Makeup ner(e)d

AVON ULTRA COLOUR ABSOLUTE RUŽEVI 2.dio: ljubičaste i neutralne nijanse

/
48 Comments

Nastavak na jučerašnji post su još dvije skupine ruževa iz Ultra Colour Absolute linije, ljubičaste i neutralne nijanse na okupu. :)
Za njih generalno vrijedi sve što sam već napisala jučer o njima, tako da sad neću ponavljati isto nego nastavljam s fotografijama i nazivima pojedinih nijansi da bi se lakše orijentirali u odabiru.

LJUBIČASTE NIJANSE:

S lijeva na desno: Fresh Fig, Plush Plum, Bare Ruby, Radiant Raisin


FRESH FIG:




PLUSH PLUM:




BARE RUBY:




RADIANT RAISIN:



 

NEUTRALNE NIJANSE:

S lijeva na desno: Warm Honey, Luscious Peach, Caramel Comfort, Coffee Creme


WARM HONEY:




LUSCIOUS PEACH:





CARAMEL COMFORT:




COFFEE CREME:





Eto ga drage moje, sad su sve nijanse na okupu i nadam se da će vam pomoći u odabiru ukoliko se odlučite naručiti ove ruževe.

Hvala vam puno na divnim komentarima u prošlom postu, drago mi je da se trud oko fotografija isplatio i da su vam se svidjele.

Do idućeg čitanja šaljem veeeliku :*********

*PR proizvodi


You may also like

Broj komentara: 48:

  1. uopće nisam gledala swatcheve ruzeva nego ljepoticu na slikama...al dobro,malo sam i swatcheve gledala, najbolje ti pristaje bare ruby :)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe, ajme hvala na komplimentu :) Bare Ruby je stvarno divna nijansa :)

      Izbriši
  2. Ova serija mi se malkicu više sviđa, posebno ove ljubičaste iako sam se nekako nadala da će radiant raisin biti tamniji ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam isto očekivala da će biti tamniji ali je i ovako krasan :) A znaš da su ljubičaste i moj izbor a od ovih su mi Bare Ruby i Radiant Raisin definitivno favoriti. Baš su uživo predivni!

      Izbriši
  3. Ne znam gdje bih te ovo pitala jer nema veze s ruzevima, al evo, nadam se da se ne ljutis.. Dugo sam koristila tekuci puder Deborah 24ore perfect.. sada ga nazalost nema na policama u dm marketima gdje sam ga duzi niz godina kupovala.. gusce je teksture i ne isusi lice.. mom tipu koze je bas odgovarao.. u zadnje vrijeme sam kupila dosta drugacijih pudera i nisam zadovoljna.. da li mi mozes pomoci, koji puder bi mogao zamjeniti mog favorita, a da ga mogu kupiti u trgovinama u mostaru..dakle gusce teksture, da ne isusi lice.. unaprijed zahvaljujem.. super ti je blog, bas se trudis da nam sto bolje predstavis proizvode, samo naprijed curo! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesi li probala do sad Rimmel Lasting Finish? Mislim da bi ti on mogao odgovarati jer ima finu teksturu, ne isušuje lice a opet ima solidno srednje prekrivanje. Dostupan je i u Dm-u i Cm-u..

      Izbriši
    2. Nisam ga probala al poslusat cu tvoju preporuku, nadam se da cu pogoditi nijansu.. Najteze je prvi put pogoditi nijasu pogotovo pod onim svjetlom kozmetickim marketima koje zaista vara, al ako i pogrijesim kasnije cu se valjda orijentirati po onoj prvoj nijansi koju kupim..:D Hvala na savjetu, super si! :)

      Izbriši
    3. Hehe, pa možeš zamoliti i promotorice da ti pomognu izabrati a i možeš uvijek isprobati nijansu u drogeriji, izaći vanka na svijetlo i vidjet odgovara li ti, i onda se vratiš i kupiš ako je :) Samo nemoj probavati na ruci nego na licu, najbolje uz čeljust.
      Taj puder sam preporučila stvarno puno cura jer je jeftin a jako dobar i većina ih je zadovoljna s njim :)

      Izbriši
    4. Ja sam nekada davno koristila Deborah 24ore i ne bih ga bas mogla usporediti sa pomenutim Rimmelovim.Nazalost,tako je.Ali najslicniji njemu po teksturi i ucinku mogao bi biti Avon Ideal Flawless.Probala pa mogu reci.Pozdrav!

      Izbriši
  4. Koliko si ti meni divna! Svi ti ruževi baš, ali baaš divno stoje, sretnice. :)
    Jučer sam te vidjela u Mepasu sa dragim, i mislim jao pa ovo je ona cura sa make up nereda! Umalo ti nisam prišla da te pohvalim, ali opet kontam reći će cura šta me ova stalka haha. Uglavnom, super pišeš, samo nastavi tako. :) Nina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. istoo..heh ja sam je vidjela na semaforima,i prvo sam pomislila u sebi jao kako je ova cura lijepa,i onda mi u glavi sinulo,kad sam vec prosla,da je to ona.. imala sam 3 favorita medju ovom kolekcijom,ali kako sve vise i vise gledam gledam ove tvoje swatch-eve svidja mi se puno vise od 3..dosad najbolja recenzija ovih slatkisa :) sve pohvale

      Izbriši
    2. @Nina, hvala ti puno :) Hehe, pa trebala si mi se javit, meni bi baš bilo drago skroz upoznati te!

      @Naida, hvala ti lijepa! Nadam se da ćeš biti zadovoljna ako se odlučiš na kupovinu ruževa :) :***

      Izbriši
  5. Mmmm Caramel Coffee amd Coffee Creme mi se najviše dopadaju!

    OdgovoriIzbriši
  6. ima li ijedan među njima (mislim na čitavu kolekciju) koji bi bio dostojna zamjena Revlonovom Cherries In The Snow? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nijansa Bare Ruby je možda najbliža, ali je Cherries in The Snow mrvicu više mat :) Ako želiš mogu ti poslati sliku jednog pored drugog da vidiš, samo mi se javi na mail ili u inbox na stranii od fejsa :)

      Izbriši
  7. Nikad bolje swatcheve nisam videla, hvala beskrajno!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala tebi na ovakoj pohvali, stvarno mi je drago ako sam pomogla :))

      Izbriši
  8. Ruby i Radiant raisin! već naručeno :)))

    OdgovoriIzbriši
  9. Svi ti stoje, nemoj uopšte da bježiš od nude nijansi, sjećam se da si pisala kako ih ne nosiš često. Prelijepa si i vrhunski post si napravila, svaka čast na trudu:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno ne nosim, jednostavno sam sebi nekako 'umrtvljena' s takvim nijansama, ali pokušavam se naviknuti malo za promjenu :)

      I hvala :)

      Izbriši
  10. Caramel Comfort i Bare Ruby... iako, hm, ni na jedan se ne bih bunila! :D još jednom, prekrasni swatchevi, bravo! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hihi, nadam se da ćeš biti zadovoljna ako ih kupiš :) I hvala još jednom :)

      Izbriši
  11. Želim ih sve, sve! Ali tebi sve nijanse odlično stoje, radiš ovo bolje od Irine Shayk.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe, nećemo baš pretjerivati :) Hvala na komplimentima i nadam se da ćeš izabrati neke nijanse za sebe :)

      Izbriši
  12. Molim te reci mi da li ova nijansa Plush plum ima shimmer u sebi?Nekako ne mogu skuziti!
    Inace,odlican post i svaka cast na trudu,na tebi mi svaki ruz izgleda divno:-)

    OdgovoriIzbriši
  13. Nek mi oprosti Avon što kažem da im se ruževi ni ne primijete pored takve ljepote :-D
    Divna si mi, kao i uvijek…. svaki, ali baš svaki ti fantastično stoji… meni ovi iz neutralne linije nikako ne stoje, kud ja plava, kud svijetla u licu i usne svijetle a i oni svijetli, nigdje veze :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga moja Jasmina hvala ti najljepša, od tebe uvijek takvi komplimenti da se zacrvenim!

      Ni ja ne volim takve nijanse na sebi jer onda izgledam bljedunjavo nekako i mrtvo :D

      Izbriši
  14. Ajme koje profi slike :) zaista super za ovakvu vrstu recenzije da vidim realnost proizvoda :) inače nemam puno ruževa niti se ugodno osjećam u njima, ali tu i tamo se zalomi želja da kupim koji :)
    Sviđa mi se treća nijansa i prva nude :)

    OdgovoriIzbriši
  15. sve ljubicaste ti savrseno stoje ...samo ne znam kako su ih oni tako cudno podelili....meni su pola iz svih kategorija nekako u nekoj drugoj skupini ....a od nude ti po mom misljenju najbolje stoji coffe cream , iako ni drugi nisu losi ...
    Sa svih strana ovi avon ruzevi , mozda cu na kraju i pokleknuti , iako stvarno imam dovoljno ruzeva ...=)
    Lana

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) Da, napisala sam baš u prvom postu, neki ruževi zbilja ne pripadaju 'svojoj' skupini, ne znam na osnovu čega su ih tako podijelili, ali eto..vodila sam se njihovom podijelom iz kataloga. Ja sam skroz 'na vi' s nude ruževima, tako da sam sama sebi čudna s njima, iako se pokušavam naviknuti da nekad i njih pronosam :) Bombardirali smo vas s ovim ruževima, ali kad su stvarno jako dobri i nosivi :)

      Izbriši
  16. Kada ti sve kazemo da ti sve nijanse fenomenalno stoje ukljucujuci i vecinu nudaca, onda to stvarno jeste tako:)!
    Pogotovo ako to cujes od mene, koja sam bas skrta na komplimentima i kazem samo kada to zaista i mislim, a kriterijumi su mi poprilicno visoki. Zaista si prelepa, sto neko rece u prethodnom postu mesto ti je u medijima, kao model, svaki proizvod bi prodala. Npr. ovi ruzevi sigurna sam da nisu sami po sebi tako lepi-da ih nismo videli na tebi ne verujem da bi izazvali toliku paznju i divljenje.
    Ta kombinacija klasicne, egzoticne lepote, sarma i otmenosti ostavlja bez daha. Nemoj da pomislis da preferiram zene:), ali retko se srece tako prirodno lepa devojka sa dobrim ukusom, elegantna, a pri tom skromna i divna.
    U jednom trenutku si me podsetila na Kate Midlton, ali mnogo si lepsa od nje, oci i obrve su me asocirale na nju, kao i ta doza otmenosti.
    A sto se tice ruzeva, zelim ih gotovo sve:). Pure Peony sam dobila na poklon i sigurno cu uzeti jos neki da mu pravi drustvo:).
    Veliki pozdrav iz Bg-a, pratim te i dalje.
    Ivana :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hej draga Ivana, ja stvarno ne znam što reći na ovakav komentar osim da sam se skroz na skroz zacrvenila.

      Hvala ti na takvim predivnim komplimentima, ali ja uvijek kažem da s vanjskim izgledom nemam ništa, to je dar za koji nisam zaslužna pa se tim ni ne zanosim a iskreno ni ne razmišljam o poslu u takvim vodama. Nikad to ne bih poželjela, ali mi je drago i sretna sam da ovdje mogu na sebi bar pokazati kozmetiku koju jako volim i da se vama koji čitate blog to što vidite i sviđa ;)

      Jako mi je drago da si i ti zadovoljna s ružem :)
      Veliki pozdrav za Beograd :*

      Izbriši
    2. Ne treba da crvenis i da budes toliko skromna. Slazem se da spoljasnji izgled nije presudan i najznacajniji, ali da si prelepa jesi i tacka:). I koliko vidim imas stila, prirodna si, mila i draga. Bas se vidi koliko zracis dobrotom i pozitivom.
      Ne znam kakvo je stanje kod vas tamo, ali ovde se to ne srece bas na svakom koraku. Devojcice vec u osnovnoj skoli pocinju da se sminkaju i glume neke ribe. Gotovo sve su uniformisane sa napucenim usnama, previse sminke, obucene u najmanju ruku vulgarno.
      Zato mi je uvek drago kada naidjem na neki takav "biser" u moru prosecnih i onih drugih. Kao sto rekoh stroga sam i zahtevna i prema sebi i drugima i kada naletim na nekog kao ti bas se odusevim i pomislim-ima nade, nije bas sve otislo nizbrdo:).
      Samo tako nastavi, sve najbolje!
      Ivana :*

      Izbriši
  17. Vratila sam se opet gledati sve nijanse, ali tebi one sve stoje odlično! Nevjerojatno da ti svaka boja ruža stoji savršeno. Daj nam stavi svaki dan neki look sa tim ruževima!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehehe, hvala draga Ana :) Pokušat ću raditi više postova s lookovima, ali to mi uvijek oduzima jako puno vremena pa ne stižem ništa drugo. No, potrudit ću se ubuduće! :)

      Izbriši
  18. Stvarno hvala na ovom, jer upravo imam Avonov katalog ispred sebe i uporedjujem slike nijansi u katalogu i na tvojim usnama... Definitivno su razlicite boje, mozda zato sto su u katalogu samo usne, a kod tebe vidimo te nijanse u citavom kontekstu, na licu, u odnosu s kosom, ocima... Olaksala si mi izbor.

    OdgovoriIzbriši
  19. Moj favorit je Radiant Raisin i super ti stoji! :)

    OdgovoriIzbriši