Makeup ner(e)d

Real Tehniques by Samantha Chapman-fluffy post

/
19 Comments


Nakon točno 21 dan čekanja stigli su mi ovi dragi, mali, predivni kistovi. Naručila sam ih na iHerb-u, a za sebe sam izabrala dva seta-Core collection i Starter set, te jedan kist zasebno-Expert face brush.
Pretpostavljam da ste već i na drugim blogovima pročitali način naručivanja, plaćanja i svega ostalog u vezi kupovine na iHerb-u, ali evo da i ja ponovim neke osnovne informacije:
-link za taj web shop je http://www.iherb.com/
-moja narudžba je iznosila 50,75$ + 4$ poštarine, a naručivala sam 2 seta i 1 kist za sebe, te 2 kista za prijateljicu
-uz poštarinu od 4$ nemate mogućnost praćenja narudžbe, pa postoji mali rizik da Vam pošiljka ne dođe
-poštarina uz praćenje pošiljke iznosi 28$, pa sam ja ipak odlučila riskirati sa onom od 4$ :)
-još jedan minus je to što ne možete platiti preko paypal-a
-kistovi su došli za 21 dan na kućnu adresu, te mi ih nisu carinili
-imala sam kod za popust od 5$, a Vi možete iskoristiti moj kod- QGS063

Kad su mi ovi kistovi došli u ruke, odmah sam shvatila zašto su svi poludjeli za njima. Jednostavno su savršeni! Bilo je to oduševljenje i ogromna ljubav na prvi dodir! :sramise: 


Svi kistovi su došli upakirani u čvrste plastične kutije. Pri otvaranju nije bilo nikakvog mirisa, a pri pranju nisu puštali boju niti su se linjali.
Core collection se sastoji od zaštitne torbice za kistove i 4 osnovna kista za podlogu-Detailer Brush,
Pointed Foundation Brush, Buffing Brush
i Contour Brush. Svi kistovi su od sintetičke dlake, i svi su IZNIMNO mekani, ugodni i nježni!
Cijena ovog seta je 17,99$.

Detailer Brush
 je jako mali kistić koji se može koristiti za nanošenje ruža na usne ili za nanošenje korektora na sitne nepravilnosti lica. Savršeno obavlja i jedno i drugo.
Pointed Foundation Brush je kist namijenjen nanošenju tekućeg pudera. Poprilično je mali pa može doprijeti do svih pregiba na licu. Također može poslužiti za nanošenje korektora.
Buffing Brush je kist namijenjen za nanošenje pudera u kamenu i mineralnih podloga. On je najveći kist u ovom setu, a vlakna su mu jaaako mekana i nježna. Tako je ugodan i savršeno obavlja svoj posao. Koristim ga svakodnevno za nanošenje pudera u kamenu. Super mi služi i za nanošenje rumenila. Obožavam ga i po meni je ovo najbolji kist u ovom setu.
Contour Brush je nešto manji kist, namijenjen nanošenju highlightera i konturiranju lica. Također mi posluži za nanošenje pudera u prahu ispod očiju za učvršćivanje korektora i tekućeg pudera na ''teže'' dostupnim mjestima.




Na internetu i na drugim blogovima možete vidjeti hrpu fotografija svih ovih kistova pojedinačno,a ja ih namjerno nisam slikala iz takve perspektive, nego sam se potrudila da Vam preko fotografija bar djelomično dočaram mekoću i ljepotu ovih mališana! :)


Starter set je set koji se sastoji od zaštitne torbice i 5 osnovnih kistova za šminkanje očiju-Deluxe Crease Brush, Base Shadow Brush, Pixel-Point Eyeliner Brush, Accent Brush i Brow Brush.
Cijena seta je 17,99$.



Deluxe Crease Brush je najveći kist u ovom setu,a namijenjen je konturiranju oka. Savršen je za blendanje prijelaza i jednostavno ga obožavam. Uvelike mi je smanjio vrijeme potrebno za šminkanje očiju, jer s njim doslovno, u par poteza imam predivno konturiran i izblendan pregib i kut oka.
Base Shadow Brush je izrazito mekan i nježan, te je namijenjen nanošenju sjenila.
Pixel-Point Eyeliner Brush, kist namijenjen naglašavanju linije trepavica eyelinerom ili sjenilom. Super je za wet tehniku nanošenja sjenila uz gornje i donje trepavice. 

Accent Brush
je najmanji kist u ovom setu, ali ne i najmanje dobar. Savršen je za precizno nanošenje tamnijih sjenila u pregibe i kutove oka.
Brow Brush je kosi kist namijenjen popunjavanju obrva. Pogađate-i on je savršen! :D

Zadnji kist koji ću Vam opisati je ujedno i moj osobni favorit. To je Expert Face Brush, kist namijenjen nanošenju i blendanju tekućih i kremastih proizvoda na lice. Dlačice na kistu su iznimno mekane i glatke, ali ujedno i jako guste, što kist čini dovoljno čvrstim da se 'uhvati u koštac' s tekućim ili kremastim podlogama i SAVRŠENO ih izblenda na licu, te ostavi pravi airbrush efekt. Koristim ga pri apsolutno svakom šminkanju i ne znam kako sam dosad živjela bez njega! :D
Cijena ovog kista je 8,99$.



Ovi kistovi su premašili moja očekivanja i jedva čekam da naručim još koji. Mislim da mi je ova kupovina najbolji ulog odavno! Svima ih toplo preporučam, jer za stvarno normalnu i pristupačnu cijenu možete dobiti profesionalne kistove, vrhunske kvalitete.

Za kraj Vam ostavljam još dvije fotografije novih stanara našeg dvorišta, koji se baš uklapaju u ovaj 'fluffy' post. ;)


Zar nisu preslatki? :)

Pišite mi svoja iskustva sa kistovima!
:***


You may also like

Broj komentara: 19:

  1. prvo sam bila očarana kistovima, i sama ih želim već dugo, a onda sam vidjela mace, awwwww :) pazi ih i mazi :)

    kistovi su krasni, nagledala sam ih se ne znam ni sama koliko već, ne mogu se odlučiti i želim ih sve, skromna mi je srednje ime :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hihi, mačići su preslatki!
      A i ja bih najradije sve naručila, sljedeći mi je sigurno kabuki i powder brush. :))
      Ma skromni smo mi u svemu osim u kozmetici, ;))

      Izbriši
  2. E baš je fluffy post :) Želim ih sve, ali nisam još ušla u svet naručivanja preko neta.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma nije ti to nikakav problem, imaš jako puno informacija po domaćim blogovima kako napraviti paypal račun i sl. tako da možeš bez problema naručivati stvari koje nam, nažalost, nisu drugačije dostupne.

      Izbriši
  3. Joj ja svoje nikako da recenziram, ali s obzirom koliko ih svi hvale na sve strane, mislim da cu preskociti da se ne ponavljam :) Starter set me privlaci od samog pocetka, ali sam uvijek kontala da mi ne treba s obzirom na kolicinu raznoraznih kistova za oci koje imam...ali, tesko da cu mu odoliti sljedeci put :)))

    Mace su san snova i fotografije su ti odlicne <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ispočetka ni ja nisam htjela pisati o svojima, jer ima jako puno recenzija ovih kistova, ali su me toliko oduševili da sam morala to podijeliti s Vama :)

      Hvala za fotografije, trudim se. :)

      Izbriši
  4. sad sam ih u londonu gledala, iskreno meni ne izgledaju kvalitetni, a kazu svi da su divniiiii
    ja moje mac i sigma, sve vise pocinjem da mrzim, linjaju se, i pocele su da rdjaju ;(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A ne znam, meni su ovi savršeni u svakom pogledu-kvalitetni, multipraktični i funkcionalni. Možda bi im trebala dati šansu? Sigurna sam da ne bi požalila.. :)

      Izbriši
  5. DIvni su! Planiram da ih narucim ovih dana, dok izvadim karticu za kupovinu preko interneta :D
    Zanima me jel tvoj kod mozemo svi da koristimo? Ne istice mu "rok" ili tako nesto? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, kod možete svi koristiti, nema nikakvog roka ;))))

      Izbriši
    2. Super! Hvalaa :))
      Moram da cekam sad 10-15 dana da kartica bude gotova :( , a ja vec isplanirala kad ce da mi stignu cetke :D

      Izbriši
  6. i ja sam ih uzela prošle nedelje.. oduševljenju nemam kraja!!

    OdgovoriIzbriši
  7. evo ja tek sad otkrivam tvoj blog i mogu reći da sam oduševljena, što recenzijama što činjenicom da si iz Mostara :) baš danas sam sestru upisala na prehrambeno-tehnološki na kojem si i ti čini mi se. Što se tiče kistova imam ih par 1 art deco,2 sigmina i expert face brush, kako sam nezaposlena i nemam karticu za online shopping prijateljica mi je naručila par preko ebaya al mi je više neugodno nju gnjaviti s tim :) zanima me rt stippling brush tj. bockalica, da li si ju probala?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš mi je jako drago da ti se sviđa blog :)

      Jesam, ja sam isto na prehrambenom, super je faks odabrala, hehe :)

      Od RT kistova sam isprobala gotovo sve ali bockalicu nisam, nikako me ne privlači tako da ti ne mogu pomoći što se nje tiče, ali imaš puno rezencija njihovih kistova i bockalice na drugim blogovima pa potraži :)

      Izbriši