Makeup ner(e)d

L'Occitane en Provence Neroli & Orchidee linija

/
6 Comments

Moje najdraže frendice znaju koliko ludujem za finim tuširalicama i mazalicama, pa su me za rođendan obradovale L'Occitane Neroli & Orchidee paketićem u kojem sam dobila gel za tuširanje, losion za tijelo i kremu za ruke. Čim sam vidjela ove prekrasne, pastelno roze ambalaže sreći nije bilo kraja.
A tek kad sam sve ispipala i pomirisala...Ajme, ajme! love onion head



Ambalaža sva tri proizvoda je napravljena od plastike, no toliko je fina da u kupaoni proizvodi izgledaju gotovo kao neke male, luksuzne parfemske bočice.
Količina šampona i losiona je 250 ml, a kreme 30 ml. Cijenu nisam provjeravala jer je set bio rođendanski poklon, no ukoliko vas zanima možete poslati upit na L'Occitane En Provence facebook page.
Miris čitave Neroli & Orchidee linije proizvoda je apsolutno PREKRASAN. Miriše doslovno ovako - kao da sam otišla u raj i kupam se u najmirisnijem i najljepšem bijelom cvijeću koje postoji. Ne pretjerujem, preko ušiju sam zaljubljena u ovu kombinaciju orhideja, mošusa i irisa, sa đurđevkom, nerolijem i citrusima. Nažalost, nikad nisam znala dobro opisati parfem, no vjerujte mi da nešto toliko drugačije i čisto, a opet ultra zavodljivo već dugo nisam pomirisala. Prvom prilikom kupujem toaletnu vodu iz iste linije, jer sam odlučila da na dan svog vjenčanja želim mirisati točno ovako!


Parfumirani gel za tuširanje mi je odličan jer je blag i minimalno isušuje kožu za razliku od većine drogerijskih tuširalica, no bez obzira na to stvara sapunicu i normalno pjeni. Moram li vam napomenuti da cijeli stan božanstveno zamiriše kad se tuširam? Miris se i na koži zadrži dosta dugo.


Parfumirano mlijeko za tijelo je izuzetno lagano, još intenzivnijeg i bogatijeg mirisa od gela. Jako brzo se upija u kožu i ostavlja svilenkasti osjećaj na njoj, a miris se na koži zadrži 4-5 sati. Ukoliko nakon tuširanja idem spavati, ujutro mi sva posteljina miriše na neroli i orhideju. Obožavam to. Definitivno pravi luksuz za sva osjetila!


Krema za ruke je brzoupijajuća te ne stvara ljepljivi osjećaj na koži. Nakon nekoliko korištenja mi je postalo jasno zašto su njihove kreme za ruke toliko obožavane i kultne - tako lagana formula a toliko dobra njega je baš dobitna kombinacija i prava rijetkost kad su kreme u pitanju. Već sam je gotovo potrošila i prvom prilikom kupujem još jednu u većoj militraži.

Ne znam jesam li već spomenula koliko sam zaljubljena u cijelu liniju ovih proizvoda? :D
Skužili ste, ali stvarno ne mogu sakriti oduševljenje kad je sve tako dobro! Odavno se nisam za nešto od kozmetike toliko zakačila i vjerujem da ću kupovati proizvode ove linije dok ih god budu proizvodili.

Jeste isprobali nešto od L'Occitane proizvoda? Što vam je omiljeno?


                                                      Do idućeg čitanja Onion Head Emoticons 33




You may also like

Broj komentara: 6:

  1. Ja imam parfem iz te linije i to je jedini parfem koji sam kupila dvaput a to dovoljno govori koliko ga volim,tako da djelimo odusevljenje:-)I prijateljicu sam zarazila lani s njim stalno me ispitivala na sta to mirisim i onda sam je za rodendan iznenadila istim parfemom,skakala je do neba,hahaha.Nazalost mislim da kremice za ruke nema u vecoj tubi,te mirisne su koliko znam sve takve male.Ja godinama koristim njihovu originalnu karite kremu i nema bolje od nje!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E baš mi je drago da dijelimo oduševljenje :))))
      Aaa nisam znala to za kreme, ali nema veze onda ću ponovno kupiti malu, a sigurna sam da ću isprobati i karite.

      Kakva ti je postojanost parfema?

      Izbriši
    2. Ja ga spricnem ujutro i mogu ti reci da mi izdrzi cjeli radni dan i uvijek me pitaju sta to tako lijepo mirisi,a osjeti se cak malo i navecer.Imas sto posto moje preporuke:-)

      Izbriši
    3. Odlicno, onda vise nema razmisljanja, kupujem prvom prilikom :)

      Izbriši
  2. jao kako im je divna toaletna voda iz ove linijeee

    OdgovoriIzbriši