Makeup ner(e)d

Avon Colour Ultimate Palette

/
32 Comments


Prije nekoliko dana sam na recenziranje od Avon-a dobila ovu blagdansku paletu pa vam donosim swatcheve, jedan look i moje prve dojmove. :)


 
Paleta dolazi u kartonskoj kutiji s istim uzorkom, dobro zaštićena u pucketavi papir. :) Izvana je sama paleta jako elegantna i prava blagdanska, te je i ona napravljena od čvrstog kartona s poklopcom na magnet. Taj materijal od kojeg je napravljena je nekako spustio moj dojam o samom pakiranju jer kad je uzmete u ruku dosta je lagana i ne djeluje više tako luksuzno kao na prvu. Kad je otvorite unutra se nalazi veliko ogledalo, a s donje strane 2 rumenila, 3 sjajila za usne, 4 mala sjenila/hajlajtera, 9 mrvicu većih sjenila i 3 mala kistića.

Cijena ove palete u trenutnom katalogu je 39,90 KM.

Moj prvi dojam o ovoj paleti je so-so. Moram priznati da, nažalost, nisam oduševljena i da sam očekivala puno više. Generalno-sjenila i rumenila nisu loša (neke nijanse su skroz dobre), ali su zato 3 sjajila i ovi malecki kistići baš srednja žalost i gotovo neupotrebljivi. Sjajila su skroz nepostojana i slabo pigmentirana. Najbolje strane palete su ova četri mala sjenila (koja mogu poslužiti i kao hajlajteri) i donje rumenilo, te dosta velik izbor raznih nijansi sjenila a time i mogućnost različitih kombinacija.

Sve u svemu, mislim da za te novce iz Avonova kataloga možete probrati puno bolje komade kozmetike, dok s druge strane smatram da je ovo jedan solidan poklon ako želite nekog obradovati za nadolazeće blagdane zbog toga što je ova paleta onaj tip proizvoda koji bih rado posjedovala, ali ga sama sebi vjerojatno ne bih kupila. Mislim da bi cure koje tek počinju eksperimentirati s nekim ozbiljnijim šminkanjem bile oduševljene ovom paletom i različitim kombinacijama i mogućnostima koje ona nudi.



Swatchevi: 1.slika-rumenila, 2.slika-sjajila za usne, 3.slika-sjenila za oči (sve je swatchano bez baze)

/klik na slike za veći prikaz/






Za kraj, jedan nježni look koji sam radila sa sjenilima i sjajilom za usne iz palete.



Do idućeg čitanja vam šaljem veliku pusu! :)

*pr uzorak


You may also like

32 komentara:

  1. Brza si. :-)
    Kod mene jos nista od recenzije. Izadjem iz kuce ujutru po mraku, kad se vratim skoro pa da je opet mrak.
    Vrijeme nece da saradjuje sa blogerkama i fotografijama. Nadam se suncu uskoro. :-)
    I meni se najvise svidjaju sjenke i donje rumenilo. Sjajila zbilja ne odusevljavaju. Ali kao sto kazes, za poklon je ok, i izgleda lijepo, premda bih sama radije za te novce narucila neke Sleek palete ili rumenila ili neke druge kvalitetnije proizvode iz Avona, kao oni njihovi kvadovi sjenki koje su odlicne ili ultimate colour ruzeve.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Danas sam imala slobodnog vremena, a i nije bilo baš skroz oblačno nego ono sunce iza oblaka :D pa sam uspjela s pomoću postavka na aparatu postići normalno svjetlo :)

      U potpunosti se slažem s tobom u vezi palete, izgleda da imamo isti utisak :)

      Izbriši
  2. Sjenila mi se jako sviđaju, sjajila malo manje jer ih ne volim u ovakvom vidu pakiranja, rumenila su mi ok, mada ja najviše volim neka malo jača. Ali ne bih se bunila da mi netko pokloni ovakvo što :)
    I moram ovo reći, tek od nedavno pratim tvoj blog i jako mi se sviđa i imaš prekrasne oči :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Svaka ti cast sto si uspjela da je uslikas, je li se to razvedrilo makar u Mostaru? :D Ja ne mogu uopste da uslikam, sve su bili neuspjesni pokusaji :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma nije se baš skroz razvedrilo ali bar cijeli dan nije padala kiša :) Nadam se da će uskoro sunce proviti pa da možeš poslikati. :*

      Izbriši
    2. Da hoce makar prestat padat ova najruznija kisa -.- Jasmini sam danas rekla da pada rosulja, kaze isto neka krava :D

      Izbriši
  4. Nas avon nije toliko azuran sto se tice blogera, bar koliko ja primecujem. Svaka cas vasem Avonu. Paletica bas pristojno izgleda a moram priznati i da swatchevi ne izgledaju ni malo lose. Cinui mi se solidno a skroz se slazem da moze da bude bas lep poklon.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš mi je žao, kod nas je Avon jedna od rijetkih kompanija koja odavno ostvaruje odličnu suradnju s blogericama. :)

      Izbriši
  5. Paletica baš sadrži lepe i nosive boje a look je besprekoran!

    OdgovoriIzbriši
  6. Hmm... nisam baš zadivljena, krasno mi izgleda ovako na prvu, ali swatchevi me baš i nisu oduševili. No, dobro, uvijek se može iskoristiti za nekakav zanimljiv look u kombinaciji s drugim proizvodima :). A ti zgodnička prava i slatka kao šećer :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E pa tako i ja, ali moram priznati da baza za sjenila poprilično popravi stvar. Hvala ti draga, isto vrijedi i za tebe :) :*

      Izbriši
  7. Iako paleta nije savršena, look ti je baš super. Jako mi se sviđa :))

    OdgovoriIzbriši
  8. Ja sam je baš danas probala i zadovoljna sam tamnijim sjenilima i rumenilima, dok ostalo još moram bolje isprobati. Inače i nisam ljubitelj ovakvih paleta, ali ova mi se na prvu svidjela :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da se tebi sviđa, ali ja generalno nikad nisam naišla na paletu koja sadrži i sjajila i rumenila i sjenila a da je sve super kvalitete, obično oscilira od nijanse do nijanse pa tako ni ova paleta nije iznimka. No, svakako će poslužiti :)

      Izbriši
  9. nekako me nikad ovakve palete odusevljavaju. vise volim da kupim nekoliko pojedinacnih proizvoda :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Palete koje nudi kataloška prodaja nikada me nisu privlačile. Ne zato što mi ne izgledaju lijepo, naprotiv, ali nikako cijena ne opravdava kvalitet i uvijek kažem da je bolje kupiti pojedinačne palete. Evo npr. za Avon, mogu se kupiti 4 mini paletice za cijenu ove kod tebe, koje sadrže 4 sjenila i koje su jako dobre :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Paleta bas izgleda luksuzno, ali pigmentacija ne zadovoljava moje kriterije, mozda bi nekome bila ok, pogotovo uz bazu...
    Konstanta ravnotezeeee, kem. potencijal, entropija uh :P :) fizikalnu mrzis dok ucis jer te tjera da se osjecas maloumno i neinteligentno haha, ali kad polozis, osjecaj je odlican...a i zadaci su zanimljivi, ali teorijaaa...omg!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha, vidi se ko je iste muke prošao pa odmah prepoznaje. Ovo sam šarala stalno i zapisivala dok sam učila, i koliko sam jada vidjela dok sam je položila, sad mi sve žao bacit ovo sa stola. :D
      Fizikalna je meni bljak bljak, grozno, čak gore nego teorija iz matematike, ali dobro si rekla, kad je položiš to je onda stvarno best feeling ever!

      Paleta je so-so, da sam je dobila prije par godina bila bih oduševljena ali su u međuvremenu kriteriji jako porasli :)

      Izbriši
  12. Čim sam je vidjela u katalogu, podsjetila me je na palete koje sam željela i imala kad sam se tek počela šminkati, s 13-14 godina. Tada bi mi bila san snova :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Da, ovo je super za početnice u šminkanju... Jako si lipa, al to sam ti već rekla! ;)

    OdgovoriIzbriši
  14. Super mi izgleda ambalaža ali ona iznutra me podsjeća na one kineske setove :D Svaka čast na iskrenoj recenziji! Ja nekako se ne usudim kupovati njihova sjenila jer vjerujem da mogu za istu i manju cijenu naći bolje.
    I da, konačno sam kupila i Oxford Wine! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Slažem se.. Isprobala sam veliku većinu njihovih sjenila i jedino bih svakome od srca preporučila njihova sjenila u prahu, ona su stvarno odlična-pisat ću o njima u jednom od narednih postova.

      Ali općenito, mislim da su ruževi Avonovi najbolji aduti! Baš mi je drago da si i njega kupila-stvarno je kra-san! :D

      Izbriši
  15. Objektivna si, Marija, nema sta. Zato te redovno citam i uzivam u postovima. Sjenila tako-tako, ali ruzevi nemaju premca. Avon je zaista kad su ruzevi u pitanju bolji od puno skupljih brendova.
    Merima

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Puno mi znači takav komentar, hvala najljepša!

      Slažem se za ruževe :)

      Izbriši
  16. Hvala ti na iskrenoj recenziji, sve sto si dosad preporucila, meni je odgovaralo.
    Lijep pozdrav
    Ivana

    OdgovoriIzbriši