Makeup ner(e)d

Wilkinson Sword recenzija i darivanje

/
4 Comments

Prošli tjedan sam vam pisala o Wilkinson Sword kampanji u kojoj još uvijek možete sudjelovati i osvojiti vrijedne nagrade, a sad ću vam natipkati svoje dojmove o brijačima nakon desetak dana svakodnevnog korištenja.


Wilkinson Sword Xtreme3 Beauty Sensitive


Wilkinson Sword Xtreme3 Beauty Sensitive su jednokratni brijači s tri oštrice, koji imaju zaštitnu trakicu na vrhu brijača obloženu jojobinim uljem i aloe verom, što ih čini izuzetno dobrim za osjetljivu i nadraženu kožu. U mom slučaju je koža na pazusima izuzetno osjetljiva i uvijek nekako iziritirana zbog svakodnevnog brijanja, tako da sam ovu vrstu brijača najviše koristila na tom predjelu. Jako sam zadovoljna s pokretljivošću brijača, koristila sam isti i nekoliko dana zaredom (uz dezinfekciju) i zaista dugo ostaje oštar, bez problema klizi po koži ostavljajući je glatkom i bez posjekotina. Cijena ovog paketića s 4 brijača je cca. 9 KM.



Wilkinson Sword Xtreme3 Beauty



Wilkinson Sword Xtreme3 Beauty su brijači s tri oštrice, po svemu identični prethodno opisanim Xtreme3 Beauty Sensitive brijačima, osim po tom što nemaju jastučiće obložene aloe verom, te su namijenjeni za sve tipove kože. Rekla bih da su ovo klasični jednokratni brijači, ali jako dobre kvalitete. Ni s ovim brijačima se nisam nigdje posjekla niti izazvala ikakvu iritaciju. U njihovom klasičnom pakiranju od 4 brijača sad dobijete 2 brijača gratis (ukupno 6 u pakiranju), a cijena paketića je oko 9 KM.



Wilkinson Sword Quattro


Wilkinson Sword Quattro su jednokratni brijači s četiri oštrice i meni definitivno najbolji od ove tri vrste brijača. Imaju nešto veću i obliju glavu brijača, dobro obloženu zaštitnim jastučićem koji sadrži aloe veru, pa izuzetno lagano klizi po koži, bez problema uklanjajući neželjene dlake. Njih sam koristila na nogama i stvarno sam prezadovoljna! Toliko su oštri da nema potrebe prelaziti više puta po istom području, pa je i mogućnost iritacije i posjekotina svedena na minimum. Koža je glatka u samo nekoliko poteza, a brijanje s njima stvarno nije tlaka kao inače! U paketiću dođu 3+1gratis brijača, a cijena je oko 10 KM.



Darivanje!



Wilkinson Sword BiH je pripremio 5 paketića omiljenih mi Quattro brijača, za 5 mojih dragih čitateljica iz BiH.
Darivanje je organizirano na Makeup Nered Facebook stranici, a ukoliko nemate Facebook onda možete sudjelovati i ovdje na blogu (samo ostavite komentar s imenom i email adresom na koju Vas mogu kontaktirati).
Darivanje je otvoreno do 24.6.2016.
Sretno!



Do idućeg čitanja!Onion Head Emoticons 33


You may also like

4 komentara:

  1. Quattro brijaci su meni najbolji jednokratni brijaci na trzistu. Ja sam ranije koristila njihov brijac kod kog su se samo glave menjale i to su bile iste ove glave kao i na Quattro brjacima, samo je sam brijac imao bateriju i trimer s donje strane. Kada sam shvatila da Quatro brijaci imaju identicnu glavu a drasticno su jeftiniji od dodatnih glava brijaca za taj stari brijac, odmah sam na njih presla. Posebno su dobri jer imaju te zicice preko samih nozeva pa je drasticno teze poseci se. U nekom trenutku sam se vratila na obicne brijace nekih drugih marki i krenula sam da se kasapim. Valjda sam se odvikla. Hahahaha. I brzo se vratih Wilkinsonu. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Daaa! Potpisujem sve što si napisala, zaista je odličan! :))))

      Izbriši
  2. Aida M. iiiidaaa80@gmail.com
    zelimm

    odlicna i precizna recenzija

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja sam jedno vrijeme stalno koristila njihov brijace i bila sam jako zadovoljna, ali onda sam kupila malo skuplji brijac, odnosno Venus embrace i odusevila se. Sada tek vidim da mi je taj dosta iritirao kozu, pogotovo kozu pazuha. Mislim da s vise necu vratiti njima :)

    https://myfirsttextvm.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši