Makeup ner(e)d

Golden Rose Matte Lipstick Crayon

/
28 Comments

Golden Rose Matte ruževi u olovci su jedan od noviteta Golden Rose asortimana. Već sam vam pisala o njihovim izuzetno dobrim Velvet Matte ruževima, a kad sam vidjela da su stigli mat ruževi u olovci nisam mogla dočekat da ih isprobam. U nastavku pročitajte jesu li ispunila moja očekivanja. :)


Ovi ruževi dolaze u formi debele olovke na oštrenje, a ambalaža je jednostavna i minimalistička. Nije mi problem to što se oštre na oštrilo jer nisam imala problema s pucanjem, no bilo bi mi draže da su na odvrtanje. Sadrže 3,5 grama proizvoda, a cijena je cijelih 4 KM! Kad u obzir uzmem tu cijenu onda stvarno nemam pravo reći nikakvu primjedbu na ambalažu. :)

Možete ih kupiti preko Makeup Arena web shopa, kao i u većini trgovina i ljekarni koje imaju Golden Rose kozmetiku.

Tekstura ruževa je lagana i kremasta, no nakon par minuta na usnama suši se u mat završetak. Pri nanošenju nemam osjećaj "gustoće" kao kod ostalih mat ruževa koje imam. Dosta su laganiji na usnama. Nisam primijetila da mi ističu ispucale dijelove, ali priprema i njega prije nanošenja je obavezna.

Pigmentacija je jako dobra, a postojanost na usnama varira od nijanse do nijanse. Dvije najtamnije nijanse koje imam su mi nešto manje postojane i teže je s njima dobiti potpuno ujednačen nanos boje. Ne kažem da je nemoguće, ali je potrebno uložiti više truda oko njih. Također, te dvije boje mi neujednačeno blijede sa usana, dok ostale traju po nekoliko sati nepromijenjene.


Nijanse koje imam su: #13, #18, #16, #01 i #03, a na slici ispod su swatchevi:


Čim sam prvi put nanijela ovu olovku u nijansi #18 skužila sam da mi je jako slična Mac Kinda Sexy ružu. Na swatchu na ruci se vidi mala razlika, ali vjerujte mi da se na usnama uopće ne primijeti! Razlika je jedino u tom što je Mac ruž ipak nijansu postojaniji, ali kad uzmem u obzir da on košta 40 KM, a olovka 4 KM onda je ta razlika baš zanemariva!




Na slikama ispod možete vidjeti kako ovi ruževi izgledaju na meni.

Prva na redu je iznad spomenuta olovka u nijansi #18. Prekrasna, topla, nude nijansa, koja mi je must have uz tamno našminkane oči ali i za skroz neutralni makeup.


Nijansa #13, zagasita svjetlija roza s mrvicu toplog u sebi. Jedna od onih "go to" nijansi za svaki dan, odnosno nijansa u My lips but better kategoriji.



Nijansa #16, neon pink koja se jako teško hvata fotoaparatom. Baš je neon, bit će super na ljeto. :)


Nijansa #01, jako tamna, čokoladna smeđa. Ovakve nijanse su hit ove zime, a jako teško ih je pronaći  u drogerijskom rangu!


Nijansa #03 je PREDIVNA kombinacija jako tamne ljubičaste i smeđe boje. Izuzetno neobična, ali i poprilično nezgodna za nanijeti. Potrebna je mirna i precizna ruka i mali kist za nanošenje da bi se dobio ujednačen nanos. Postojanost joj nije najjača strana, a s usana mi nestaje nekako neujednačeno, pa kad je nosim moram imati pri ruci malo ogledalce za provjeravanje.


Napravila sam vam i mali kolaž za kraj radi bolje preglednosti :) Odozgo prema dolje su nijanse redom: #13, #18, #16, #01 i #03.


Što da vam kažem kao zaključak? Veliki izbor IN nijansi i super kvaliteta za 4 KM - baš su vrijedni pažnje!

*Pr uzorak


You may also like

Broj komentara: 28:

  1. Za ruževe već sve znam, ja sam došla tebe pogledati ;) sve ti krasno stoje ali 18 i 13 su vrh!

    OdgovoriIzbriši
  2. kakva si ti ljepotica! sve ti nijanse prekrasno stoje

    OdgovoriIzbriši
  3. Sa tim neoncem automatski izgledas preplanulo, kao da si taj dan s plaze dosla. Odlicne slike i swatchevi na usnama su vrh.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha, a na svakoj slici mi je drugačija boja zato što dok ja poslikam sunce malo iziđe, pa malo zađe, onda stalno drugačiju svjetlost imam :D Ali neonac je baš za ljeta i preplanulog tena!
      Hvala :)

      Izbriši
  4. Svi ti dobro stoje. Ja imam #13 i #01. Ali #13 izgleda potpuno drukčije na tvojim usnama.
    Oduševljena sam s njima :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, baš mi je drago da ti se sviđaju! :) A svijetli ruževi baš na svakom drugačije izgledaju, skroz ovise o prirodnoj boji usana i tena.

      Izbriši
  5. 18 i 13 su mi najljepši. :D Velvet Matte ruževi su odlični pa ću rado nabaviti jedan ovaj. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. I meni isto 13 i 18.
    Jako si lijepa,mlada i pohvala za krasan make up.
    Može li se znati koje rumenilo nosiš na slikama?

    OdgovoriIzbriši
  7. Divna si Mare! Ja zasad imam samo 13 i divna mi je!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Jasenka draga :)) Ne sumnjam da ćeš ih skupiti još :D

      Izbriši
  8. super su mi sveeeeee :D mene najvise zanimaju dvije tamne, a tebi svi stoje prekrasno, kao i sve sto stavis na sebe uostalom.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvalaa :) Tamne su nezgodne za nanijeti, a i moraš provjeravat stalno kad ih nosiš ali kad su ovako dobre boje a jeftine onda se isplati tlačit s njima :D

      Izbriši
  9. Neki dan sam uzela 05, slucajno nadjem u apoteci. Bordo nijansa bas lijepa ali se isto tesko ravnomjerno nanosi. Vjerovatno je tako sa svim tamnijim nijansama. Moracu probati te 'nude', djeluju super :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, da, nezgodne su tamne za precizno nanošenje, ali nude su super :) Probaj svakako!

      Izbriši
  10. Koje rumenilo imas na slikama? Izgleda divno��

    OdgovoriIzbriši