Makeup ner(e)d

Blogermania u Mepas Mall-u: Report

/
11 Comments

Prošli tjedan se, u dragom mi Mostaru, održala jedna simpatična radionica koju sam vam i najavila u postu Blogermania u Mepas Mall-u. Ekipa iz Mepas-a i agencije Degordian je priredila druženje beauty blogerica s posjetiteljicama i posjetiteljima centra, te nam svima priuštila ispunjen i zabavan dan.

Na facebook stranici sam vam obećala napisati post s detaljima i dojmovima tog dana pa krenimo redom. :)


Cijelo jutro sam nestrpljivo iščekivala da mi dođu drage kolegice iz Sarajeva, Kiseljaka i Tuzle.
Prvo su u Mostar stigle Dženana i Nina koje su zajedno s Monikom došle kod mene isprobati prezentacije pripremljene za radionicu. Blesava Dženana je kao pravo kulturno čeljade ponijela ''gel za tuširanje'', jer se bez tog ne dolazi u goste. Snijeg kroz Bosnu nam je tog utorka svima odlučio malo zagorčati život, no srećom Jasmina i Jasenka su uspjele stići žive i zdrave, iako im se putovanje iz Tuzle odužilo na skoro 9 sati, pa su s busa išle pravac u Mepas gdje smo nas četiri već krenule s radionicom.



Dž, Monika, Nina i ja smo se, nakon spremanja, stavljanja trepavica i opuštanja, zaputile prema Mepasu. Morale smo napraviti selfie sa ženskim taksistom (taksistkinjom?) koja nas je vozila i uz to nesmetano pozirala.


U Mepasu su, osim blogerica bile i vizažistice Bourjois tima, koje su bile zadužene za šminkanje posjetiteljica centra, te frizeri Miro i Sandro iz frizerskog salona Red Carpet koji su nas sve fino sredili.




Za blogoradionicu smo bile zadužene Monika, Dženana, Jasenka i ja, te smo se maksimalno potrudile posjetiteljicama približiti teme koje se tiču njege kože lica, pogrešaka u šminkanju i izbora crvenog ruža.

GOSPODŽICA Dženana (inače rodžena za mikrofona i kafane) je napravila najveći show, slikovito objašnjavajući pogreške u šminkanju i načine pomoću kojih se pogreške mogu izbjeći.

Nažalost, zbog malog tehničkog propusta nije uspjela sve to i demonstrirati na našem lijepom modelu kako je bilo predviđeno, ali nadamo se da će imati još koju priliku i za to.




Ono što me u cijeloj ovoj priči najviše obradovalo su čitateljica koje su došle u Mepas i družile se s nama! Srce nam je bilo ogromno! Onion Head Emoticons 80



Nakon službenog dijela i odrađenih prezentacija, družile smo se s posjetiteljicama, frizirale kod Mire i Sandra, te uživale u opuštenoj atmosferi koja je vladala cijelo vrijeme.








Na samom kraju večeri smo bile u restoranu Prestige, na četvrtom katu centra. Bio bi stvarno grijeh da mi cure dođu iz cijele Bosne a da ne probaju najbolji desert u državi! Žensko druženje uz odličnu večeru i još bolji souffle je zaokružilo jedan prekrasan i ispunjen dan, te smo umorne ali sretne otišle u moj studentski stan još malo prepričavati dojmove i odmarati.


Već ujutro smo svježe i odmorne pile kavu i pravile plan za ostatak dana. Obišle smo najljepše dijelove grada i maksimalno uživale u mostarskom suncu i odličnom društvu!





Sve u svemu, bilo je ovo jedno prekrasno iskustvo i iskreno se nadam da je samo prvo u nizu!

Zahvaljujem Mepas Mall-u što su nam pružili priliku za ovako divno druženje, te brendu Bourjois koji nas je podržao i bio beauty pokrovitelj događaja.


Do idućeg čitanja Onion Head Emoticons 135



You may also like

Broj komentara: 11: