Makeup ner(e)d

Recenzija: Balea Dusch-Bodymilk

/
10 Comments

Prije nekoliko tjedana me je kontaktirala pr-menadžerica Dm-a s ponudom za suradnju koju sam prihvatila, a prvi proizvodi koji su mi stigli na recenziranje su ovo Balea mlijeko (regenerator) za kožu i She sjajilo za usne koje ste mogli vidjeti već prije u OVOM postu.


Mlijeko za tuširanje je relativno nova vrsta proizvoda u drogerijama (koliko znam samo je još Nivea izbacila ovakav tip proizvoda), no ja sam o takvom jednom ''regeneratoru'' za kožu pisala u OVOM postu. Nazvat ću i ovo Baleino čudo regeneratorom, jer se koristi na isti način kao regenerator za kosu, samo na tijelu. Naziv mlijeko za tuširanje je poprilično zbunjujuć zbog toga što ovo ne koristite umjesto gela za tuširanje, nego nakon (kao klasični losion), a jedina razlika je što ćete ovo isprati sa kože nakon par minuta.

Stvarno dobar 'izum' jer nema onog dosadnog čekanja da se losion upije prije oblačenja robe. Meni je ovo genijalna stvar osobito za jutarnje tuširanje kad žurim i obično preskočim mazanje tijela jer jednostavno nemam vremena čekati ga da se upije. To kasnije rezultira zatezanjem i perutanjem kože koje bih morala na večer sankcionirati.

Proizvod dolazi u klasičnoj plastičnoj ambalaži u količini od izdašnih 400 ml, a cijena je nekih 5-6 KM.

Tekstura je kremasta, a miris jako nježan i nenametljiv.


Sastav mu je iznenađujuće dobar za ovako jeftin proizvod.
Na visokom mjestu u sastavu je ulje suncokretovih sjemenki (helianthus annuus hybrid oil), shea maslac (butyrospermum parkii butter) i ulje makadamije (macadamia ternifolia seed oil), a sva tri sastojka su poznata zbog svojih njegujućih i blagotvornih svojstava.


Namijenjeno je suhoj koži tijela, a način primjene je nanijeti nakon tuširanja na vlažnu kožu te isprati vodom i obrisati kožu ručnikom.
Ja sam mlijeko držala na koži par minuta prije ispiranja a rezultat je stvarno zadovoljavajući. Koža mi je nahranjena, mekana, njegovana i bez osjećaja zatezanja ili svrbeža.

Ocjena bi bila 5/5 zbog toga što mlijeko čini ono što proizvođač obećava, a veliki plus ide za praktičnost!

Jeste li već isprobali ovaj proizvod, i kakvi su dojmovi ako jeste?

Do idućeg čitanja :)

*PR proizvod


You may also like

Broj komentara: 10:

  1. Kupila sam ga prije nekoliko dana, tako da mi je rano jos za konkretne dojmove, ali ono sto mogu reci jest da mi se ovako na prvu cini puno hranjivije od Niveinog :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam probala Niveino, ali sam i ja na dosta mjesta pročitala da je Baleino bolje :)

      Izbriši
  2. Probala sam Niveino i nije mi bila nista posebno kad sam ga koristila samostalno, uz njihov gel za tusiranje mi je ovaj proizvod imao bolje ucinke.
    Baleino nisam probala, je l' bi mogla samo da prevedes cenu u evre ili dinare? : )

    OdgovoriIzbriši
  3. Super da i tebi odgovara, meni ne treba neka posebna njega kože tijela jer je normalna, ne ljušti se, nije suha…. ali volim ovaj proizvod jer od njega baš bude mekana i osjećam se njegovanije :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, skroz je zadovoljavajuće. Meni je koža užaaasno suha, pogotovo na nogama, ako se ne namažem skroz se operuta no s ovim mlijekom bude baš nahranjena. :)

      Izbriši
  4. Ono niveiono nisam probala i nisam nesto ni zelela, ali kad sam videla da ga i Balea ima sad moram da probam ovo. Taman cu da ga namazem kad perem kosu pa da stoji dok trljam shampon :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Mene zanima jel se to bas mora ispirati? Ako ima tako dobre sastojke ja ga ni ne bih ispirala... :P

    OdgovoriIzbriši