Makeup ner(e)d

Što ja radim (s kozmetikom) u zadnje vrijeme?

/
5 Comments


Zadnjih nekoliko tjedana intenzivno...

TESTIRAM:  Avène Lotion Micellaire (micelarnu otopinu) i  Avène Lotion Douceur (blagi tonik).




Dobila sam od mame po dva testera svakog od njih. U svakoj bočici dođe po 25 ml proizvoda.
Trenutno sam jako zadovoljna s micelarnom, pa ću je vjerojatno kupiti i u velikom pakiranju, a tonik me, bar do sad, nije strašno oduševio, ali još mu dajem priliku. 

NA NOKTIMA IMAM:  jako često Maybelline Forever Strong lak za nokte, u nijansi 06 Deep Red.


Volim ove lakove, imam ih još par. Jako su kvalitetni, ali minus je mali izbor nijansi.


JEDVA ČEKAM DA POTROŠIM: većinu onog za njegu tijela i kose-Avène Cold Cream Body Lotion, Balea gel za tuširanje Mango i Vanilija, Avonov šampon Advance Tehniques Volume, Loreal Elseve regenerator Arginine Resist i Alverde maslac vanilija i madnarina.


Balea gel za tuširanje je pri kraju, napokon! Dosta mi isušuje kožu, a ni miris me ne oduševljava tako da jedva čekam da ga zamjenim nekim drugim.
Ovaj Avonov šampon mi je već drugi po redu pa imam osjećaj da ga je se kosa lagano zasitila i želi promjenu. Ista stvar je i sa Loreal regeneratorom.
Avène Cold Cream (losion) mi je bolje odgovarao ljetos, no nisam ga uspijela do kraja potrošit tako da ga sad forsiram, iako mi već treba nešto 'masnije'.
Tu nastupa Alverde maslac, koji mi jedini od svih ovih na slici nije nikako dosadio (i sumnjam da hoće).
Savršena hidratacija, miris, njega... Ma čista ljubav!

LICE NJEGUJEM: Solutions proizvodima iz narančaste linije (dnevna krema i gel za čišćenje lica), Avène Gentle Gel Cleanser-blagim gelom za čišćenje, Balea Vaselinom i Aqua Serumom.


Solutions dvojac mi je zadovoljavajući. Gel izuzetno dobro čisti sve nečistoće i šminku s lica, ali ga često koristim i za čišćenje kistova. Dnevna krema je dovoljno hidratantna i njegujuća, a i super miriše.
Avène Gentle Gel Cleanser je jako blag i njegujuć, ali u isto vrijeme drži pod kontrolom proizvodnju sebuma na masnijim dijelovima lica (kod mene je to nos).
Balea dvojac je definitivno najpoznatiji i ulazi u all-time favorite. Vazelin je univerzalan i koristim ga za sve i svašta, prvenstveno za ispucale usne ili ruke. Aqua Serum je spas za moju suhu i dehidriranu kožu, kojeg koristim prije nanošenja kreme.

ŠMINKAM SE: na dnevnoj bazi najviše koristim-Essence Lash & Brow gel, Artdeco Camouflage Cream (nijansa 3), Garnier BB kremu, Max Factor False Lash Effect maskaru, Giordani Gold Mineral Therapy Foundation (nijansa Light Ivory), Artdeco ruž (nijansa 35), Bourjois Blush (nijansa 35 Lune D'or) i dobru staru Rimmel Eyebrow Pencil (nijansa 001 Dark Brown).


Ovo su sve neki klasici, koje uvijek imam i najčešće koristim za svakodnevni makeup. Iznimka je Giordani Gold tekući puder kojeg imam po prvi put i za sad mi nije loš.

Eto, to bi bilo sve za danas.

Pišite mi jeste li isprobali koji od ovih proizvoda, ili možda želite da o nekom napišem detaljnu recenziju?

Do čitanja ;*


You may also like

Broj komentara: 5:

  1. Hocu i ja te testercice, jesu slatki :$

    A rumenilo sam isto skoro kupila, mislim na ovo burjois, preslatko je :) ista nijansa nam je.

    I moram potrazit taj gel za obrve da nauce da stoje na mjestu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mama me uvijek opskrbi testerima <3
      Rumenilo je zgodno za ponijeti u torbi pa ga zato često koristim, a gel je iz dm-a i košta cca 5 KM a drži obrve pod kontrolom cijeli dan :)

      Izbriši
    2. Nasla sam danas gel i kupilaaa :)
      A testere uvijek trazim u apoteci, od bilo cega, i nikad nema. Sigurno tako kcerkama podijele :P :P

      Izbriši
  2. Quality articles is the crucial to invite the viewers to pay a quick visit the site, that's what this site is providing.

    Here is my homepage :: Payday Loans Online

    OdgovoriIzbriši