Makeup ner(e)d

Video tutorijal: Dnevni i večernji look s low budget proizvodima

/
26 Comments
 

Nakon prvog snimanja na portalu Prvi.tv reakcije su bile iznenađujuće pozitivne, te mi je nakon toga njihova ekipa predložila suradnju u vidu produkcije mojih videa. Znači, ja se šminkam a oni snimaju :)

Obzirom da sam i sama htjela pokrenuti YouTube kanal ali nisam mogla zbog nedostatka tehničke opreme, njihova ponuda mi je došla u pravo vrijeme! Nedavno smo odradili prvo snimanje i pokrenuli ovu suradnju, a danas vam donosim prvi video tutorijal.
Imajte na umu da je ovo prvi video i znam da moram još puno toga ispraviti, ali potruditi ću se da svaki idući bude bolji.




Sve konstruktivne kiritke i savjeti su itekako poželjni, pišite mi!

Do idućeg posta Onion Head Emoticons 135













You may also like

Broj komentara: 26:

  1. Bas mi je drago zbog tebe. Vjerujem da ces biti jako uspjesna, super si ovo odradila. :) Mozes li mi reci gdje si kupila ovu flormarovu paleticu? Divna mi je. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš ti hvala, drago mi je skroz da ti se sviđa. Flormar paletu sam kupila u Mostaru, u maloj trgovini na Aveniji, pored Diademe. Košta cijelih 3 KM a odlična je stvarno! :)))

      Izbriši
  2. Za tebe nemam zamjerke.. Sto se tehnickog dijela tice potrebno vise svjetlosti, i veci zoom, inace sve 5 :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno, puno! Još moramo dosta stvari popraviti, potruditii ćemo se u idućem videu ispraviti greške. :)

      Izbriši
  3. Ma ti si prelijepaa :) Pozdrav iz Konjica. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ma pravo fino izgledaš :) Supp je zvuk i slika, samo bi po meni bilo bolje da je položaj kamere na istom mistu di je i ogledalo jer kad se gledaš u ogledalo nestane te malo.. da je kut kamere malo drugačiji, da te gleda od dole. Inače je sve super! Jedva čekam idući :)) (i malo odlučnije pričaj, ne boj se kamere, sjajno izgledaš:))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E hvala na savjetima, idući put ću pripazit dodatno i na kut i glas i sve, ovo nam je bio pravi eksperiment za prvi put. Nadam se da će biti bolje idući. Hvala :)))

      Izbriši
  5. mislim da je pozadina trebala da bude bela , bilo bi lepse , i slazem se sa onim komentarom za svetlo . A ti sama nista ne trebas da menjas , na tebi je sve super !

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imati ću u vidu sve vaše savjete za iduće snimanje :)) Hvala puno!

      Izbriši
  6. Bas mi je drago sto si zapocela snimanje. Divno izgledas :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Predivno izgledas! Samo ti treba malo vise svjetlosti! :)

    Nikoleta, xoxo.

    OdgovoriIzbriši
  8. Divna si i prirodna :) ovi rozi flushed obrazi su bomboncic!

    OdgovoriIzbriši
  9. Predivna si!I definitivno snimaj jos videa:-)

    OdgovoriIzbriši
  10. Super je video samo eto da su nekako snimali ko ti sebe za onaj Avon look, vise sprijeda i malo blize ali hajde ima vremena za ispravke ;)

    OdgovoriIzbriši
  11. Srećno sa novim vidom blogovanja :) Look je divan, kao i ti, i ne sumnjam da ćeš biti vrlo gledana.

    OdgovoriIzbriši
  12. Upravo sam gledala video i odlican je! :D definitivno si najbolja i sve sto ti preporucis ja kupim :) jedino sam u dilemi koji sutra puder da kupim buduci da mi je koza takodje suha poput tvoje medjutim sa vecim nepravilnostima tako da mi treba neki za suhu kozu koji ujedno dobro prekriva, citala sam sve tvoje recenzije ali stvarno ne mogu da se odlucim :/ Razmisljala sam o ovome Artdeco performance lifting kojeg si nedavno recenzirala, pa sta ti mislis? Ukratko suha koza, vece nepravilnosti pri tome mislim na aknice, i oprosti zbog ovako dugog posta <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno, drago mi je da sam od pomoci! ^_^ Artdeco Rich Treatment bi ti bio mozda jos bolji jer ima malo jace prekrivanje. Preporucam ti da probas i Bourjois Healthy Mix, pa vidi koji ti se bolje ponasa na kozi :):)

      Izbriši
    2. Danas sam bila u svom dm-u i nisu imali onu najsvijetliju nijansu 52, pa sam odlucila sacekati dok dodju medjutim tek sad vidim da si mi preporucujes onaj originalni healthy mix a ne serum, da li ima neke razlike jer sam citala jako pozitivni recenzije za serum, sad sam confused haha :))

      Izbriši