Makeup ner(e)d

Max Factor Velvet Volume maskara

/
13 Comments

Vjerujem da već znate da je moja ljubav prema Max Factor maskarama ogromna. Mislim da su one najjači adut MF brenda i po meni su to ujedno i najbolje maskare drogerijskog ranga. O nekima ste već mogli čitati u usporednoj recenziji False Lash Effect maskara, kao i o odličnoj Masterpiece Transform maskari, a u nastavku posta pročitajte je li i najnovija False Lash Effect Velvet Volume maskara ispunila moja očekivanja.


Velvet Volume maskara dolazi u klasičnom "bucmastom" pakiranju, kao i starije pripadnice False Lash Effect ekipe. Ovog puta su je obukli u crno-zlatnu ambalažu poput onih iz Materpiece linije maskara.

Cijena
joj je 27,50 KM, no jako često budu akcije i sniženja na kojima ove maskare možete uloviti i za 10ak KM manje.

Četkica je najsličnija onoj staroj ljubičastoj FLE maskari, gumena i poprilično velika. Moram priznati da sam se u zadnje vrijeme naviknula na nešto manje četkice (poput one kod Clump Defy i Masterpiece Transform maskare) pa mi je u početku bilo nezgodno baratati s ovom velikom. Draže bi mi bilo da je malo uža jer mi je tako lakše našminkati trepavice skroz iz korijena.

Formulacija maskare je u skladu s mojim (visokim) očekivanjima! Izuzetno crna, ne trusi, drži trepavice uvijene, raščešljava ih i daje divan volumen. Izdrži čitav dan na trepavicama bez da se igdje razmrlja i bez ijedne crne točkice koja istrusi na lice, a opet se jako jednostavno skine s običnom micelarnom otopinom. Znam da sve mi imamo skroz različite trepavice i pravo je čudo da jedna maskara valja dvjema ženama, ali ja jednostavno ne znam kojem tipu trepavica ova ne bi odgovarala. Mene je zaista oduševila i ispunila sve kriterije koje imam za dobru maskaru, no iskreno-ništa manje nisam ni očekivala. Velvet Volume može biti ponosan član False Lash Effect ekipe i stajati uz bok tim izuzetno dobrim maskarama.

Na slici ispod možete vidjeti kako izgleda na trepavicama nanesena u jednom sloju.



Volite li vi Max Factor maskare? Koja vam je omiljena?


*PR uzorak



You may also like

Broj komentara: 13:

  1. Procitala sam mnogo dobrih recenzija ove maskare, a posto i inace koristim MF maskare, doci ce i ova na red :)

    http://justdivined.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni isti posao na trepavicama odradi Essence princess lash maskara u mint pakovanju. Mislim da su MF maskare precijenjene :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A meni recimo ne, to je jako individualno. U svakom slučaju mi je drago da si našla dobru a jeftiniju alternativu :)

      Izbriši
  3. 2000 calorie neprevazidjena, koristim je godinama :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Meni deluje super na trepavicama, koristim 2000 calorie trenutno i to svakog dana, odlicna mi je. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Cure,koristim ovu maskaru vec dva mjeseca i iskreno prilicno me razocarala.Volumena ni u prici,jako je suva tekstura,jos dok je nova bila,a da vam ne pricam kakva je sad.Ono sto super radi je da odlicno razdvaja i rascesljava trepuske,i daje sasvim prirodan izgled.Za te pare ima i puno boljih maskara,za mene je Bourjois one second fenomen od maskare i definitivno je u rangu sa HD maskarama...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Žao mi je da ti ne odgovara, jel moguće da si dobila loš ili otvaran primjerak? Meni je baš dobra dobra! Maskare su svakako kao i puderi-svatko ima drugačije kriterije i teško je da je svima ista dobra..

      Izbriši
  6. Prvo sam pomislila da nije stara maskara,ali nemoguce jer su bile tek dosle.Moguce da mi jdnostavno ne odgovara,sto kazes svi smo razliciti.Ali dugo sam koristila Max F.maskare,mislim da sam skoro svaku isprobala,i ima ih dobrih ali,mjesec dana koristenja i kraj,brzo se suse i truse.Meni je opet Masterpiece Max od Max Factor maskara,najbolja,i bude cesce na snizenju.Ali sad ipak dajem sansu nekim drugim proizvodjacima...Eto raspisah se ja :) pozz

    OdgovoriIzbriši