Makeup ner(e)d

Avon Perfectly Matte ruževi za usne

/
40 Comments

Avon je nedavno lansirao liniju mat ruževa koja je podigla pravu prašinu među ljubiteljicama šminke. Liniju čini 15 različitih nijansi, a glavne karakteristike svih nijansi su mat završetak, ugodan miris i izuzetno lagan osjećaj na usnama.

Pigmentacija varira od nijanse do nijanse, no generalno - najsvjetlije nijanse su ujedno i najlošije pigmentirane te ih je nešto teže ravnomjerno nanijeti, dok su tamnije divno pigmentirane. Većina nijansi je jako nosiva i sigurna sam da svatko može probrati nešto za sebe.

Što se tiče postojanosti, ovo nisu najpostojaniji mat ruževi koje sam isprobala, no zbog toga su jedni od najugodnijih na usnama. Prežive nekoliko sati ukoliko ne jedem, no nakon jela i pića brzo gube intenzitet. Usprkos tomu, mislim da će velika većina cura biti zadovoljna njima, osobito one koje imaju često ispucale usne, i one koje ne vole isušujuću stranu onih turbo postojanih mat ruževa.

Cijena im je cca. 12 KM, no u aktualnom Avon katalogu su sniženi na 5,95 KM.
S obzirom na to da će ovo bit post s puuuno slika, bolje da krenemo odmah na pregled svih nijansi. :)




Na slici ispod su swatchevi svih nijansi:



Perfectly Nude

Perfectly Nude je izuzetno svijetla, "korektor" nude nijansa, koja meni stoji malojereć grozno! Mislim da bi bolje stajala tamnim curama, toplog podtona kože, osobito uz jako našminkane oči i usne obrubljene za nijansu tamnijom olovkom. Pigmentacija ove nijanse je poprilično loša i teško je dobiti ujednačen nanos.



Au Naturale

Au Naturale je lijepa, topla nude nijansa koja mi stoji puno bolje od prethodne. Nju bih čak i ja ovako bijela mogla isfurati na tamni smokey i malo jače konturirano lice. Pigmentacija kod ove nijanse je solidna.



Marvelous Mocha

Marvelous Mocha je karamelasto smeđa, nude nijansa (aka devedesete) koja se vratila na velika vrata¨u beauty svijet. Meni je jako lijepa i sigurna sam da će biti pravi hit među ovim ruževima.



Posh Petal

Eh, Posh Petal.. Ja baš nikad nisam shvaćala zašto itko nosi ovakve ruževe i postoji li itko komu oni zapravo lijepo stoje. Čim sam ga otvorila sjetila sam se Jelene Karleuše i kombinacije prekvarcanog narančastog lica i bijelih usana. Ne znam. Meni je to grozno, no svatko ima svoje veselje. Doduše, ovakve nijanse mogu dobro poslužiti za postizanje ombre efekta na usnama. Kod njega je pigmentacija slična kao i kod nijanse Perfectly Nude, teško je dobiti ujednačen nanos.



Ideal Lilac

Ideal Lilac je svijetla i izrazito hladna roza, no iznenadila sam se kad sam je stavila na usne kako je zapravo nosiva. Jako mi se sviđa, mislim da bi bila divna na platinastim plavušama.




Pure Pink

Pure Pink je zagasito roza, koja vuče na toplu stranu. Volim ovakve ruževe, čak me podsjeća na moj voljeni Mac Please Me ruž.




Adoring Love

Adoring Love je baš klasična, srednje svijetla roza nijansa koja na meni povuče lagano na toplu stranu.




Peach Flatters

Svjetlija breskvasta nijansa, pomalo zagasita.





Splendidly Fuchsia

Ovo je jedna prava, jarka, ljetna fuksija. Imam osjećaj da će ovo biti jedna od popularnijih nijansi ove linije, meni je prekrasna!




Vibrant Melon

Sam naziv Vibrant Melon savršeno opisuje ovu nijansu. Vibrantna, pomalo neon koraljna, koja je na nekom svijetlu izrazito roza a na nekom vuče na breskvastu. Još jedan potencijalni ljetni hit! :)




Ravishing Rose

Mrvicu tamnija, neutralna, berry roza, za koju mislim da bi dobro stajala svima.





Coral Fever

O ovoj nijansi se stvarno nema što puno filozofirati - prava, klasična narančasta.



Ruby Kiss

Ruby Kiss je jedan od mojih favorita iz cijele linije. Hladna crvena, plavičastog podtona i apsolutno savršene pigmentacije. Predivna, predivna!




Supreme Red

Još jedan krasni crvendać - nešto tamniji i toplijeg podtona.



Berry Blast

Znate li koliko ja imam ruževa koji su varijacija iste burgundy teme? Puno. Ali opet mi ruka uvijek leti za ovakvim  nijansama i džaba! Berry Blast je divna kombinacija ljubičaste i crvene, super pigmentacije, i praktične nadogradivosti od svjetlije mauve do prave, tamne burgundy. Jako, jako lajkam i preporučujem da ga ugrabite što prije!



Evo i kraja ovog maratonskog posta.
Nadam se da sam vam je bilo zanimljivo i da će vam biti od pomoći pri izboru ruževa.

Do idućeg čitanja Onion Head Emoticons 33

*Pr proizvodi



You may also like

Broj komentara: 40:

  1. Samo sam htjela da vidim kako ti "korektor" ruž stoji :) U poređenju sa tim kako meni stoji, ti si odlična, na meni je pravi korektor hihi. On mi je jedini mrzak, u stvari i onaj drugi svijetli, ovi ostali sa više boje u sebi su mi vrh! Ti si mi krasna :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Aj kritična sam s tim ružem, isto mrtva :D I ja lajkam većinu ostalih :))

      Izbriši
  2. Odlične slike i recenzija! Kao i svaki put dosad, svaka čast! Mislim da ću uzeti Berry Blast i još neki od ovih breskvasto rozih.

    OdgovoriIzbriši
  3. *-* ja samo tebe gledio, predivna si Mare :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Super recenzija, zaista ti sve boje prekrasno stoje! :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Ne zanimaju me ruževi došla sam tebe da gledam kako si nai ljepsa. ♡.♡ i najljepsa si dje nosis Posh Petal ne znam zasto bas si mi pre pre preslatka na toj slici eto <3

    OdgovoriIzbriši
  6. Prekrasna si, zaista!
    Ovih dana je sve puno postova vezano za nove Avon ruževe, al tvoj post je daleko najbolji od svih. Bravo!
    Inace nikad ne komentiram, al sad sam morala :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Sve ti nijanse super stoje i ta kako je zoveš korektor,bi ti super išla uz tamne senke. :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Prelijepa si čak i s 'korektor' ružem. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha, a sebi sam stvarno užasna i inače s takvim ruževima, ali hvala ti svakako :)

      Izbriši
  9. Predivna si, a i super ti stoje karmini :) Da li bi ti bilo tesko da mi kazes brend i model naocare? Sigurno su te pitali 100 puta, ali su prelepe i divno ti stoje :) Hvala ti unapred Pozdrav iz Makedonije

    OdgovoriIzbriši
  10. Kako si ti meni prelijepa! *_* I ruževi ti prekrasno stoje! :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Kako si odradila ovo, svaka čast! Dosta nijansi ti stoji dobro, lepa si pa ti je lako nositi ove ruževe :)) Prelepe fotografije !

    OdgovoriIzbriši
  12. Toliko si predivna da su ruževi totalno u drugom planu. <3 Ipak, moram reći da su me zainteresirale 3-4 nijanse :))

    OdgovoriIzbriši
  13. Predivno ti stoje sve nijanse,sad bi ih pola kupila!!

    OdgovoriIzbriši
  14. A drago dijete jesi lijepa... Pu pu ne bilo uroka :D

    OdgovoriIzbriši
  15. Sve nijanse ti predivno stoje, pa čak i ova ''korektor'' nijansa! :) Ne znam za koju da se odlučim, sve nijanse su prelepe! :) I svaka čast za trud oko recenzija karmina. Stvarno nam pomogneš oko izbora nijansi. :) <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tako mi je drago pročitati da su vam recenzije od pomoći - onda se sav trud isplati. Hvala puno na komplimentima :)

      Izbriši
  16. Baš ti dobro stoji i aunaturale i poshpetal kao i sve druge, ali moj favorit je pure pink. Post odličan, zbog njega sam se odlučila za kedno 5 ruževa :)!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pure Pink se i meni sviđa, ali ova dva druga neee :D Hvala ti, drago mi je da sam pomogla :***

      Izbriši
  17. Prekrasna recenzija, najbolja dosad od ove linije ruzeva na internetu. Prekrasne su slike i ti si bas lijepa! Najljepse ti stoji po mom misljenju Posh petal a i Coral fever odma iza njega :) meni su favoriti Pure pink i Red supreme ali cu sigurno probati testere bar pola nijansi :D

    OdgovoriIzbriši
  18. Kako si divna. <3 Najviše mi se dopada Berry blast i tebi prekrasno stoji, a crvene nijanse ti poseebno dobro stoje :)

    OdgovoriIzbriši
  19. Your post helped me a lot to choose a perfect Avon lipstick for me ;)
    Greetings from Poland!
    PS. You are sooo beautiful :))
    MM

    OdgovoriIzbriši
  20. Zeno slatka,pa tebi najlepse stoje ove nijanse koje si iskritikovala (Perfectly Nude i Posh Petal) :-)

    OdgovoriIzbriši
  21. pls recenzijana ove proizvode http://izbjeljivanjezuba.com/olovka-za-izbjeljivanje-zuba/

    OdgovoriIzbriši
  22. Iskreno, mnoogo mi se dopada kako ti stoji 'korektor' nijansa, ima tu jos dosta koje ti dobro pasu, bas je divan izbor. Probala sam tester Ravishing Rose nijanse, izuzetno kremast i divan ruz, mada jos nemam full size. Mislim da je ovo zaista jedan od najkvalitetnijih, ako ne i najkvalitetnijih postova o ovim ruzevima na nasoj sceni na koji sam naisla, svaka cast za fotke, preeeleepa si! https://50nijansiroze.blogspot.rs/?m=1

    OdgovoriIzbriši
  23. Iskreno, mnoogo mi se dopada kako ti stoji 'korektor' nijansa, ima tu jos dosta koje ti dobro pasu, bas je divan izbor. Probala sam tester Ravishing Rose nijanse, izuzetno kremast i divan ruz, mada jos nemam full size. Mislim da je ovo zaista jedan od najkvalitetnijih, ako ne i najkvalitetnijih postova o ovim ruzevima na nasoj sceni na koji sam naisla, svaka cast za fotke, preeeleepa si! https://50nijansiroze.blogspot.rs/?m=1

    OdgovoriIzbriši