Makeup ner(e)d

Jedvačekajući

/
35 Comments
Često mi se dogodi da poželim da dan traje bar 2 sata duže, možda bi tako i stigla uraditi većinu planiranih stvari. Pretpostavljam da vas većina zna o čemu govorim i da suosjećate sa mnom. U zadnje vrijeme sam u stalnom zaostatku sa svim i svačim, jurim zadnje kolokvije na faksu, iskorištavam zadnje trzaje zime za još pokoji odlazak na skijanje, a svaku mladu zraku Sunca nastojim upiti i izvući iz nje bar mrvicu energije koja mi je trenutno i više nego potrebna. Rekla bih da je dijagnoza većini studenata u ovo vrijeme kronični deficitis vremena. Nekako jedva čekam da mi prođe još ovih par zadnjih obaveza na faksu pa da se u miru mogu veseliti kraju veljače i putovanju u Rim koje je u planu.


U petak mi je rođendan pa je to još jedan dan kojem se radujem malo više nego ostalima.
Ne znam, volim rođendane. Možda zato što mi je tek dvadeseti pa se još uvijek veselim odrastanju i starenju, a možda jednostavno jer sam takva, pa ću se na isti način veseliti i tridesetom i pedesetom kao što sam se veselila svim dosadašnjim. Volim život i sve ono što donosi. Nisam tip koji rezimira prošlu godinu, niti za Novu Godinu, niti za Rođendan, niti za bilo koji Dan. Jednostavno nastojim uvijek biti samo zahvalna za sve što mi se dogodilo, dobro ili loše. Za dobre ljude i one loše. Za dobre odluke ali i one manje dobre. Jer sve me to nešto nauči, i sve to posluži kao najbolja škola. Uglavnom svaki dan krenem ispočetka i uživam. I obavezno nešto jedva čekam. Ja sam taj -jedvačekajući i onaj koji uvijek gleda samo ispred- tip. Onaj koji samo slaže želju na želju, pa za Rođendane to posebno dođe do izražaja.

E da, kad sam već kod jedvačekanja, ove godine sam jedva čekala Đoletov koncert u Mostaru i pogodite što-odgođen je. Već skoro dvije godine nisam bila na njegovom koncertu, još od zadnjeg nastupa u Zetri, i to mi u životu strašno nedostaje. Razmazio je on nas fino ovim turnejama zadnjih nekoliko godina pa sad šipak. E pa baš bezveze! To je recimo nešto što bih jako htjela ove naredne godine života, između ostalog, je li. Još kad bi to bio neki koncert u Kosači recimo, nešto tipa Kerempuha, eee.. :)

Ovaj vikend sam se uslikala na skijanju da vam pokažem svoj makeup za tu prigodu. Haha. Ne, ozbiljno, blog mi je postao više osobne i sve manje beauty tematike, pa često mislim da ću se izvući keljeći na osobna izjadavanja svoje FOTD-ove pa ne znam pije li mi to još vodu ili sam vam već dosadila s tim? :)

U svakom slučaju slijedi poziranje :D




Od šminke sam koristila samo Maybelline The Eraser korektor, Alverde balzam za usne (mandarina i vanilija), te Artdeco Lip Liner (nijansa 91). Obrve su mi nepopunjene i nesređene zbog manjka alata pa nemojte zamjeriti. :D 

Mislim da je vrijeme da se uozbiljim i ponovno počnem pisati o kozmetici. Što mislite o tomu da uvedem rubrike na blog kao npr. mjesečni ili neki favoriti i sl. ili da nastavim u ovakvom randomajz tonu?

Hvala vam svima na čitanju, ljubavi i podršci :)
Dragi ste mi :*



You may also like

Broj komentara: 35:

  1. ma što se mene tiče piši ti personalno-bjuti blog jer mi je to pravo kul vako. :D i lijepa si bila pravo <3

    OdgovoriIzbriši
  2. a joj, nadam se da ćeš što pre završiti sa obavezama pa da pišeš češće. Inače ovo je jako dobra definicija ''kronični deficitis vremena'' hahahah, kako si me nasmejala! u pravu si, razumem sve. Piši šta ti kad dođe da pišeš...meni prija da za promenu naiđem i na ovakve postove. Ne zamara me nimalo da ih čitam, dok kozmetika ume ponekad da bude itekako dosadna :/ Kako se ti osećaš, tome se prilagodi jer je to najbitnije, ima nas koji te verno pratimo ma šta god bila tematika posta :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe, ma znam da je u današnje vrijeme većini manjak vremena nešto standardno :)

      Izbriši
  3. Super post, kao i uvek...:) Ja nisam neki fan tih mesecnih, nedeljnih itd favorita i slicno, vise volim randomajz ton :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Ni ne poznajem te, ali sam uzbudjena zbog tvog rodjendan. Obozavam rodjendane! Sto se tice bloga, pisi sta zelis, tvoj je blog. Nemoj da se silis da radis nesto za sta nisi raspolozena. :*

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala Bogu makar sam se rijesila tih muka oko ispita :D mada sad imam visak vremena cekajuci na zaposlenje...

    I ja volim rodjendane, svoje slavim po nekoliko puta, true story :D ovaj sam proslavila 5 puta u mjesec dana..it ain't over until i say it's over! :D

    Sretno sa zadnjim obavezama pa pisi sta god zelis ;) ja volim i favorite :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A ma da, svako razdoblje ima svoje čari ali i teškoće. Mučiš se završiti faks-pa kad uspiješ mušiš se zaposliti-pa kad to uspiješ mučiš se raditi i sve tako. Ali opet sve to može biti i jako zabavno. ;)

      Što se tiče rođendana i ja tako isto po nekoliko puta, prvo malo sa obitelji, pa proslava s prijateljicama, pa proslava s dragim i parovima HAHA, grozno :D

      I hvala, biti će onda i favorita ;)

      Izbriši
  6. Hahah obrve su ti nepopunjene, nemoj me nasmijavati :D Ja osobno volim na bjuti blogovima vidjeti ovakve postove i upoznati blogerice bolje, odmah su mi draže kad krenu s rendomiziranjem :))) I pali ti ubacivanje fotkica, bez brige :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha, pa jesu nepopunjene ali nisu moje tako strašne ni prirodne nego znam da su blogovi meta kritika i traženja dlake u jajetu, pa da se unaprijed ogradim od svega ;)
      I drago mi je da ti se sviđaju ovakvi postovi, i meni je najdraže ovako pisati :)

      Izbriši
  7. Bas volim tvoje postove i samo tako nastavi ;)
    xoxo

    OdgovoriIzbriši
  8. Super teskt! :) I odlicna sminka..Samo nastavi pisati sta ti u tom trenutku zelis :) Tako je nabolje..

    OdgovoriIzbriši
  9. Nijansa ruza ti stoji fenomelnalno. Vec dugo sam u potrazi za jednim takvim, ali nikako da nadjem pravu nijansu koja ce mi odgovarati.

    cc

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovo je Artdeco olovka za usne i predivna je, imaš moju preporuku za nju jer je super postojana i pigmentirana.

      Izbriši
  10. Predivna nijansa olovke za usne i savršen look :)
    Proslavi lijepo rođendan :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Za početak- SRETAN TI ROĐENDAN!!! Slike i ovakvi postovi su ti mrak i nemaš razloga prestati s njima. Ja volim sve postove koji nisu pisani automatizmom. Znači i ako pišeš o omiljenom toalet papiru, ali me zainteresiraš ili nasmiješ, ja ču te čitati...sada kada moju pažnju već imaš.

    Pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  12. hehe ja ti ne uzimam za zlo FOTD-ove :)

    ali jedva cekam i neki post sa recenzijama :)

    p.s. i ja volim svoj rodjendan i uvek ga jedva cekam :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D e hvala! Biti će i recenzija nadam se, ima dosta proizvoda na čekanju :)

      Izbriši
  13. meni također ne smeta ovako kako jest :) i veselim se favoritima! nekako iz tog najvise naucim ;)

    OdgovoriIzbriši
  14. Meni malo dosadno kad je samo beauty blog. Jedini beauty blog koji volim pratiti je onaj od Coxy-Šminka je ljubav.

    Tvoj blog volim jer je tako vrckast i nije striktno o kozmetici. Baš mi se sviđa što nekada ovako pričaš nevezano za kozmetiku :) Volim to čitati. Tako da, samo tako nastavi :)

    Srećan rođendan, sa zakašnjenjem, želim ti mnogo zdravlja, a ostalo će doći :)

    Što se tiče faxa, znam kako je.. .Prošla sam kroz taj period :) Izdrži još malo, pa onda odmor :)

    Šaljem ti mnogo poljubaca :*



    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti najljepša, baš si me obradovala ovako divnim komentarom! <3

      :*

      Izbriši
  15. piši onako kako voliš i što misliš. meni si jednako draga. a ove slike u autu su prekrasne!

    OdgovoriIzbriši