Makeup ner(e)d

New in: Guerlain i Anny

/
9 Comments
Nakon što sam na makeup edukaciji radila konturiranja i ''osunčavanja'' lica sa YSL terracotta bronzerima, skužila sam da u mojoj kolekciji šminke fali jedan takav malo konkretniji i kvalitetniji bronzer. Ovih dana mi je sniženje u Martimexu došlo k'o kec na desetku. Snizili su staru Guerlain kolekciju na 50 % tako da je odluka pala na Guerlain Terracotta Sheer Bronzing Powder. Ovaj elegantni ljepotan je snižen sa 88 KM  na 44 KM.

Ono što zasad mogu napisati o njemu je to da je ambalaža divna, neka zlatno-smeđa retro elegancija. Sama tekstura proizvoda je jako mekana i svilenkasta, a miris neutralan i klasičan. Jako sam zadovoljna i nadam se da ovo početno oduševljenje neće splasnuti. ;)


Uz bronzer sam uzela jedan Anny lak u nijansi  143 soul sister. Predivna tamno crvena-prema smeđoj nijansa. Obožavam ovakve boje lakova za kasnu jesen i zimu. Već vidim da ću ga nositi jaako često. ;)


Jeste li već koristile neke Guerlain proizvode ili Anny lakove? Pišite mi svoja iskustva! :)

Do čitanja, :***






You may also like

Broj komentara: 9:

  1. Guerlain bronzer je savrsen, bices zadovoljna! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisam koristila ali fino izgleda, mozda i ja nekad budem te srece sa 50% snizenjima :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Ako imaš Martimex u gradu prati jer često budu skroz velika sniženja na određeni dio asortimana! :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Guerlan nikada nisam koristila. Ranije mi je bio nedostupan a sada me ne privlači previše. Anny lakić sam kupila i probala prošli tjedan i stvarno su odlični, među najboljim koje sam probala.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Briga vas kad imate Illamasqua-u, ne bih ni ja pored nje gledala Guerlain. :P :)

      Izbriši
  5. Nisam koristila Anny lakove ali ovaj miii se svidja. Obozavam crvene lakove <3 POGOTOVO ovako tamnije!
    A ovaj bronzer gledam vec duze vreme al uvek kad imam pare za njega odem u Sephoru i kupim nesto sasvim deseto. Ne znam zasto, al tamo se uvek skroz pogubim i ne znam na koju bih stranu pre isla :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A mi nemamo ni Sephoru, šmrc! Tako da se snalazim s ovih par naših parfumerija. :))

      Izbriši
    2. Sephora je dar i prokletsvo! :D haha odose mi sve stvari na sminku. Skupim pare pa odem po neku suknjicu ili majicu i zavrsim u Sephori. I tamo se skroz pogubim. Decko mi je rekao da bi on takvu facu (kao ja kad udjem tamo) imao samo da mu neko da milion $ ili kucicu od slatkisa! :D
      U svakom slucaju, odlicna recenzija... I sad si me opet podsetila na Guerlain pa sam ceo dan svako malo razmisljala o tome dal da ga uzimam ili ne... Mozda i ja da sacekam neki popust :)

      Izbriši