Makeup ner(e)d

New in: svašta nešto #3

/
70 Comments

Namjeravala sam prvo napraviti i objaviti 'empties' post jer jedna puna vrećica praznih ambalaža čeka na fotografiranje ali je nekako uvijek veće uzbuđenje fotografirati nove proizvode koje smo tek kupili ili dobili, tako da ide danas jedan 'new in' preko reda. :D




Obnovila sam zalihe nekih uobičajnih preparativnih proizvoda i kupaonskih potrepština, ali ima i poneki novitet.

S lijeva na desno:
Balea gel za depilaciju s mlijekom i breskvom, već sam ga isprobala i jako mi je dobar, čak i bolji od običnih pjena jer je gušći pa stvara bolji zaštitni film između britvice i kože. Cijena oko 4 KM.
Balea Urea losion za tijelo, kupljen zbog izuzetno isušene kože tijela nakon mora i stvarno sam zadovoljna. Upija se u rekordnom roku i ne ostavlja nikakav masni trag te hrani kožu. Cijena oko 5 KM.
Babylove kupka od glave do pete, voljena i kupljena po 'ko zna koji put. Vjerojatno najuniverzalnija kupka koju ja imam, ponekad operem i kosu i lice s njom, a može poslužiti i za intimnu njegu. Kod mene je svi u obitelji koriste, i klinci i starci. Cijena oko 6 KM.
L'Oreal micelarna, kupljena nakon rejvanja Essiebutton o njoj. Relativno sam zadovoljna jer dobro uklanja šminku, ali me i ona i Bourjois micelarna peku za oči što je minus. Cijena oko 10 KM.
L'Oreal Elseve Volume Collagen šampon i regenerator sam kupila jer su bili na nekoj akciji u Dm-u i čini mi se da su zajedno koštali oko 9 KM. Još nisam stigla isprobati ali se nadam najboljem. :)
Dove Shea Butter With Warm Vanilla sam dobila na poklon u paketiću uz dezodorans i još ga nisam isprobala, čekam da malo zahladi jer je miris baš topao i skroz za hladnijih dana.
Nivea Coconut Cream je tuširalica koju sam ovo ljeto već par puta potrošila i nekako me već asocira na more. Prepredivan miris! Cijena oko 4 KM.
Taft Volume Powder mi je zakon stvar kad kovrdžam kosu s figarom jer mi je inače kosa ravna i teško ostaje valovita dulje od par sati, a ja ne volim lakove za kosu pa tu nastaje problem koji mi je ovaj puder riješio. Naime zadržava mi volumen u korjenu kose, a kad ga stavim na vrhove valovi mi ostanu postojani a da nisu 'sljepljeni' kao od laka. Ugl. odkad sam ovo otkrila stalno ga koristim, a cijena je oko 6 KM.
Dove Invisable Dry je dezodorans koji sam dobila s gore navedenom kupkom, ali ćete ga gledati i u postu s potrošenim proizvodima iako nije ni p od potrošen. :D Naime, ovo je najgori dezić koji sam ikad isprobala i zato leti u smeće. Miris koji bi se razvio nakon par sati s ovim dezodoransom je nešto odvratno, polu znoj-polu nešto neidentificirano, baš nepodnošljivo. Gore nego bez ikakvog dezodoransa. Inače su mi Dove dezodoransi ok ali ovaj je iznimka.
Balea Aqua Serum, kupljen isto po ne znam koji put. I dalje mi je skroz dobar i iako ga ne koristim svakodnevno kao prije jer sam uvela neke nove proizvode, volim ga imati u pričuvi. Cijena oko 6 KM.
Bioderma Sensibio Forte, krema namjenjena netolerantnoj koži za smirivanje crvenila ili bilo kakvih drugih iritacija uzrokovanih aknama, depilacijama i sl. Još je nisam dovoljno isprobala da mogu reći išta konkretno o njoj. Cijena je oko 27 KM.



Od dekorative novosti su s lijeva na desno:

Manhattan Soft Mat Lipcream koji je trenutno u Cm-u snižen na 4,5 KM jer izlazi iz asortimana a ja sam ga odmah išla tražiti nakon Azrine recenzije i stvarno sam PREZADVOLJNA. Nijansa i tekstura su savršeni i već je postao moj 'to go' ruž jer se jednostavno nanosi, ugodan je i postojan, a kad ne znam što bih stavila na usne-stavljam njega!
Essence olovke za usne u tri nijanse. Nisam ih još isprobala, a cijena im je oko 2 KM.
Artdeco proizvode sa slike sam već recenzirala, a recenzija je ovdje.
Catrice rumenilo u nijansi Love&Peach me oduševilo a uskoro i dupe recenzija i usporedba s Mac rumenilom u nijansi Peaches. Cijena je oko 8 KM.
Revlon Photoready baza za makeup koju sam kupila u Splitu a cijena je bila oko 150 kn ili 40ak KM.
Kupila sam je za kit i za sad sam poprilično zadovoljna no detaljna recenzija će svakako ići nakon malo duljeg isprobavanja i testiranja.
Revlon Colorstay tekući puder sam kupila kad i ovu bazu, a koštao je oko 100 kn, što je 25 KM. Kupila sam ga jer mi je za kit trebala najtamnija nijansa tekućeg pudera i za njega vrijedi sve što sam napisala u ovoj recenziji.
Maybelline paketić u kojem je maskara The Rocket Volum' Express i gratis lakić iz stare Colorama linije sam kupila u Cm-u za nekih 10ak KM, ali ništa još nisam stigla isprobati.
Essence BTGN nadlak, košta oko 5 KM i jednostavno je najbolji nadlak koji sam dosad koristila.
Kioma fiksator u spreju kojeg sam već prije recenzirala ovdje.


Malo sam obnovila kolekciju lakova i pokušala naći Gabrini dupeiće za dva Anny laka koja sam kupila.


Anny lakove u nijansama #060 Heartbreaker i #170 Crazy Flamingo sam kupila u Martimexu dok su bili na 50% sniženju, tako da sam ova oba platila 19 KM.


Zatim sam kupila i Gabrini lakove u nijansama #302, #318, #350, #380 i #383 i sve zajedno ih platila 5 KM.  Uskoro ćete imati priliku vidjeti ih sve na mojim noktima :D



Jučer sam dobila ovaj predivni paket proizvoda iz Avona za recenzije i video koji ćemo raditi u sklopu blogonatjecanja i skroz se veselim svemu tomu. Jučer sam cijeli dan skakala po kući od sreće i uzbuđenja nakon što sam pogledala u veliku bijelu vrećicu i vidjela što sam sve dobila. K'o malo dijete.
Hvala dragi Avon! :)


I šećer na kraju, još jedan paketić koji je došao u moje ruke, ovaj put od Golden Rosa u suradnji s dragom našom Jasminom s bloga Makeup Arena.  (hvala, hvala! :*)
Vjerojatno već znate da je ona otvorila trgovinu sa kozmetikom u Tuzli, a novosti vezane za to možete pratiti na fejs stranici radnje, klik na- Makeup ARENA (ajmo svi lajk na stranicu :D).
No, ono što je najzanimljivije od svega da Jasmina uskoro pokreće web shop (koji nam je prijeko potreban u BiH) te ćete moći bez problema s carinama i ostalim gnjavažama naručivati raznu kozmetiku poznatih i pristupačnih proizvoda. Adresa web shop-a koji uskoro kreće s radom, a mi ga nestrpljivo čekamo je-www.makeuparena.ba.

Pišite mi što vas najviše zanima od gore navedenih proizvoda i jeste li već nešto od svega ovog isprobale?

Do idućeg čitanja :**


You may also like

Broj komentara: 70:

  1. Super tu stvarcica ima. Ja sam prosli mjesec uzela taj Maybelline set-maskara mi je ocajna, jedna od najgorih koje sam imala, a jos je meni skoro svaka koliko toliko dobra.Pretesko se skida, padaju trepavice, ne drzi ih uvijenima, pa meni totalni promasaj. Bas me zanimaju tvoji utisci, jer cujem da je neke cure i hvale. Lakic je lijepa boja, bolji mi je od ovih novih koji imaju predugacak vrat na bocici.Babaylove kupka mi je za 5+, obozavam, sve iz Avona je super. I da, za zlatna maskara iz GR mi je fantazija, trepavice su mi od nje bukvalno kao vjestacke, trosim vec drugu, s njom sam nasla sve sto u maskari trazim. Nivea gel mi uopste ne mirise na kokos, vec na med i mlijeko ali mi je svejedno lijepa.Jedva cekam tvoj video za Avon, vjerujem da ces se super nasminkati.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj nadam se da se neću i ja razočarat što sam onda uzela taj Maybelline set :/ Ja imam velika očekivanja od ove zlatne GR maskare pa se veselim isprobavanju :) A teško tvojim onolikim trepavicama izgledati k'o vještačke, jašta :P :D I ja jedva čekam snimanje videa, baš me zanima na što će to ličiti :D

      Izbriši
  2. Baš mi je drago da si zadovoljna s Soft Mat Lipcreamom, i totalno sam tužna što izlaze iz asortimana ali kao što rekoh, to se dešava sa svim stvarčicama u koje se ono baš zaljubim.
    Ja i moja kurata sreća :)

    p.s. jedva čekam da vidim tvoj look za Avon :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma baš mi je dobar skroz, žao mi što nisam uspjela uhvatiti bar još jednu nijansu, u našem cm-u ostalo samo par ovih.
      I ja se veselim tvom videu :))

      Izbriši
  3. Hvala je sve što ću ti reći :* meni je tvoj Avon paketić mraaaak :-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Taft je odlicna stvar. Imam talasastu kosu ali retku i on mi radi posao. Interesuje me kako ga koristis kad kovrdzas kosu figarom, da li figarom uvijes kosu pa onda stavljas taft ili pramen po pramen taft pa onda figaro, mnogo me zanima :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da i tebi odgovara :) Ja prvo nakovrdžam čitavu kosu s figarom, onda glavu okrenem prema dolje (naopako :D) da mi sva kosa padne prema podu pa je malo prstima rastresem i onda uspem malo taft pudera u ruke i utisnem ga po cijeloj kosi i tjemenu. Tako dobijem one neke prirodne lagane valove.

      Izbriši
  5. Ijuu, koliko divnih noviteta. I ja bih skakala po selu da dobijem tako divan paket od Avona :D
    Predivni su mi lakovi, svi od reda.

    OdgovoriIzbriši
  6. taft cu morat probat,cula sam sve pohvale,a avon,ma wooww :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Oh koliko krasnih proizvoda na jednom mjestu :D ... opće mi je teško izdvojiti samo par favorita ali znam da bi ti sve ukrala :D!!!

    OdgovoriIzbriši
  8. Isprobala sam essence olovke i odlicne su!

    OdgovoriIzbriši
  9. Ne, ne, ne..ta tvoja hrpica naovodi me na greh :)) Posebno mi pamet muti ova Revlonova baza 8)

    OdgovoriIzbriši
  10. Ja se trenutno tuširam ovom Dove tuširalicom i zaljubljena sam u njen miris, meni je taman, uopće nije težak! Svašta nešto lijepo kod tebe!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E onda jedva čekam da je probam, mislim da ću je i ja voljeti jer vaniliju volim u svakom obliku :)

      Izbriši
  11. Bome si ti svašta kupila :) Najviše me zanima recenzija Revlon Photoready baze, nadam se da će ona biti što prije!

    OdgovoriIzbriši
  12. Ja bih strasno voljela isprobati taj Kiomin fiksator, ali kada smo zvali So Cap rekli su nam da ga nemaju niti su ikada imali....Nis ne kontam!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ?? Ma kako nemaju, ja svaki put uzimam kod njih. Ako hoćeš javi mi se na mail pa ću ti ga poslati!

      Izbriši
    2. Evo poslaću prijateljicu da ode da mi provjeri, ako to ne uspije, onda ti se javim..Hvala u svakom slucaju :-*

      Izbriši
  13. Dove shea butter and warm vanilla - neki dan sam ga uzela i oduševila sam se. Inače volim sve njihove gelove, ali ovaj miluje kožu na posebno nježan način - zaista!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :)) E sad se moram ić odmah tuširat s njim kad ga tako hvalite:D

      Izbriši
  14. Bas si se predobro ponovila:)

    Jako lijepe stvari, posebno Anny lakovi , i strasno me zanima ova Bioderma Forte :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Iiiiiiiiideeešššš! :D Odličan šoping! Da znaš da ću i ja kupit ovu Babylove kupku, vidila sam je kod Sare Nyx i nikako da je kupim, a zapravo obožavam Babylove kozmetiku, pogotovo kreme za lice i mlijeka za tijelo.
    Drago mi je zbog Arene, lajkala sam je naravno i ja i to prije nekoliko dana. Jedva čekam swatcheve svega! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne mogu vjerovat! Upravo došla s tvog bloga, kad ti kod mene-telepatija :D

      Kupi Babylove, šta si dosad čekala?? Pa baš je voljena u cijeloj blogosferi!

      Izbriši
  16. Meni je žao kupovati ove ženske gelove za brijanje jer su duplo skuplji i imaju duplo manje pakovanje, ja uvijek kupujem Balea Man. Velika pakovanja ftw :D
    Loreal micelarnu ne mogu da dočekam da kupim, baš se odavno nisam ovako radovala nekom proizvodu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe, pa nije loša ideja :) Nadam se da će ti micelarna biti dobra, meni je skroz solidna :)

      Izbriši
  17. Babylove i Balea urea su i meni super, a bas me zanima tvoje misljenje o ovoj Biodermi Sensibio Forte:))

    OdgovoriIzbriši
  18. Uh, kakva prekrasna gomila kozmetike, naročito Avon!

    OdgovoriIzbriši
  19. Koliko su ti predivni noviteti! SMinka posebno. KOliko balim za colorstay puderom....jednog dana bice i moj!Jel znas mozda oce li webshop slati samo u BiH ili ce moci i u Srbiju :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Colorstay je meni super! A nisam sigurna za web shop, to najbolje da pitaš Jasminu!

      Izbriši
  20. Kad bi samo rekla adresu gdje kupuješ KIOMA fiksator... koliko bi ti samo bila zahvalana... Please?!?!?!?!
    Inače...super blog! Pratim dosta blogerica i moran priznat da si mi jedna od najdražih jer pišeš predivno...sasvim dovoljno informacija o svakom proizvodu...ni previše ni premalo.
    I ne kompliciraš,npr ne staviš 300 različitih sjenila na kapak ''pa aj da to blendamo dok nešto ne dobijemo ''. :D Lipo,uredno,smisleno i šta je najvažnije predivno ti stoji! Stvarno imaš smisla... Samo nastavi ovako!!! I imala bi uspjeha u ''you tube svijetu'', u to sam sasvim sigurna!!! :)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kioma fiksator kupujem u So Cap-u u Grudama, koliko znam So Cap ima još i u Splitu.

      Hvala ti puno na tako lijepom komentaru :)) :*

      Izbriši
  21. It's always much more exciting to show off with your new products :P
    That's such a big amount, I'm jealous!

    I'm actually not a big fan of Dove deodorants, but I real true fan of the Rocket Volume Express mascara of Loreal, it's an amazing mascara!!!
    The package from Avon looks like a real treat! would love to see what you'll do with these products :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Of course :PP

      I usually like Dove deodorants but this one is awful!
      You will see what am i going to do with all this Avon beauties, it will be here on blog soon :)))

      Izbriši
  22. Svidja mi se sav dekorativni dio i bioderma kremica :) gdje si nju uzela? Dosli na nase trziste ili su u Hrvatskoj? :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bioderma ti kod nas ima u skoro svim ljekarnama i u Mostaru i u Grudama. Šta ti treba, da šaljem? :)

      Izbriši
  23. ijoooj,koliko divota! sve je lijepo,ne znam što bih izdvojila :D

    OdgovoriIzbriši
  24. ejjj, daj mi molim te reci da li curama s masnom kožom stavljas ovaj revlonov primer, ja sam ga bila kupila i drugi dan mi se razbio,a samo sam ga jednom stavila i činilo mi se da se koza brze zamastila...što se tebi čini, da li je za masnokožce?? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, zato što matira i to izuzetno dobro! Ne vjerujem da ti se od njega koža zamastila ali opet svačija je koža drugačija pa je sve moguće. Mislim da je pogodan za masnokošce ali svakako ga moram još testirati!

      Izbriši
    2. Ma uzet cu ga opet.necu propast
      Sjecam se da mi je kozu zagladio ludilo i smanjio pore i da se tekuci puder razmazivao savrseno :)

      Izbriši
    3. Javi dojmove ako ga opet uzmeš, baš me zanima!

      Izbriši
  25. fantasticni noviteti! jedva cekam detaljnije recenzije :)

    OdgovoriIzbriši
  26. Gdje u Mostaru ima kupiti Bioderma micelarna i koliko košta ?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U većini ljekarni, ja sam gledala konkretno u ljekarni u blizini velikog Merkatora, kad se prođe Villi slastičarnica preko puta sata na Aveniji, i velika bočica košta oko 27 km.

      Izbriši
    2. Hvala na informaciji :) inače blog ti je savršen, čitam redovno i registrovana sam samo ne znam zašto jedino kao anonimno mogu komentarisati ?
      mersi

      Izbriši
    3. Ma nema na čemu, drago mi je da ti se sviđa blog :)

      E ne znam do čega je, mislim da trebaš biti logirana na mail preko kojeg si registrirana na bloger da bi mogla ostaviti i ime.

      Izbriši
  27. Divan new in, lakovi su osobito lijepi :) i kod nas je trebalo biti neko natjecanje za Avon, ali znam da se malo njih prijavilo.

    OdgovoriIzbriši
  28. Sto lepo nisi napisala ,,Kupila sam sve sto vam moze pasti na pamet'', jer tako izgleda. :) Verujem da si bila kao malo dete kada si ugledala avon paketic ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha, a dosta sam kupovala ali zato ćeš vidjeti i koliko će toga biti u Empties postu jer sam sve živo što sam imala prije potrošila tako da je ovo uglavnom bilo sve potrebna kupovina (izuzev par sitnica:D).
      Jesam, baš ko dijete :D

      Izbriši
  29. Gdje sve ima Martmex u Mostaru, ako si tamo kupila anny lakove?
    Vidjela sam ti video za avon, odlican je, mozes nekad i za blog snimiti s proizvodima koji nisu avon.
    Pozdrav

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Koliko ja znam samo u Starom Tržnom ima Martimex, na drugom katu. :) Hvalaa :*

      Izbriši
  30. Jao sta si sve lepo kupilaaaaa :)
    Posebno mi je sladak ovah Manhattan tecni karmin i Heartbreaker Anny lak :)

    OdgovoriIzbriši