Makeup ner(e)d

Uređivanje obrva: Aura Eyebrow Shadow

/
9 Comments

Još u prvom postu o uređivanju obrva sam pisala o različitim sjenilima za obrve i načinima njihova korištenja. Danas ću vam pisati o Aura proizvodima za definiranje obrva.


Aura je relativno mladi brend iz Srbije koji ima kvalitetne, a cijenom izuzetno pristupačne proizvode te su se u kratkom vremenu dobro probili na naša tržišta. Sa svojim mat tekućim ruževima su podigli strašnu prašinu, a beauty blogerice su poludjele za njima. Pogledajte ih samo - klik.

Nedavno sam od njihovog brenda dobila nekoliko proizvoda na testiranje, a ono što mi se od svega najviše svidjelo su proizvodi za obrve. Svoje obrve popunjavam svaki dan i za to najviše volim koristiti sjenila jer mislim da tako popunjene obrve najprirodnije izgledaju, a sjenila su nekako i najjednostavnija za koristiti. Za večernju šminku znam upotrijebiti i proizvode gel teksture koji su postojaniji i s kojima mogu raditi oštrije definirane obrve, no ipak najčešće posežem za sjenilima.



Aura sjenilo za obrve je podijeljeno na dva dijela, tako da svaka nijansa (Light, Medium i Dark) u biti sadrži po dvije nijanse - svjetliju i tamniju. Nijanse su dosta hladne i prilagodljive, a meni je trenutno najbolja kombinacija tamnijeg sjenila iz Light palete i tamnijeg sjenila iz Medium palete.

Zapakirana su u praktičnu malu, plastičnu ambalažu s ogledalcem unutra. U Srbiji im je cijena oko 600 RSD, tako da će na našem tržištu vjerojatno koštati cca. 9 KM. Količina sjenila je 2 g.

Sjenila su dobro pigmentirana, a tekstura im je puterasta i mekana te se zbog toga lako nanose i minimalno truse. Na mojoj koži su postojana cijeli dan, a volim ih dodatno "počešljati" i fiksirati Aura Lash&Brow prozirnim gelom

Na slikama ispod pogledajte swatcheve svih nijansi na ruci i moje vulgaris obrve vs. obrve sređene Aura sjenilima:




Prodajna mjesta Aura kozmetike u BiH možete pronaći na OVOM LINKU.

Kako vi uređujete obrve?
Jeste isprobali išta od Aura asortimana?

*PR proizvod

Do idućeg čitanja bye1 onion head


You may also like

Broj komentara: 9:

  1. Ma i ja volim najvise sjenilom i nekim fiksatorom pocesljam. Jest da mi ne traje kao ABH ali djeluje prirodnije. Fina mi djeluju ova Aurina. Aura svasta zanimljivo ima, da nam je hoce u CMu izloziti umjesto Revelique npr, bilo bi super. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E baš bi valjalo! Super im asortiman, a baš su nedostupni kod nas.. Šteta skroz, nadam se da će se i to promijeniti skoro :)

      Izbriši
  2. Odličan proizvod. Ja sam se obradovala kad sam ih vidjela u paketu :) i najviše mi se sviđaju od noviteta. Meni medium najbolje odgovara i otkad sam ih dobila samo njih koristim za popunjavanje. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, i ja ih baš svakodnevno koristim otkad sam ih dobila. Drago mi je da si i ti zadovoljna! :)

      Izbriši
  3. Dosta mjesta koji su navedeni su netocni jer sam imala priliku posjetiti neka i nisu imali Auru. Ocito nisu azurirali podatke ;-) gdje nabavljas Auru?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Taj link sam preuzela s njihovih službenih stranica, a jedino što znam zasigurno je da se kod nas mogu naručiti iz Tuzle, s Makeup Arena web shopa.. Trepavice sam kupovala ljetos u Crnoj gori, a novitete sam sad dobila direktno od brenda, kako sam i napisala u postu. :)

      Izbriši
  4. Ne znam sebi urediti obrve,a inace moje su jako slicne tvojim obrvama,moram da vezbam!Odlican i iscrpan post!

    OdgovoriIzbriši