Makeup ner(e)d

Tag: Što je u mojoj torbi?

/
25 Comments

Ovaj tag je davno i dugo kružio blogosferom, a ja sam ga se tek sad sjetila odraditi. Uglavnom radi se o tom da smo mi žene po prirodi znatiželjne pa nam je zanimljivo gledati što druge pripadnice istog spola nose u svojim torbama. E, obzirom da ja volim pročitati ovakvu vrstu postova kod drugih blogerica, palo mi je na pamet da ga i sama odradim.

Da unaprijed naglasim, u mojoj torbi nema ništa pretjerano zanimljivo, uglavnom par osnovnih sitnica bez kojih ne mogu preživjeti dan. Nastojim ne gomilati gluposti po torbama i čistiti ih redovito, jer ako samo tjedan dana ''zapustim'' torbu u njoj bude toliko računa, papira, omota, ruževa i labela, da je to nevjerojatno. Zato volim male torbe u koje ne mogu staviti brdo gluposti i u kojima moram držati samo najosnovnije.



Torba koju u zadnje vrijeme najčešće nosim je obična mala crna torbica sa zlatnom kopčom, kupljena prošle godine u Aldu.


Veličina ove torbice mi je idealna jer uvijek točno znam gdje mi je mobitel, gdje ključ a gdje novčanik. Kad nosim veće torbe često mi se dogodi da u njoj ne mogu pronaći mobitel u trenutku kad zvoni, ili ključ od auta/stana pa dobijem blagi napadaj panike. Iz tog razloga su mi manje torbe, s par pretinaca puno draže.


Trenutno mi se u torbi nalaze sljedeće stvarčice: rokovnik, kemijska olovka, novčanik, indeks, ogledalce, ruž, žvakaće gume, Brufen tablete za nedajbože, slušalice, mobitel, ključevi i balzam za usne.

Na indeksu imam ovaj slatki personalizirani okvir by Moa Baggek u obliku karte svijeta koji mi je uberkul, novčanik je iz Carpise, zatim Ženski rokovnik za 2014., Nuxe Reve de Miel balzam za usne, ruž Mac Please me, najdraže Airwaves crne žvakaće gume koji mi super odčepljuju sinuse :D, i mobitel+slušalice za lakše preživljavanje dana.




Etogac, to je u biti to-osnovne sitnice bez kojih ne idem nigdje. Nadam se da vam se svidio ovaj tag post. Pišite mi ako biste voljele da češće pišem postove ovog tipa, koji nisu usko vezani za kozmetiku.:)

Bez čega vi ne napuštate stan? Nosite li svašta nešto u torbi ili samo osnovne stvarčice?
Do idućeg čitanja :**


You may also like

Broj komentara: 25:

  1. I moje must have stvarčice su otprilike takve.. :D Obožavam ove žvakee, sve druge su mi bezveze :D

    OdgovoriIzbriši
  2. meni torba rame odvaljuje i trazim jednu velicine kao ta tvoja :)
    i volimo iste zvakeee :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Ponekad mislim da sam jedino zensko koje u torbi ima 100 stvari :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe, ma nisi. I kod mene što je veća torba to je više nepotrebnih stvari u njoj :D

      Izbriši
  4. Da tu dodam još neseser u kojem je blot plus ruž i izbacim index koji već odavno ne nosim i zamijenim crni airwaves ljubičastim, mislim da bi to bilo to :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Blago tebi kad je to sve od šminke šta nosiš u tašni, ja vučem celu gomilu i to uglavnom zato što se ne setim često da povadim viškove :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :)) ja baš rijetko kad nosim išta osim ruža od kozmetike u torbi.

      Izbriši
  6. Sad kad ovo gledam, pitam se za šta će meni onolika torbetina, u kojoj jutros nađoh plavu plasticnu kasicicu za bebu, a mislila sam da sam je zgubila :D. Ja moram imati složenu torbu i to tako da sve sitnice (ogledalo, krema za ruke, antibakterijske maramice..i sl.) strpam u neseser, i onda dodamm još novčanik i mobilni i slušaice. U pregradak stavim Orbit bombone (žvake ne koristim) i labelo i hemijsku i gotovo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehehe, a kad imaš malu bebicu pa moraš i za nju nositi puno stvarčica onda se i podrazumijeva velika torba :) Neseser je super rješenje za veće torbice :)

      Izbriši
  7. Ja cesto menjam tasne i zato ih i redovno cistim, pa se u njima ne moze naci bog zna sta neocekivano. :) Svidja mi se omot za indeks, moram da nabavim nesto takvo.

    OdgovoriIzbriši
  8. Baš ti je lijepa torba :) I jako si organizirana, barem sam dobila takav dojam. Kod mene je inače čisti kaos, ne mogu se snaći nikad i sve mi posvuda ispada :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Lijepa torbaaaa, i meni treba ova velicina, zao mi sto sam onu propustila ali izbacit ce Zara meni jos kakvu :) Aldo nazalost nemamo, ali bih vjerovatno i tu nasla odgovarajucu :)
    Slican nam je sadrzaj osim sto ja sad nemam indexe i rokovnike, ali otprilike isti slucaj...u velikoj se pogubim ali nekad ih volim, iako ih znam zatrpat racunima i papiricima... A ova srednja velicina mi je najdraza, dovoljna i za noc i dan :)
    Kljucevi, moji i cojkini :D, novcanik, mobitel, maramice, i mali neseser sa nekim svakodnevnim potrepstinama ukljucujuci labelo, tablete ako glava zaboli, zvake, korektor... things like that...
    Evo ti kiss <3 :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvalaa:) A joj i meni je žao što ni u Mostar nije dolazila ona torbica, ali nadam se da ćeš naći neku sličnu!
      I tebi pusa velika :) <3

      Izbriši
  10. Svaka cast na organizovanosti! Ja sam tip devojke koja voli velike torbe i nosi pola kuce sa sobom:-)

    OdgovoriIzbriši
  11. Ja još ubacim kišobran jer kod mene ne znaš kad će prolom oblaka:D Uvez za index mi je predivan <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E pametno, ja ga ne nosim baš iako često zatreba.. :) Hvala, i meni je baš fora skroz:)

      Izbriši
  12. Nice! Gdje si nabavila omot za index? Trebam to!! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U Mostaru u Modamo koncept store-u, a inače mislim da ih možeš naručiti na ovoj stranici- https://www.facebook.com/moabaggeek?fref=ts

      Izbriši