Makeup ner(e)d

Kosa: Nashi Argan proizvodi

/
9 Comments


Na slici iznad je trenutno stanje moje kose - netom nakon pranja i sušenja. Za potrebe ovog posta nisam je fenirala četkom (kako to inače radim), nego sam je oprala i brzinski osušila sušilom, s glavom izvrnutom prema dolje, te samo počešljala da vidite njeno pravo stanje. Nažalost, nemam sliku kako je moja kosa izgledala netom nakon pranja i sušenja prije par godina, dok je nisam počela tretirati odgovarajućim proizvodima. Bila je suha, frizzy i nije ličila ni na što tako da je peglanje bilo obavezno. Uvijek sam silno željela da mi kosa bude zdrava i glatka, da fino pada, a da je ne moram toliko mučiti peglom. U međuvremenu sam je posvjetljivala i blajhala što je također dodatno isušivalo i uništavalo.
Nakon što sam istražila čitav internet :D odlučila sam da je vrijeme da ozbiljno uložim u prave proizvode, a o njima i njihovom djelovanju sam vam opširno pisala u ovom postu.

Koliko god da sam ja hvalila neke svoje holy grail proizvode toliko je mene moja Jasmina uvjeravala da su njoj Nashi Argan proizvodi još bolji. Uh, nisam željela vjerovati u to, no naravno da sam ih silno željela isprobati.
Nedavno mi se želja ostvarila, jer mi je ekipa iz Beauty Studia Prestige Vitez poslala na isprobavanje paket Nashi Argan proizvoda za njegu kose i kože. Vjerujte mi da se odavno nisam nečemu toliko obradovala, a očekivanja su bila jaaako visoka!




Nashi Argan je brend salonskih proizvoda za njegu i stiliziranje kose, koji koriste reciklirane materijale za ambalaže proizvoda, a u formulama samih proizvoda su čista, organska ulja, od kojih je arganovo ulje zastupljeno u postotku od minimalno 36 %.

Ovako kažu o sebi: Nashi Argan je luksuzni talijanski brand, čiji proizvodi predstavljaju vrhunac znanosti kozmetike s primijenjenim arganovim uljem. Ovi proizvodi posjeduju certifikat o biološkom i organskom podrijetlu sirovina (arganovo i laneno ulje), i sadrže visoke koncentracije bio ulja argana i lana. Jednostavna, a izuzetno učinkovita linija, s neponovljivim mirisom, u ekološki prijateljskoj ambalaži garantira vrhunsko iskustvo njege kose, lica i tijela - sa svakom upotrebom.



Nashi Argan proizvodi su dostupni u ovlaštenim salonima diljem BiH, a sve salone možete pronaći na ovom linku.
Ovdje ću navesti samo neke salone u Hercegovini u kojima možete kupiti Nashi Argan proizvode: Minja (Grude), Cut Ya (Ljubuški), Nives (Mostar), Ivana (Bijakovići).


Prvo sam isprobala proizvode iz ove blagdanske kutije - šampon, regenerator i mix ulja.
Ambalaža ostavlja dojam ekološki osviještene proizvodnje, nema primamljivih boja ni vrištećih etiketa i nije nimalo luksuzna. Baš je skroz nekako "sirova" i prirodna, ali mi se upravo radi toga sviđa.
Svi proizvodi imaju karakterističan, orašast miris - meni izuzetno ugodan i nenametljiv.
Militraže proizvoda iz ove kutije su: šampon i regenerator od 200 ml, i ulje od  30 ml, a cijena seta je 70 KM.



Nakon više od mjesec dana korištenja moram priznati da su me ovi proizvodi oduševili. Mislila sam da će me nakon voljenog Kerastase-a teško nešto oduševiti, ali zbilja obavljaju odličan posao. Šampon super očisti kosu, ali bez osjećaja otežavanja i bez dodatnog zamašćivanja vlasišta. Inače perem kosu 2 puta tjedno i tako sam nastavila i s ovim proizvodima, nisam primijetila da mi dodatno maste. Regenerator je fino razmrsi i omekša, te je bez problema mogu raščešljati nakon pranja. 



Ulje sam koristila nakon sušenja, kao dodatnu njegu. Savršeno, ali SAVRŠENO zagladi kosu, bude mekana i glatka doslovno kao svila.




Nashi Argan Deep Infusion maska je moj apsolutni favorit među svim ovim proizvodima! Stoji bok uz bok omiljenoj mi Kerastase Masquintense maski. Mislim da ona radi najveću razliku na kosi što se tiče teksture, sjaja i generalno kvaliteti dlake. Često je stavim prije pranja na cijelu dužinu kose i zamotam u ručnik te ostavim da djeluje par sati. Nakon toga kosu normalno operem šamponom i regeneratorom, te mi nakon takvog tretmana kosa bude skrooooz prekrasna! :D
Glatka, mirisna, sjajna i jednostavno je ne mogu prestat dirati nakon feniranja. Onion Head Emoticons 80
Ukoliko nemam vremena za takav dubinski tretman onda je jednom tjedno koristim umjesto regeneratora. Količina maske je 150 ml, a cijena 44 KM.



Nashi Argan Instant Hydrating maska je za razliku od gore opisane, u biti tretman koji se nanosi na vlažnu ili osušenu kosu te se ne ispire. Nešto jako slično dragom mi Revlon Uniq1 spreju. Obavlja posao jednako dobro kao i Revlonov sprej, ali joj je cijena ipak nešto paprenija, za 150 ml izdvojiti ćete 36 KM. Proizvod je odličan za brzinsko (instant) rješenje za suhu i oštećenu kosu jer je trenutno zagladi i generalno poboljša izgled i sjaj, no ukoliko koristim regenerator ili masku nije mi potrebna dodatna njega u vidu ovakvog spreja. Meni su ovakvi proizvodi genijalni i neizbježni jedino ljeti na moru, jer mi odlično zaštite kosu od soli i topline.




Nashi Argan suho ulje za tijelo je, uz Deep Infusion masku, moj drugi po redu favorit iz ove vesele skupine. Do sad sam koristila samo Nuxe suho ulje (verzija sa zlatnim šljokicama), i zbog toga sam bila jako uzbuđena isprobati jedno klasično suho ulje koje je isključivo njegujuće prirode. I obožavam ga. Koža mi je tijekom zime toliko suha da me nakon tuširanja zateže i svrbi, a koža na listovima na nogama se ljušti od dehidriranosti. Nakon što na mokru kožu nanesem ovo suho ulje, ono se kroz nekoliko minuta skroz upije a koža ostane PREDIVNO mekana i glatka. Super mi je što na vrhu ima raspršivač na pumpicu pa nema razlijevanja proizvoda. Ova količina od 30 ml košta 23,5 KM, i sigurna sam da ću ga nastavit kupovati kad ga potrošim.





Za sam kraj još malo fotografija kose u prvom planu. Sa trenutnom ekipom za njegu sam jako zadovoljna, a kosa mi je zdrava i sjajna.

Jedini minus Nashi Argan proizvoda je cijena koja je poprilično visoka, osobito ako inače ne kupujete profesionalne proizvode za kosu.

Koliko su vam bitni proizvodi za kosu? Koristite li samo šampon ili imate vojsku proizvoda za njegu?

Do idućeg čitanja Onion Head Emoticons 33

*Pr proizvodi







You may also like

Broj komentara: 9:

  1. Koristim i ja sampon, regenerator, ulje za kosu te mlijeko za tijelo, suho ulje za tijelo, sapun takodjer...prezadovoljna sam, kosa je divna, najvise mi se dopadaju regenerator i ulje za kosu, a za tijelo svakako suho ulje :D
    Voljela bih isprobati jos infuziju, jer cujem sve pohvale...u Sarajevu je lako nabaviti ove proizvode, kamo srece da svi imamo dovoljno novca da uvijek kupujemo prirodne proizvoe bez SLSa, sulfata...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mozes li napisati gdje u Sarajevu kupis ove proizvode?

      Izbriši
  2. Nakon nekoliko koristenja Kerastase maske napokon da napisem nesto, jer sam bas zbog tvoje preporuke narucila istu. Moja kosa je prije pramenova i tretiranja bila slicna tvojoj kakvu sada imas... Zdrava, sjajna, slicno kao i ti, samo osusiti kosu bez cetke. Oporavljam kosu kako znam i umijem. Izbacila sam peglu vec skoro godinu dana, kupila kvalitetan fen i btw. cetku koju si ti isto pohvalila ( Frizenland) i naravno Kerastase maska( novi kolac). Moram priznati da je sve onako kako si napisala za nju. Kosa je kao svila, gusca nekako na dodir, ljepsa, izgleda zdravije. Preporucujem i ja. Pusaa :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bas si me obradovala ovim komentarom - nema mi nista draze nego kad nesto kupite na moju preporuku pa budete zadovoljne :) <3 velikaaa pusa :)

      Izbriši
  3. Pardon Frizerland.. Ma drago je i meni. Hvala tii :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Divna kosa, divna ti :) Zato ne pocnes snimati videe za youtube? Mislim da bi to bilo super :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno! Ma stalno želim početi ali nažalost imam jako malo slobodnog vremena. Možda nekad :)

      Izbriši