Makeup ner(e)d

Garnier Neo Dry Mist dezodoransi

/
6 Comments

Nedavno me poštar zaista zatekao vrećicom punom ovih dezodoransa. Prvo sam pomislila da me netko iz brenda negdje očuo kako neugodno mirišem (ilitiga smrdim), pa mi šalje suptilnu poruku ovim paketom. Onion Head Emoticons 136 Nakon toga sam vidjela kod ostalih blogerica da je Garnier lansirao novu liniju dezodoransa i da sam ja dobila privilegiju sve ih istestirati. Tad mi je bilo lakše. :D


Moram priznati da se nisam oduševljeno bacila na testiranje i prskanje dezića do iznemoglosti, jer realno - sa šminkom zaista volim eksperimentirati ali sa preparativom i dezodoransima i ne baš. Sam natpis Intensive Antiperspirant na svakom od njih me pomalo plašio, zato što se u zadnje vrijeme stalno pokušavam prebaciti na laganije i prirodnije verzije sprječivača smrada. Bez obzira na to, nakon nekoliko tjedana korištenja ovi dezodoransi su mi se, ruku na srce, svidjeli. Zbog toga sam i odlučila napisati ovu recenziju. :)

Iako sam u startu bila skeptična, oduševio me novi i zaista revolucionaran način raspršivanja samog dezića. Krug iz kojeg ravnomjerno prska proizvod je skroz zanimljiv a raspršivanje ublaženo i ugodno. Svi vrlo dobro znamo onaj odvratni osjećaj nerijetko bolnog udara mlaza dezodoransa na tek depilirane pazuhe. Fuj. Pohvalno je da se napokon netko sjetio doskočiti problemu tog udara dezodoransa iz jedne mlaznice.Ovakav raspršivač stvarno daje osjećaj ugode i laganog raspršivanja što je veliki plus. S ovim raspršivačem u obliku kruga Garnier je odlično riješio taj problem i sigurna sam da će se u budućnosti svi proizvođači okrenuti ovakvoj ambalaži jer je jednostavno osjećaj milijun puta ugodniji!



Što se tiče linije, sastoji se od pet različitih verzija mirisa: Light Freshness, Shower Clean, Pure Cotton, Floral Touch i Fresh Blossom.
Meni su osobno najljepši Light Freshness i Shower Clean, no neću se ni trudit opisivati same mirise jer je to jako individualno.

Cijena im je oko 7-8 KM. Nešto su skuplji od klasičnih dezića, no mislim da je to stvarno opravdano i da vrijede tih nekoliko maraka više.

Ono što mi se svidjelo bez obzira što su ovo sve antiperspiranti (koji sprječavaju i znojenje, ne samo razvoj neugodnog mirisa) je činjenica da me ne peku i zaista nisu agresivni na koži. Mogu se poprskati bez problema odmah poslije brijanja i nemam nikakvu reakciju. Za razliku od većine "zdravih" dezodoransa ovi zaista drže i u najekstremnijim uvjetima, s tim da im se miris ne promjeni nakon nekog vremena na koži. Na večer još uvijek osjetim istu svježinu kao netom nakon nanošenja i to je još jedan od razloga zašto su mi se toliko svidjeli.



Jeste već možda isprobali ove dezodoranse?


  Do idućeg čitanja Onion Head Emoticons 33

*PR uzorak


You may also like

Broj komentara: 6:

  1. bas zanimljivo ovo zvuci ... Niko ne zna zasto ali "dole" je trziste daleko vece nego u becu ... bas cu baciti oko na njih sledeci put kada budem "kod kuce" poz iz beca

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A ja sam uvijek mislila da je kod nas najgori izbor svega :) Veliki pozdrav!

      Izbriši
  2. Ja sam mislila da je ovaj krug onako 'estetski' dodatak. Nigdje nisam procitala da sluzi za apliciranje dezica. Sigurno cu probati barem jedan :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Iskreno, i ja sam se bojala da isprobam ovaj dezodorans ali cu ga sada sigurno kupiti da isprobam. Inače koristim samo nivea dezodorans.

    OdgovoriIzbriši
  4. Iskreno uvijek koristm garnier dezice i tek sam vidjela da su dosli u nase dm poslovnice.Kad god udjem nema ih tako da dok ugrabim priliku kupujem ih.
    Posjeti i moj blog nova sam u ovome blogosvijetu
    <3

    OdgovoriIzbriši
  5. Sviđa mi se ambalaža, zanimljiva je ta dezić-maglica.

    OdgovoriIzbriši