Makeup ner(e)d

Recenzija: Golden Rose Wonder Lash maskara

/
29 Comments

Prije mjesec-dva od Golden Rose tima sam na recenziranje dobila par proizvoda među kojima je bila i ova maskara. Imala sam dosta vremena da ju kvalitetno isprobam pa nastavite čitati ukoliko vas zanima što mislim o njoj. :)


Ambalaža je načinjena od kvalitetne plastike zlatne boje i mene jako posjeća na neke skuplje drogerijske maskare. Četkica je klasična i dosta malena u usporedbi s gumenim četkicama koje volim. Najviše me podsjeća na četkicu Max Factoro 2000 Calories maskare. Ovakva četkica mi nije omiljena na maskari, ali moram priznati da je u ovom slučaju i s ovom formulacijom odrađivala posao skroz solidno na mojim trepavicama.

Količina koju dobijete za cijenu od cca. 12 KM je 12 ml.
Sama formulacija maskare je jako dobra.
Boja je intenzivno crna, ne otežava trepavice tako da ostaju uvijene cijeli dan, trusi se minimalno (tek nakon više od 5-6 sati nošenja) i jednostavno se nanosi. Grudice na trepavicama stvara nakon drugog sloja, tako da s njom nije moguće nadograđivanje, no ja ionako uvijek nosim samo jedan sloj jer mi je sve više od toga neuredno i pomalo neukusno (no, opet to je stvar osobnog ukusa :)).

Jako lijepo raščešljava trepavice i ne sljepljuje ih. Istina, ne mogu reći da daje neki dramatičan volumen (u biti skoro kao i svaka druga maskara), ali ih značajno produljuje.

Ova maskara nije vodootporna, no trajnost je zadovoljavajuća. Bez problema se uklanja s micelarnom otopinom ili bilo kojim odstranjivačem šminke sa očiju.


Evo kako izgleda na mojim trepavicama (jedan sloj):


Po meni je ovo odlična maskara za svaki dan, osobito kad se u obzir uzme cijena koja je i više nego povoljna. Bila bi mi još bolja da je četkica gumena, čisto zbog moje privrženosti takvima, pa ću prvom prilikom kupiti ovu maskaru koju je recenzirala Noisette s bloga The Beauty Department.

Jeste isprobale Golden Rose maskare i kakvi su vaši dojmovi?

Do idućeg čitanja :*

*pr uzorak


You may also like

Broj komentara: 29:

  1. Meni je jedna od omiljenih u zadnje vrijeme. I ja djelim maskare za svaki dan i neke prilike kad hocu da bas trepavice izgledaju super. Ova mi da ne samo duzinu nego i volumen i jako mi se dopada kao i Essence I love extreme maskara jer su mi obe slicne po tom dramaticnom volumenu.
    Planiram probati i GR u ljubicastom pakovanju, vrlo slicnom ovom zlatnom, samo ima malo vecu cetkicu.
    Ali kao i sa kremama za lice tako i sa maskarama-jako individualno.
    Mnogi bas jako hvale Maybelline Rocket maskaru, i puno sam od nje ocekivala kad sam je kupila, a meni trepavice slijepi u tri vlazne dlacice.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kupila je po preporuci ove male iznad..i baksuz dobije poluosusenu tubicu :( Evo mi je na trepavicama, otpadaju komadici :)

      Izbriši
    2. @Snow, baš mi je drago da je i tebi dobra :)

      @Pepeljuga, baksuze! :D Iako, nije mi to ništa čudno kad svi redom otvaraju maskare u drogerijama k'o s poslom i 'gledaju kakva je četkica'. tomu sam svjedočila x puta -.-

      Izbriši
  2. Ja obožavam ovu maskaru i ja ne bih ništa na njoj mijenjala :-) mada možda bi i bila bolja sa gumenom četkicom hehe…

    OdgovoriIzbriši
  3. ja odustajem od GR maskara, meni su sve prosječne ili loše, koju god da sam probala...baš imam spreman post i usporedbu 4 GR maskare, pa ću objaviti uskoro...a da znaš da me mami još ova da probam :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Imam City Style maskaru, i po ovoj tvojoj recenziji sam zaključila da su poprilično slične što se tiče efekta na trepavicama.
    Samo, City Style košta oko 5 KM pa joj je to već jedan plus u odnosu na Wonder Lash :)

    OdgovoriIzbriši
  5. I ja preferiram gumene četkice :) vidi se da lijepo razdvaja i daje dužinu, ali ja trebam voluuuumen :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Your eyelashes look very nice, a great everyday mascara, xoxo.

    OdgovoriIzbriši
  7. Baš kako si napisala, odlična maskara za svaki dan. jako mi se sviđa na tvojim trepavicama :))

    OdgovoriIzbriši
  8. Nisam probala, ali sviđa mi se ono što vidim na tvojim trepuškama :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Skroz je zadovoljavajuća, meni je najvažnije da fino razdvaja i izgleda uredno :)

      Izbriši
  9. Sviđa mi se, volim ovakav tip maskara, a cena je baš fina :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Taman krenem opet da preporucim onu svoju, kad ono.... :) :*
    Ocekuj od city style samo da je brzo suha ali za 4,50KM mozes mijenjati kako god hoces svaka dva mjeseca :) Tako i ja, sta cu...jer mi efekat bas odgovara :) Ja volim da iscesljam trepavice i da ih razdvojim fino.
    <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moram je kupiti pvih dana, mislim da će mi ona biti draža zbog četkice, a nema veze ako se malo brže i osuši jer je stvarno prejeftina! Mogu ih kupiti 5 za jednu Max Factorovu!

      Izbriši
  11. Izgleda odlično. Nisam probala odavno ni jednu GR maskaru. Ipak sjećam se nekad kad sam išla u srednju da sam baaaš voljela njihovu maskaru, mnogo dobro je izvlačila trepavice. I ova djeluje sjajno!

    OdgovoriIzbriši
  12. Lijepo izgleda! Nema grudica, super. Nisam isprobala GR maskare, ali evo već na više mjesta sam čula da su dobre.

    OdgovoriIzbriši
  13. Umrla sam od smijeha kad sam vidjela da si slikala na bilješkama, vidi se da su počeli ispiti :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kad slikam na radnom stolu (koji je pokraj prozora) uvijek su mi neke skripte ili vježbe na njemu, a pošto je bijelo redovito posluži kao podloga za slikanje. Nisam džaba Nerd :D

      Izbriši
  14. ja inace ne volim ove dlakave cetkice ali na tvojim trepama toliko dobro izgleda maskara da ces me naterati da ih zavolim :) a ovu sa gumenom cetkicom sto zelis da isprobas ti ja od srca preporucujem! imam je i vec joj je skoro proslo 3 meseca koriscenja i kupila sam novu da je za koji dan zamenim jer kao da je mrrrrrvicu pocela da se susi i kruni. stvarno je perfektna, plus meni nikakve lose reakcije nije izazvala, kunem se u nju i svima je preporucujem. za 2 evra mi je 700 puta bolja od šaneluše

    OdgovoriIzbriši