Makeup ner(e)d

Najbolje od: Balea

/
41 Comments

Vjerujem da svi volimo Dm i njegove robne marke, posebno Baleu. Ne znam jesu li privlačnije njihove šarene ambalaže, ogroman i raznolik asortiman, limitirane linije ili odličan omjer cijene i kvalitete. U svakom slučaju, vjerujem da nema žene koja u svom toaletnom ormariću nema bar poneki Balea proizvod. Znam da ih ja imam i previše.

Iz svakog pohoda na Dm kući donesem bar jednu Balea bočicu i mislim da sam isprobala dobar dio njihovog asortimana. Zato sam odlučila napraviti ovaj ''najbolje od'' post i napisati vam rečenicu-dvije o svojim Balea favoritima koje obožavam i čiju kupovinu redovito ponavljam.


Prve na redu su limited edition tuširalice.
Svako malo u Dm dođe neka nova LE kolekcija s par tuširalica koje uglavnom budu prilagođene godišnjem dobu, a ambalažom te zaintrigiraju da ih bar pomirišeš. Koštaju 1,95 KM, redovito mirišu savršeno i to je dovoljno da se nađu u mojoj košarici. Ni sama ne znam koliko sam ih do sad potrošila a na slici ispod je Melon Tango, predstavnica skupine koju trenutno imam u kupaonici.


Idući Balea proizvod bez kojeg nikad ne želim ostati je uljni regenerator za kožu-losion koji se nanese na mokru kožu nakon tuširanja i ispere vodom. Savršena stvar kad se tuširam u žurbi i nemam vremena za nanošenje običnog losiona i čekanja da se isti upije, a ne želim si priuštiti perutanje i zatezanje kože koje uslijedi ako ne nanesem ništa. Za cijenu od 5-6 KM dobijem 400 ml proizvoda i to mi traje stvarno dugo. Postoji i plava, nešto laganija verzija, ali ova uljna mi više odgovara i teksturom i mirisom. Jednostavno obožavam.


Obzirom da mi je koža tijela izrazito suha, kad god imam vremena za kućne spa trenutke, priuštim joj tretman nekim malo bogatijim i hranjivijim losionom ili maslacem za tijelo.
Balea losion s bademovim uljem je jedan od losiona za kojim posežem u takvim trenutcima i vjerojatno losion za tijelo koji sam najviše puta potrošila i ponovno kupila. Miriše mi savršeno, a teksturom je dosta teži i masniji, pa mi koža nakon njega bude skroz mekana i glatka. Košta 2-3 KM, a najbolji pokazatelj koliko ga volim je činjenica da prije ljeta kupim nekoliko komada i osiguram sebi zalihe jer ga svake godine povuku s tržišta u ljetnom periodu. Ako bih ikad morala izabrati samo jedan jeftiniji losion za tijelo do kraja života, to bi bio ovaj!

Balea losion s mirisom višnje i badema sam morala spomenuti zbog njegovog ajme! mirisa, kojeg se jedno vrijeme nikako nisam mogla zasititi. On spada u kategoriju laganih losiončića i nije jako hranjiv ali mi je zbog mirisa nekako posebno drag i zaslužio je svoje mjesto u ovom postu isključivo zahvaljujući mom nosu koji oprašta svašta ako mu nešto fino miriše.



Iduća na redu je Balea BodyFit anticelulitna gel/krema.
Moram u startu naglasiti da više ne vjerujem u samostalno djelovanje anticelulitnih krema, odnosno mislim da one mogu pripomoći ukoliko prilagodimo i sve ostalo što utječe na stvaranje celulita (prehrana, tjelesna aktivnost i masaža). Iz tog razloga sam se prošlo proljeće odlučila na borbu s njim najjeftinijom, ali izgleda i najdjelotvornijom metodom-kupila sam grublju četku za masažu i Balea anticelulitnu kremu (čisto da imam što umasiravat u kožu) i redovito masirala kritična područja nakon tuširanja. Rezultati su bili vidljivi pa sam kupovinu kreme ponovila par puta i zaključila da sam u biti zadovoljna s njom. Krema košta oko 6 KM, i može trajati mjesec dana svakodnevnog korištenja.


Balea Sensitive dezodorans je jedini Balea dezodorans koji mi odgovara. Koristim ga kad mi ne treba jaka zaštita i kad želim iziritiranu kožu odmoriti od agresivnih dezodoransa. Miriše puderasto i nenametljivo. Košta oko 2-3 KM, a volim ga i u roll-on i sprej verziji.


Balea Hand Konzentrat krema mi je najnovije Balea otkriće! Savršena zamjena za moju omiljenu Neutrogena koncentriranu kremu za ruke. Gotovo su identičnog sastava, a Balea verzija je jeftinija 4 puta. Košta oko 2 KM i savršeno oporavi i izuzetno ispucale ruke. Kupovat ću je dok postoji! :D

Balea Olive krema je laganija i vodenastija, a upije se za čas. Omiljena za periode kad je koža ruku u dobrom stanju i ne treba intenzivniju njegu i zaštitu. Košta isto nešto sitno, oko 2 KM.


U ovu skupinu favorita sam morala uvrstiti i Balea tekuće sapune, a ovaj koji miriše na breskve i nektarine mi je omiljeni! Doslovno miriše kao zrele breskve. NAJLJEPŠI MIRIS LJETA IKAD. Obožavam, i uvijek iznova kupujem.
Košta oko 3 KM, a količina je 500 ml.


I za kraj ove Balea sage, jedan serum kojeg sam iznova kupila zilijun puta i koji je vjerujem opisala svaka beauty blogerica na Balkanu. Nekomu odgovara, nekomu ne, a ja ga volim. Nekad ga malo prestanem koristiti, probam neki drugi, i onda mu se opet u nedostatku inspiracije, ponovno vratim.
Balea Aqua Serum, koji mi uz dobru hidratantnu kremu savršeno funkcionira na koži-vraća vlažnost i elastičnost. Košta oko 6 KM i jedan je od konstanti u mojoj skin care rutini već dugo vremena.



Nije mi bilo lako odlučiti koje proizvode izabrati za ovaj post jer ih volim baš jako puno, ali mislim da sam uistinu obuhvatila one baš naj, najdraže!

Pišite mi o svojim Balea favoritima (znam da ih imate) :)


Do idućeg čitanja Onion Head Emoticons 135


You may also like

41 komentar:

  1. Volim Baleu i nije me još izneverila, kremu za ruke sam probala ovu olive i odlicna je. Moji favoriti su serum za ravnu kosu i vanila in shower koji je hit ove zime :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uh, moram i ja uzeti vanila in shower, šnjufala sam ga i divno miriše :)

      Izbriši
  2. Baleine tusiralice si mazalice u mi fantasticne, a losion od badema mi je bas bas odlican! Nisam primjetila ovaj od visnje, to je nesto novo, ili? :)
    A u torbi uvijek imam mini verziju sensitive dezodoransa :)
    Volimo Baleu! ♡

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Taj od višnje je prošle godine bio LE, nisam sigurna ima li ga još uvijek, mislim da ne, ali je krasan :D

      Izbriši
  3. E bas trazim kremu za ruke, pomijaju mi se sve neke po kuci a nisu nesto. Uzet cu ovaj koncentrat :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Omiljeni Balea proizvodi su mi Losion za tijelo sa ureom, serum za lice, sapuni ta ruke. Moram isprobati ovo ulje za tijelo

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Koristila sam jedno ljeto i ja Urea losion i bio mi je dobar! :)

      Izbriši
  5. Baleini dezodoransi su savrseni, a losion za tijelo od kokosa je bozanstveno :-)
    I da li samo mene zanima kada ce "reziultati" darivanja ;-)

    OdgovoriIzbriši
  6. sapun breskvu volim i ja, koncentrat za ruke cu nabaviti jer ga hvale, a badem losion ili vole ili ne vole, ja sam među onima što ga ne vole, miris mi smeta. imaju neku novu tuširalicu, ljubičasto-roza i ima neke maline, kupine po ambalaži i miriše k'o raj :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam da tebi nije odgovarao miris badema, mislim da nije ni melisi.. Istina, malo je teži ali ja baš volim onakve mirise. Uh, moram kupit tu tuširalicu! :D

      Izbriši
  7. Balea Sensitive dezodorans koristim kontinuirano već više od godinu dana prvenstveno zbog tog blago puderastog mirisa. Nije specijalno delotvoran, ali ga koristim kao što ti kažeš "isključivo zahvaljujući mom nosu koji oprašta svašta ako mu nešto fino miriše" :))

    OdgovoriIzbriši
  8. Obozavam Balea proizvode, najvise zbog fantasticnog mirisa i zbog preslatke ambalaze :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Mislim da sam jedina osoba (koju poznam :D) koja nije probala ni jedan Balea proizvod i nemam pojma zašto je to tako. Uvijek ih nekako preskočim u dm-u a rado bih to promjenila i probala ovaj dezić i aqua serum kao i kremu za ruke o kojima sam čitala već mnoge pozitivne recenzije. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja se uvijek pomamim zato što su jeftini pa ako nešto i ne bude dobro nije mi žao jer nije skupo. Ali stvarno se često ugodno iznenadim, imaju baš dosta odličnih proizvoda vrijednih pažnje!

      Izbriši
  10. Svi Balea proizvodi su mi odlični i isto kao i ti kad god uđem u dm izađem bar sa jednim Baleinim proizvodom. :) Aqua serum moram da kupim već dugo ga želim, ali uvijek zaboravim na njega. :D Sapune obožavam svi imaju predivan miris :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da i ti voliš Baleu, meni je serum super a upravo isprobavam i novu noćnu kremu i sedmodnevne ampule za kožu pa ćemo vidjeti rezultate :)

      Izbriši
  11. balea ima baš super proizvoda, taj sensitive dezodorans je super i hjtela sam se roknit sad nedavno kad sam uzela dry umjesto njega - kreten....morat ću se vratiti po njega
    aqua serum još nisam probala, shame on me... a za tekući sapun se slažem :D super miriše
    i tuširalice su im solidne

    OdgovoriIzbriši
  12. Dosta dobrih bales proizvoda ima, a sto je i vasno po povoljnim cijenama.

    OdgovoriIzbriši
  13. Melon tango sam potrosila prije 3 dana, napokon, mjesecima mi se povlacila po kupatilu, svidja mi se miris pa sam je stedila :D Aqua serum sam koristila davno i bio je odlican, planiram kupiti opet uskoro... volim baleine proizvode, puno toga koristima i vecinom sam zadovoljna, posebno kremam za ruke i gelovima za tusiranje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da si i ti zadovoljna, imaju baš uvijek nešto novo i zanimljivo! :)

      Izbriši
  14. Ha joj Mare šta ja imam favorita među baleinim proizvodima . Goto sve ijedan losion i mlijeko je isprobano ,kako za suhu kožu ,sensitiv tako i Q 10 mlijeko i svi su odlični. Dezodoransi u spreju ,a zadnje što sam kupila uljni losion kako je to dobro ,prekrasno miriše sadrži pravi omjer losiona i ulja ma predobar . Neki dan sam kupila sprej protiv oštećenja kose prilikom peglanja i sušenja , zaštita od toplote .Ustvari kupila sam ga protiv prevelikog elektriciteta kose i baš ga smanjuje . Super je. Ovaj zatuširanje losion imam ,dobar je ali mi se čini da je ovaj uljni bolji.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E baš mi je drago da si zadovoljna, draga Marijana :) Moram sad i ja po uljni losion, hvala na preporuci :))))

      Izbriši
  15. Sladak post :) ! Probala sam tecne sapune i kremu za ruke s maslinom i delim tvoje misljenje :) Imam Cell Energy serum mada moram priznati da nisam azurna po pitanju koriscenja :|. Obavezno cu probati ovaj roll-on :) Volim i Baleine pene/gelove za brijanje. Medjutim, njihove gelove za tusiranje ne smem da koristim jer sam imala jaku alergijsku reakciju pre nek.godina (citaj:cesala se kao luda), ali sve u svemu volim Baleu :) Kristina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Čitala sam dosta pozitivnih recenzija za Cell Energy serum, ja trenutno isprobavam Cell Energy noćnu kremu i čini mi se jako dobra na prvu.. Žao mi je što ti nisu odgovarali gelovi, poneki znaju biti dosta isušujući pa vjerojatno otud svrbež, drži se onda uljnih kupki :)

      Izbriši
  16. Losion s bademovim uljem je divan <3, a i Hand Konzentrat jako volim :). Super odabir i odlične fotke! :)

    OdgovoriIzbriši
  17. Hej :) Zanima me da li znas gdje u BiH ili Hr ima za kupiti glitter za oci ? Pozdrav

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam sigurna, raspitati ću se pa javim naknadno u komentaru ako saznam. :)

      Izbriši
  18. odlican post,ja obožavam dezodoranse,jer imaju prebrutalan miris haha😍✌️

    OdgovoriIzbriši
  19. Mnoge pohvale sam čula za ovu kremu za ruke s maslinom, definitivno ide na listu za kupnju.Samo me zanima kakav joj je miris jer sam oko mirisa izbirljiva.Poz :)

    OdgovoriIzbriši
  20. Balea Aqua Serum za koju je starosnu dob? pozdrav

    OdgovoriIzbriši