Makeup ner(e)d

Mrtvi kut (iliti očima muškarca): O balzamima nakon brijanja

/
2 Comments


U posljednje vrijeme osjećam se kao mješanac Carrie Bradshaw i Roberta Prosinečkog. Carrie Bradshaw jer pišem kolumnu (čini mi se da je dobra), a Prosinečkog jer je legenda, a kao i on, isto nešto skrivam od očiju javnosti-on cigarete, ja identitet.





Tema ovoga članka biti će njega nakon brijanja, točnije aftershave proizvodi.
Do sad sam koristio mnoge aftershave preparate na alkoholnoj bazi raznih proizvođača, ali kao što kaže Shorty „sjećanje na tebe peče me dušo k'o Ralon“.



Aftershave alko-preparati me se nisu dojmili. Koristio sam Denim, Gillete, Men (Konzum robna marka), Adidas i slične. Ono što najviše mrzim kod ovakvih proizvoda je intenzivan miris na 40 stupnjeva Celzijevih na putu za Makarsku, u 8 sati ujutro. No, kao i svaki normalan muškarac, niti sam znao za bolje, niti sam se usudio probati.
Ali, jednog dana, bio mi je rođendan i naravno, dobio sam poklon od ujne. I to kakav poklon! Ne znam u čemu je bio upakiran, uglavnom ja otvaram, gledam-di su pare, para nema!
Poklon je bio L'Occitane After Shave Balm, a kroz glavu mi je prošlo samo "šta će meni ovo". Vjerojatno je poruka bila obrij se, vrijeme ti je. Uglavnom, ujna hvala ti na poklonu koji mi je nenadano promijenio život.



L'Occitane aftershave balm s ekstraktom breze učinio je od života raj, svako brijanje ugodnije, život ljepši, cura zgodnija, janje masnije, krvni tlak manji.

Ovaj balzam se zaista pokazao kao kvalitetan proizvod. Nisam više osjećao pečenje, nadraženost, crvenilo je nestalo. Kao što kaže opis na poleđini proizvoda „lagana i tečna tekstura topi se na koži bez masnih ostataka“. Osjećaj mekoće lica postao je svako(tro)dnevnica, osjećaj zatezanja sam zaboravio, a i sam balzam uopće nema jak miris, što je veliki plus. Topla preporuka svim damama za poklon dečku/mužu i svim dečkima kao poklon samom sebi. Cijena je malo paprena, cca. 50 KM ali isplati se.
Pohvalit ću još jedan balzam poslije brijanja, točnije kvalitetu njegove bočice. Radi se o Nivea balzamu poslije brijanja, a slika sve govori.




U odnosu na ovu ambalažu, L'occitane balzam neće učiniti materijalnu štetu vašoj imovini. Za razliku od ostalih preparata za njegu poslije brijanja, ovaj se nalazi u aluminijskoj tubi, lako se prenosi i nije težak za neseser. Nanošenje balzama je također olakšano, a trajnost proizvoda je zaista velika, jer su potrebne male količine za ostvarenje adekvatne zaštite lica.
Pozdrav svima, na kraju ove kratke i slatke kolumne, uz veliki hit Zdravka Čolića "Još se nisam ni brijao, život mi je već prijao".









You may also like

2 komentara:

  1. Another manly post :D odlično, treba ih biti i više :D
    L'occitane ima predobrih proizvoda, je da nisu baš ni jeftini, ali su itekako kvalitetni. A za niveu samo mogu reći - lol.

    OdgovoriIzbriši