Makeup ner(e)d

Recenzija: Golden Rose Terracotta Stardust #102

/
36 Comments

Draga moja Jasmina me je nedavno obradovala ovom predivnoćom od rumenila/highlightera a u ovom postu ćete vidjeti i zašto me je ovaj proizvod toliko oduševio. Naime Jasmina ga je sama usporedila s poznatom Mac-ovom linijom Mineralize Skinfinish rumenila, a ovaj Golden Rose ljepotan je time postao puno jeftiniji duplić za taj širom svijeta popularni proizvod.




U skromnoj i neuglednoj plastičnoj ambalaži krije se 9 grama pečenog terracotta rumenila, koje je prošarano raznim nijansama, a konkretno ova #102 nijansa je kombinacija tamnijih i svjetlijih rozih, zlatnih i zemljanih tonova.

Sam završetak je dosta sjajan sa finim zlatnim česticama te se zbog toga može koristiti i kao highlighter, ali ja ga osobno volim nositi kao rumenilo jer mi je efekt koji ostavlja na licu prekrasan. S njim mi lice izgleda blistavo i svježe i upravo zbog toga je zauzeo posebno mjesto u mom neseseru i svakodnevnoj makeup rutini. Jednostavno sviđa mi se taj multi efekt boje i sjaja u jednom.

Pigmentacija je izuzetna i zbog toga ga pažljivo nanosim, samo jednim laganim dodirom kista zahvatim sasvim dovoljno proizvoda ako je u pitanju moj dnevni makeup. Sviđa mi se što je intenzitet boje nadogradiv te s njim mogu dobiti samo mrvicu sjaja i boje na licu, ali isto tako mogu postići i puno jači intenzitet za npr. neki večernji look.

Tekstura je nešto tvrđa nego kod običnih rumenila i na dodir me posjeća na Bourjois pečena rumenila, samo što je ovo daleeeeeko pigmentiranije (a time po mom mišljenju i daleko bolje).

Postojanost je na nivou, te na mojim (suhim) jagodicama traje u punom sjaju cijeli dan. 

Što se tiče komedogenosti proizvoda-nisam imala nikakva neugodna iskustva, i u nekih dva tjedna konstantnog nošenja mi nije izazvao nered na licu u vidu mitesera ili akni pa je u mom slučaju prošao taj test. :)

Cijena kod nas je cca nekih 15ak KM što je jako jeftino u odnosu na ono što dobivate, a izbor nijansi je dosta velik tako da svatko može pronaći neku nijansu koja njemu odgovara.

Na slikama ispod možete vidjeti prekrasnu teksturu rumenila te kako izgleda u akciji na mom licu. :)



Moj ukupni dojam o ovom rumenilu je jasan-treba mi još koja nijansa! :)

Jedini minus koji bih mogla izdvojiti je loša i neatraktivna ambalaža, ali u biti je to općenito jedini problem Golden Rose kozmetike. Jasno je da štede na ambalaži, ali bitnije je to da ne štede na kvaliteti samog proizvoda tako da uvijek nekako toleriram taj nedostatak, iako me često na prvu loptu zna odbiti od kupovine. No uglavnom mi se dogodi da onda kad isprobam proizvod budem toliko zadovoljna pa istog trena zaboravim na ružnu plastiku okolo.

Puno cura mi se javljalo na mail s upitima gdje nabavljam Golden Rose šminku, tako da ću vam još jednom objasniti:
-Mostar: Bm trgovine s nakitom imaju Golden Rose kozmetiku, kao i mala trgovinica u o kojoj sam govorila u ovom postu (u komentarima je pobliže objašnjeno)
-uskoro ćete veliki izbor Golden Rose (kao i drugih pristupačnih brendova) moći pronaći na ovoj stranici Makeup Arena Web Shop. :)

Jeste li već isprobale Stardust? Ako jeste slobodno mi preporučite neku nijansu za iduću kupovinu :)

Do čitanja :*


You may also like

Broj komentara: 36:

  1. Joj koliko ja yelim jedno ovo rumenilo. Kupicu sigurno u nekom trenutku. A ova nijansa tebi prelepo stoji!

    OdgovoriIzbriši
  2. Preskacem. Djeluje mi previse ciglasto.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Neobično je na licu, ovisi gdje zahvatim kistom nekad vuče na ciglasto, nekad na bordo, nekad na rozo, bzirom da je miks zavisi koji pigment prevlada. :)

      Izbriši
  3. Drago mi je da si ga zavoljela kao i ja, prekrasno ti stoji, ali s takvim tenom... sve mora da stoji :-) cmok

    OdgovoriIzbriši
  4. Ma Golden Rose na ovim prostorima brzo zauzima mjesto broj 1 što se tiče omjera cijene i kvalitete. A loša ambalaža se da zanemariti onda :D Općenito, turske linije šminke su stvarno ok.
    Meni se sviđa, i jako ti lijepo stoji!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, mene baš u zadnje vrijeme često oduševe s nekim proizvodima :) Hvala, drago mi je da ti se sviđa :*

      Izbriši
  5. Na lijepom licu sve lijepo stoji :)
    Ja imam slicne terakote od Flormara, pa cu ovo preskociti...

    OdgovoriIzbriši
  6. Jooj svidja mi se ovo :) Jedva cekam makeup arena online shop, u Sarajevu slabo gdje ima Golden Rose..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svi ga jedva čekamo, ja se posebno veselim zbog brenda Nyx kojeg nigdje kod nas nema :)

      Izbriši
  7. Imam i obožavam:) U pravu si, treba biti jako pažljiv pri nanošenju, ja ga buvalno dotaknem četkom za dnevnu varijantu:) I u BL sam ga platila 12KM:))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Eto, još jeftinije! Stvarno nevjerojatan omjer cijene i kvalitete!

      Izbriši
  8. mozes li mi molim te reci koje jos brendove drze u toj trgovini gdje imaju revlon i golden rose,a da ih nema u dm,cm?:)

    OdgovoriIzbriši
  9. Lijeeeeep je ali ja stvarno ne smijem vise rumenila kupovat :D

    OdgovoriIzbriši
  10. Baš lijepo izgleda na tebi, inače već neko vrijeme planiram da ih probam :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Never thought checking goldenrose, but now I do :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ;) They have quite amazing products for really ridiculous price.

      Izbriši
  12. Ovo rumenilo je u centru Sarajeva 10KM.

    OdgovoriIzbriši
  13. izgleda fantasticno a ja ga sad jaaaaako zelim!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Divan je, kad dođeš u Mostar opet pokazat ću ti gdje ga ima :))

      Izbriši
  14. ajme prekrasno, a dobro gdje je meni bila pamet da nisam prije pročitala tvoj post jer sam bila u zg prije par dana i mogla sam uhvatiti i taj prekrasan GR! baš sam si sad grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :P prekrasno, u wish listi zapisano :D love it!
    sretan prvi rođendan bloga (bila sam baš malo skrolala tvoj blog pa naletjela na informaciju) meni je isto nedavno bio prošao i totalka sam zaboravila na to zbog obaveza -.- i imaš prekrasnu kosu :D :*

    OdgovoriIzbriši
  15. Vidjala sam ovaj proizvod, ali nisam bila sigurna u njegov kvalitet. Sada, kada sam procitala tvoj post sam ubedjena da je i meni potrebno jedno ovakvo rumenilo i najverovatnije ce zavrsiti i u mojoj kolekciji!

    OdgovoriIzbriši
  16. Moram si ovo definitivno kupiti, super recenzija, hvala ti!

    OdgovoriIzbriši
  17. Desetak nijansi po cijeni od oko 8 KM u trgovini Galant, u Kiseljaku.

    OdgovoriIzbriši