam se da cu ubrzo objaviti svoj prvi post. Lijep pozdrav i ugodan dan :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe, a hvala ti puno! Jako mi je drago pročitati ovako lijep komentar+samo naprijed s pisanjem, nadam se da ćeš se odlučiti i pokrenuti svoj blog!
      Veliki pozdrav :*

      Izbriši
  41. Volim da citam tvoj blog jer imas divne slike i odlicne recenzije! :)
    Pored postova o sminki i kozmetici, mnogo mi se dopadaju putopisi! :)

    Milena,
    milena.djkvc93@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  42. Prvenstveno sam svratila na tvoj blog da vidim makeup look-ove koje radiš, jer si zaista predivna djevojka :D ali oduševilo me što pišeš i o događajima u tvom životu,putovanjima (jer već dugo gledam gdje bih otišla s dragim na par dana pa mi daješ ideje :)), a fotke su ti divne! (ne znam jeli do fotoaparata ili tebe ali baš uživam svratiti i diviti se kako super izgledaju boje na njima :)) U svakom slučaju, nastavi sa blog-om jer je opuštajuće nakon cijelog dana sjest na komp i čitat o šminki (barem meni :D) ali i drugim stvarima. Pozdrav iz Splita!

    Nela
    nela.kundicevic@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno! Drago mi je da uživaš u čitanju mog bloga, veliki pozdrav za dragi Split :))) :**

      Izbriši
  43. Meni se dopada to što pišeš o stvarima koje se mogu nabaviti kod nas + o onima koje su nam malčice izvan domašaja, tj za koje bi trebalo izvaditi internet karticu ...što bi bilo krajnje vreme da uradim već jednom. Kritike nemam, osim što bih, što važi i za druge domaće blogerke, volela da pišete još više i češće, ali znam da vam blog i ovako oduzima dovoljno vremena i da ne možete štancovati postove kao strane blogerke kojima je blog verovatno glavni izvor primanja :)

    ivonareg@rocketmail.com


    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe, hvala ti, drago mi je da sam pomogla :) A da, za kvalitetne postove treba izdvojiti poprilično puno vremena tako da uz ostale obaveze koje imam ne mogu puno češće postati, iako bi i ja voljela da mogu :)

      :*

      Izbriši
  44. Pozdrav :))

    Ovo mi je prvi put da sudjelujem u nagradnoj igri u ovoj "branši" :D
    Ne sjećam se iskreno kako sam naletjela na tvoj blog, ali u zadnjih godinu dana malo više sam se počela zanimati za kozmetiku, tako da sam polako u fazi istraživanja :DD

    Tvoj blog i osobno Ti kao osoba si me jako privukla da i dalje posjećujem i čitam tvoj blog. Na ni jednom dugom blogu, fb profilu ili trećem nisam susrela toliko spontanosti i susretljivosti. Pravo si osvježenje sa svojim nenamještenim osmjehom i prirodnom ljepotom :)

    Evo upravo se sjetih :D naišla sam na tvoj blog kad sam ukucala u google: "Rimmel lasting finish" :D jer sam tada trenutno tražila recenzije o tom puderu da bi potvrdila ono svo razvikivanje oko povoljnog omjera njegove kvalitete i cijene.
    Nakon toga mi je zapao za oko smeđo-zlatno smokey eyes koji me oduševio jer je za mene to bio skroz drugačiji pojam skmokeya jer nisam ni zamišljala da se tako savršeno može izvesti uz pomoć olovaka za oči, a i za mene je bio to pun pogodak jer imamo sličnu boju očiju.
    Sjećam se i tvojih purpurnih usana za koje si koristila samo olovku za usne (u postu u kojem si se ispričala za nepopunjenost obrva haha :D ). Tim postom si mi jako pomogla, jer isključivo od toga dana koristim olovke za usne umjesto ruža :D
    Velike pohvale i za tvoje osobno putovanje i doživljaje koje djeliš s nama, omogućuješ nam s tim da i mi doživimo dio čari i ljepote koje si doživljela :)

    Ispričavam se na ovako dugom komentaru, ali imam manu da ne znam skraćivati ono što mi je umu :D
    I za kraj, nemam nikave zamjerke, samo ti želim da zadržiš svoju vedrinu i ljubav koju čuvaš u očima :)

    Sretno :)

    dianna_vkci@hotmail.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma ne trebaš mi se ispričavati za ''dužinu'' komentara, čak suprotno, zbilja mi je gušt i čast pročitati ovako lijep feedback za trud koji ulažem u blog. Jako mi je drago da sam ti pomogla oko nekih stvari i da ti je moje iskustvo koristilo :)

      Hvala tebi na ovako lijepim riječima, i stvarno si me potakla da budem još bolja :)

      Veliki pozdrav i sve najljepše :*

      Izbriši
  45. Dijana :)
    dianna_vkci@hotmail.com

    OdgovoriIzbriši
  46. Tvoj blog mi se sviđa jer pišeš jako lijepo, imaš potpune recenzije i zato jer si Hercegovka ;D

    Ivana,
    ivanna_1295@hotmail.com

    OdgovoriIzbriši
  47. Pozdrav, evo potpuno iskreno, počela sam pratiti tvoj blog jer imamo sličan ten (koristimo istu nijansu pudera) i boju očiju pa kad vidim da nešto dobro izgleda na tebi, pretpostavim da bi moglo i na meni :-). A osim toga sviđa mi se i tvoj način pisanja, nekako baš pogodiš pravu mjeru, ne pišeš ni prešturo ni preopširno.
    Marija m10galic@yahoo.com

    OdgovoriIzbriši
  48. Blog sam pocela citati tek nedavno, slucajno sam naisla na njega, trazeci recenzije za neki puder :) I to mi se definitivno najvise i svidja, svaki review je detaljno opisan, i ono najbitnije, nakon citanja mozes zakljuciti da li je to nesto sto bi ti odgovaralo ili ne! Uglavnom, definitivno cini kupovinu u moru proizvoda laksim :)

    Amela

    amela_sa@msn.com

    :)

    OdgovoriIzbriši
  49. Redovno, tj svakodnevno sam na tvom blogu. Svaki put zaista zeljnmo ocekujem tvoju novu ibjavu,jer si detaljna i realna, a svaki post mi pomogne u narednom odabiru. Volim tvoje postove o podlogama i puderima i prikaz razlicitih sjenila. Mogu lijepo pregledati boje,a onda se baciti u kupovinu. SVe pohvale...

    OdgovoriIzbriši
  50. Ja ne koristim puno šminke, ali opet imam par dragih make-up blogova koje redovno čitam, a tvoj je jedan od njih. Ne bih ništa dodala ni oduzela, sviđa mi se što ponekad napišeš i nešto o sebi, jedva čekam Catrice recenziju (mada ću ga kupiti, jer si rekla da valja :P) i tako :).

    Marsovka, marsovkauoblaku@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe, nadam se da ćeš biti zadovoljna s rumenilom, i drago mi je da me čitaš i da ti se sviđa blog! Veliki pozdrav :**

      Izbriši
  51. Pratim tvoj blog otprilike 2 mjeseca,ono što mi se posebno sviđa su veoma detaljne recenzije.Također mi se sviđaju make up lookovi i voljela bih da imas više takvih postova.Predložila bih ti da napravis post tipa ''Moj kozmetički kutak'' ''Moj nakit'' i sl.I da ne zaboravim transformacija mi je definitivno najbolji post. Emina, lola.accessorize@gmail.com

    OdgovoriIzbriši
  52. Nema potrebe za nagradom jer već imam tu paletu ( zahvaljujući tebi ),samo da po 1.put ostavim komentar,jer te pratim od samog početka,i nastavit ću redovno provjeravat jeli izašao novi post. :) Uglavnom hvala što ti si me dodatno uvela u svijet kozmetike,i što si mi omogućila da imam Real Techniques kistove i ostalo :)))
    P.S. Imaš ogroman talent za šminkanje,i nastavi se bavit time,jer si stvorena za to... :))
    Ružaa... <3 :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ruuuuuuuuuuuuužeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee draga <3 <3 <3 Što reći :))) :*** !

      Izbriši
  53. Koliko vidim, danas je poslednji dan za učešnje u igri tako da sam i ja odlučila da probam. :D
    Mnogo mi se sviđa tvoj blog, pišeš detaljne recenzije, mnogo odličnih proizvoda sam probala zahvaljujući tebi i smatram da ne treba ništa da menjaš. Sviđa mi se što recenziraš i skupe i jeftine proizvode, za sve nas i svako sebi može pronaći šta ga zanima. Samo tako nastavi. :)
    ljiljana.janus@live.com :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da si se odlučila sudjelovati i da ti se sviđa moj blog! :***

      Izbriši
  54. Sve pohvale za blog! knezevicnatasa@hotmail.com
    Natasa Knezevic

    OdgovoriIzbriši
  55. ja tebe volim gledati na slikama :D i razmisljati kako bi voljela da ti sredim rodjaka koji je iz Mostara :D bili bi divan par :DDDDD
    stalno citam tvoje postove ali ne znam da li sam ikako komentarisala. Fantasticna mi je bila transformacija u Seve i uopste svi look-ovi koje si radila :) odusevljena sam sta si uspjela napraviti sa samo 3 olovke i pokusavam to od tada stalno :D
    tatjanadjuric@hotmail.com

    OdgovoriIzbriši