Makeup ner(e)d

MUA Intense Colour Lip Liner

/
35 Comments

Ovaj tjedan mi je stigao drugi MUA paketić koji sam naručila dok je trajalo sniženje cijelog asortimana 50%. Pretpostavljam da ste upoznati s kaosom koji je vladao na njihovom sajtu tih dana tako da sam jedva par stvari uspjela naručiti te sam odlučila da više nikad, s nikakvom akcijom na njihovoj stranici ne želim imati posla. Stajali su me više živaca nego funti tako da se to zasigurno ne isplati. No, kako god bilo, danas vam donosim recenziju njihovih olovki za usne koje su mi stvarno ok, osobito kad se u obzir uzme cijena od 1 funte i na to još doda popust od 50%. Samo što ih još nisu besplatno dijelili! :D




Naručila sam četiri nijanse koje su bile dostupne a to su Pink Me Up, Softly Lined, Brooding Plum i Red Drama. Prve dvije nijanse mi ne odgovaraju jer ne volim na usnama kombinaciju roze boje i perla odsjaja te sam sigurna da ih ja neću koristiti, ali će zato mam dobro doći.

Abmalaža olovki je zapravo jako simpatčna jer svaka na poklopcu ima i malo šiljilo što je meni osobno praktična inovacija. Olovke su došle zapakirane u prozirnu plastiku, a sve ostalo na njima, osim šiljila, je standardno.


Kvaliteta olovki je sasvim solidna. Usporedila bi ih s Flormar olovkama jer su mi recimo lošije od Artdecovih ali bolje od Essence olovaka. Tekstura je fina i kremasta te se jako lijepo nanose. Nisu vodootporne ali imaju solidnu izdržljivost od nekoliko sati. Ne isušuju usne dodatno te se mogu nositi samostalno i bez ruža. Moji favoriti su nijanse Red Drama i Brooding Plum jer su divne boje, mat završetka, dok Pink Me Up i Softly Lined imaju metalik završetak koji se meni osobno ne sviđa, kao što sam već i napisala, no zbog tako smiješne cijene sam naručila i njih čisto da se nađu. :)

Ono što mi je zasmetalo kod svih nijansi je miris koji mene podsjeća na miris suhih bojica s kojima sam se intenzivno družila u djetinjstvu. :D Miris se osjeti samo pri nanošenju, a kasnije ne. U svakom slučaju, ako ste osjetljivi na to zaobiđite ove olovke.

Slijede swatchevi slikani na dnevnom svijetlu, bez blica:






Ukupni dojam o ovim olovkama je sljedeći-za ovako smiješne novce sigurno ne možete naći bolje olovke za usne! Mislim da se definitivno isplate te da ću zadnje dvije nijanse izoštriti do kraja i ponovno naručiti. Dakle, nisu najkvalitetnije olovke koje imam ali nisu ni puno lošije od nekih puno skupljih, tako da vam ih od srca preporučam.

Jeste vi što zanimljivo uspjeli uloviti na MUA velikoj akciji?

Do idućeg čitanja :**


You may also like

Broj komentara: 35:

  1. Red Drama i Pink me Up mi se baš sviđaju! :) Ja samo pravi wishlist za sledeću akciju... :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Samo naprijed, ja ti preporučujem da isprobaš njihove palete jer su mi one od svega daleko najbolje!

      Izbriši
  2. Aaaaaa, ja bih Red dramu !!! Imaš lijepe usne:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Pink me up mi bas lepo izgleda ovako na usnama. :D

    OdgovoriIzbriši
  4. olovke mi se čine super! o jesam,i meni su popili sve živce,2 dana sam pokušavala naručiti. ali stigla mi je moja hrpica kozmetike i baš sam zadovoljna :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Hello beautiful!
    great blog!
    I follow you :) :)

    I invite you to me!
    reni-ferek.blogspot.com

    kiss :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Red drama je baš nice, a i ostale mi se sviđaju :) MUA me uvijek stoji više živaca nego novaca, ali sam načelo zadovoljna njihovim proizvodima, obzirom na cijenu po kojoj se prodaju. Ja zasada imam palete sjenila (dvije), ruževe, sjajila, bazu za lice, bronzer... A čekam još jedan paketić da stigne :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa da, solidni su. Ja sam isto uglavnom zadovoljna, tu i tamo me neke stvari nisu oduševile ali u globalu omijer cijene i kvalitete je stvarno super.

      Izbriši
  7. Red Drama i Pink me Up su mi favoriti mada su i druge dve lepe... :)

    OdgovoriIzbriši
  8. U globalu mi se sviđaju sve nijanse, ali zadnje dvije su mi ipak najbolje. Imaš predivne usne. :) Ja još nisam skužila jesu li cure u globalu zadovoljne njihovim olovkama i ruževima ili ne. I ti si napisala nekako neodređeno. Hm?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa ne znam, mislim da sam bila jasna. Od olovki koje koštaju 1 funtu ne očekujem ništa spektakularno. U zadnjem dijelu posta sam i napisala da su sve u svemu skroz solidne kvalitete, te da su dosta dobre ali nisu najkvalitetnije koje sam probala, no kad se uzme u obzir cijena (1 funta!) mislim da je omijer uloženog i dobivenog odličan. Tako da moj dojam nije neodređen, samo nisam izrazila nikakvo ogromno oduševljenje, ali sam jasno napisala svoje mišljenje. :)

      Izbriši
  9. Sve nijanse su prelepe, ipak za nijansu mi se izdvaja Brooding Plum!
    Jako lepe oblik usana imaš.

    OdgovoriIzbriši
  10. poslednje dve su mi prelepe i super ti stoje :)

    OdgovoriIzbriši
  11. "Pink me up"--->Favorit :)

    Predivne usne imaš :*


    Pratim te,posjeti i ti mene i prati me :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Pa ful su lijepe olovke! Trebala bi nositi i ove s perla odsjajem. Super mi je što imaju šiljilo. Ja svoje uporno gubim i probalazim. Sad sam u fazi kad ne znam gdje je, a sve su mi olovke nenašiljene hh :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma nikad mi se to metalik-sjajno na usnama nije sviđalo, ne znam.. :)
      A to sa šiljilom definitivno suosjećam, ovo im je genijalna ideja!

      Izbriši
  13. Lijepim usnama sve nijanse divno stoje.
    Al favorit je definitivno pink me up :D

    OdgovoriIzbriši
  14. nemam još nista njihovo :( ti si danas druga koju čitam da hvali njihove olovke. ja koja sam ih izbjegavala ću ih ponovo počet kupovat a uzet cu ih sve :D

    OdgovoriIzbriši