Makeup ner(e)d

Najkorišteniji proizvod mjeseca: Maybelline The Eraser Eye

/
53 Comments

Jedan od ultimativnih favorita u mom neseseru već odavno, ali prošli mjesec osobito-Maybelline The Eraser Eye Concealer.
Iako je o njemu napisana gomila recenzija, odlučila sam i ja napisati svoju zbog toga što je ovaj korektor zbilja zaslužio titulu najkorištenijeg proizvoda mjeseca. Obzirom da sam zadnji mjesec dana spavala minimalno, što zbog učenja i ispita, što zbog ostalih doživljaja, podočnjaci su mi bili izraženiji nego inače tako da bez ovog proizvoda na njima nisam napuštala stan.




Kao što vidite, ambalaža je plastična tubica sa malom spužvicom na vrhu kroz koju prilikom odvijanja izlazi korektor. Kao što vidite ova spužvica nije najsretnije rješenje što se higijene tiče (vidite kako je 'prljava' na ovom mom potrošenom korektoru) ali meni nije stvarala nikakve probleme na licu. Tu i tamo sam je znala prebrisati alkoholom i to je to. Što se tiče nanošenja spužvica odradi fin posao, i zbog nje mi je ovaj korektor još praktičniji i draži jer ne trebam kist da ga nanesem.

Količina koju dobijete je 6,8 ml, a cijena je 15,50 KM. Meni jedna ova tubica traje neka dva mjeseca svakodnevnog korištenja.
Ovaj korektor, kao i puder iz iste linije možete pronaći samo u ekskluzivnim Dm-ovima, a što se tiče Mostara to su Dm u MepasMall-u i veliki Dm u Omladinskoj ulici. Po meni je ta nedostupnost odnosno ograničena dostupnost korektora zapravo i jedina njegova mana.

Tekstura je relativno rijetka, ali opet dovoljna da prekrije moje podočnjake, ne isušuje kožu koja mi je osjetljiva na tom dijelu i divno posvjetli trokut između očiju i nosa. Zna se uvući u borice oko očiju, ali ga nakon nanošenja fiksiram s mrvicu pudera u prahu tako da izbjegnem uvlačenje ali i nestajanje korektora. Naime, kad ga tako fiksiram on mi jednostavno traje cijeli dan. Ono što najviše volim je činjenica da mi je poslije neprospavane noći dovoljno samo par poteza s ovim korektorom na kritičnim područjima i u trenu dobijem puno svježiji i odmorniji izgled lica, čak i ako nemam nikakvu drugu šminku na sebi.

Kod nas su dostupne samo dvije nijanse ovog korektora, a to su Light i Fair. Light je ona koju ja koristim i ona je nešto žućkastijeg podtona od nijanse Fair, ali meni (koja sam neutralnog podtona) više odgovara ova žućkastija nijansa jer ljepše kamuflira modru boju podočnjaka.


Kao što vidite na fotografiji ispod, prekrivanje je stvarno zadovoljavajuće. Obzirom da moji podočnjaci nisu nešto reprezentativni zbog toga što ih nekad uopće nemam, a nekad su baš poprilično vidljivi onda mi je bilo jednostavnije napraviti swatch na ruci preko švrljotine s kemijskom olovkom da vidite prekrivnu moć.  Ovaj korektor ne koristim za prekrivanje bobuljica na licu (jer za takve gadosti preferiram kamuflaž kremu ili korektor u sticku) nego ga koristim izričito za podočnjake i posvjetljivanje i tu funkciju obavlja SAVRŠENO.


Ja sam pronašla svoj savršeni korektor i ne namjeravam tražiti dalje niti eksperimentirati s nekim drugim. Mislim da ima super omjer cijene i kvalitete, tako da vam ga definitivno mogu preporučiti!

Pišite mi, jeste li ga već isprobali i kakvi su vaši dojmovi?
Do idućeg čitanja :*


You may also like

53 komentara:

  1. odlično prekrivanje! nisam probala, trenutno koristim Artdeco korektore i kamuflaže... :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super je, volim i Artdeco korektor u kistu koji je teksturom sličan ali ovaj mi je trajniji od njega i ima malo bolje prekrivanje, a Artdeco kamuflaže su moja dugogodišnja ljubav ali mi spadaju u skroz drugu kategoriju 'teških' korektora :)

      Izbriši
  2. ja se drzim bourjois healthy mixa. ali imam u planu probati i ovaj korektor :D (niki)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kad sam prvi put kupovala ovaj korektor mislila sam se između Healthy Mixa i njega, i toliko mi je ovaj dobar da sam ga kasnije samo nastavila kupovati bez razmišljanja o ikakvom daljnjem eksperimentiranju s drugim brandovima :)

      Izbriši
  3. Zaista odlican proizvod :D super za jutra poslije neprospavanih noci :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Iii, kako dobro prekriva!! Čitala sam o njemu još kod Makeup Arene i stavila ga na wl, definitivno ga moram potražiti za svoje podočnjake :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala na recenziji,nisam imala prilike da koristim ovaj, nekako najmanje kupujem za podocnjake jer ih nemamnesto izrazene, imam mali healthy mix koji mi je za prikrivanje sitnih oziljaka, ali me je sad tako privukla ova mala spuzvica da cu ga sigurno potraziti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nema na čemu, drago mi je da ti se recenzija svidjela i javi mi dojmove ako ga kupiš ;)

      Izbriši
  6. Moram ga probati! :) Svi ga hvale, tako da jedva cekam da ga pazarim!

    OdgovoriIzbriši
  7. Ja sam ga odavno vidjela i svidjelo mi se zbog spuzvice al mi je bio malo poskup al sad kad znam da je extra sutra ga idem kupiti :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Planiram da ga kupim nakon silnih pohvala. Koliko je u Hrvatskoj? Skuplji nego kod nas ? Jer ga u TZ nema a mogla bih do Osijeka pa cu ga uzet ako budem te srece :) 15KM mi nije skupo al neka ne pretjeruju oni tamo :)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa mislim da ne bi trebao biti skuplji u Hrvatskoj, ako budeš imala priliku svakako ga isprobaj ;)

      Izbriši
    2. Zaduzila sam momka da ga uzme u Mostaru jer ide dole na nekoliko dana samo ne znam koju bih nijansu. :/ Ova light mi se cini dobra ali ne znam kakva je fair.

      Izbriši
    3. Fair ti je rozog podtona i mrvicu je svjetliji. Iz iskustva znam da korektori koje koristim isključivo za podočnjake (koji su u pravilu modri i plavkasti) bolje prekrivaju ako su žućkastog podtona jer je to više komplementarno plavoj te time više kamuflira. Ali naravno, uvijek je najbolje isprobati tester na sebi ili dobro proguglati swatcheve po netu. :)

      Izbriši
    4. Iscackala sam taj fair po netu i vidim i ja da je roskast. Ne moze da nadje light ni u mepas mall i u nekom drugom dm-u je trazio, samo fair ima. Kaze light ima samo tester. Jadan, ispati se ahahah :D

      Izbriši
    5. Joj primjetila sam i ja ovih dana da ga nema u Mostaru :/ Ma ništa, kad dođe kupim ti ga ja i pošaljem? :)

      Izbriši
    6. Dole je do srijede, zaduzila sam ga da gleda svaki dan a ako ne nadje, ja bih trebala u Osijek u subotu. Ako ga ni tamo ne bude, onda ti se javljam da uzmes :) Bas sam se zainatila da ga kupim!!

      Izbriši
    7. Haha, a jadni miš :D Zašto i ti nisi došla pa da pijemo kaficu?

      Izbriši
    8. On je nesto poslovno dole, Eronet ima neke seminare, predavanja..sta vec pa nisam se mogla utrpat ali rado bih :D Redovno mi je slao slikice preko vibera da bude kao da sam dole. Cicka mi mepas mall-om. Kaze ti bi se ovdje razbacala ko tazmanijsko cudoviste :D Ali eto idem se razbacat u Portanovu u Osijek u subotu pa se nadam da ce ga biti. :***

      Izbriši
    9. Hahaha, jao čuj tazmanijsko čudovište LOL :D A nadam se da ćeš imat priliku doći u Mostar (i morat ćeš mi se javit) pa da malo prošetamo, nije nam loš Mepas ;)) Eto nadam se da ćeš pronaći korektor u Osijeku ;)

      Izbriši
  9. Mene si nagovorila :D ja imam neke ŽNJ čudne podočnjake koje ni malter ne bi prekrio jer nisu tamni i nisu kesice već kad se naspavam, oteknem, a i kad previše spavam imam problem tako da - komplikovano xD

    OdgovoriIzbriši
  10. Odličan korektor, zaista sam prezadovoljna !

    OdgovoriIzbriši
  11. Potpisujem sve napisano, najbolji korektor koji sam ja do sada probala, još samo da ne moram druge mučiti da ga nabavljaju za mene i sve bi bilo idealno!

    OdgovoriIzbriši
  12. O da, odlican je ovo korektor, svaka cast Maybelline-u!

    OdgovoriIzbriši
  13. Već neko vrijeme se mislim između ovog i Healthy mixa...došlo je vrijeme da se napokon odlučim i kupim više taj korektor :)
    Super recenzija!

    OdgovoriIzbriši
  14. Kupljeno!
    Jedva cekam da ga probam,odlicna pokrivna moc!Super post!

    OdgovoriIzbriši
  15. Gadno se nerviram što nemam gdje da kupim vo čudo!!! I to već mjesecima! Ni u Bijeljini, a vidim i blogerke u Tuzli kukaju, zamisli nema!!! Pa stvarno nije fer. Ima da im napišem mail koliko sada sa molbom da mi dostave listu gdje je ta excluciva i gdje otići da to kupim :(

    OdgovoriIzbriši
  16. Previše je to pohvala, haha, ali rado ću isprobati :) baš me zanima hoće li i meni biti dugotrajan jer inače nema tog korektora koji meni traje cijeli dan, bio fiksiran ili ne.

    OdgovoriIzbriši
  17. zadnja fotka - wow izgleda skroz obećavajuće! još samo da uspije prekriti moje užasne podočnjake i mojoj sreći nema kraja :D ugl. na wishlisti je :)

    OdgovoriIzbriši
  18. nemam ga,iako sam o njemu čula sve najbolje.svakako ga kupujem!

    OdgovoriIzbriši
  19. Posle ove recenzije nema vise razmisljanja! Definitivno je MUST za moje tamne kolutove :)

    OdgovoriIzbriši
  20. Zdravo. Odavno trazim ovaj korektor no,nazalost u Sarajevu ga nema. Uskoro idem u Mostar ,pa me interesuje da li ga jos uvijek ima u Mepasu,buduci da je post pisan prije skoro pa godinu dana. Hvala

    OdgovoriIzbriši