Makeup ner(e)d

Mac La Vie En Rouge matte lipstick

/
18 Comments

Dan prije rođendana na kućnu adresu mi je stigao jedan prekrasni paketić od drage Jasmine. Ja stvarno ne znam čime sam to zaslužila, ali ta žena-majka-kraljica me često zna ostavit bez teksta, a ovo iznenađenje je bilo stvarno previše, čak i za nju!
Što reći na ovakvu gestu nego-hvala od srca! Onion Head Emoticons 69Onion Head Emoticons 92 Pravo bogatstvo je imat pozitivne i dobre ljude oko sebe, i iskreno sam zahvalna Bogu na takvima u životu!

Na instagram profilu sam vam pokazala sadržaj paketića (slika ispod), a apsolutna zvijezda za mene je Mac La Vie En Rouge ruž za usne, za kojim slinim otkad sam ga vidjela u Jasmininoj recenziji.



Ruž je iz matte linije a po karakteristikama je stvarno isti kao i Please Me ruž, o kojem sam već detaljno pisala, tako da se neću ponavljati. Ukratko-on je potpuno mat, jako pigmentiran i izuzetno postojan!





Na slici ispod je sastav ruža:



Nijansa ovog ljepotana je nešto baš, baš posebno! Crvena, koja pod direktnim sunčevim svjetlom ima topli koraljni podton, pod neonskim i umjetnim osvjetljenjima je skoro pa fluorescentna, dok je u hladu to koraljna s nekim fuksijastim i hladnim podtonom. Baš skroz neobična i prekrasna nijansa koja bi, vjerujem, pristajala na svim tipovima kože. Teško da ćete s njom proći neopaženo, ali s druge strane je i potpuno nosiva. Nadam se da ću vam slikama ispod prenijeti pravi dojam o njoj.


Swatch na direktnom sunčevom svjetlu:


Na slici ispod (slikano na suncu) se baš vidi kako nijansa vuče na topliju koraljnu:



Ovdje sam ga štroknula mobitelom čisto da vidite kako u hladu izgleda skroz drugačije, kao da nije isti ruž. Puno hladnije i ''crvenije''.


Jedva čekam ljeto, jer već vidim da će mi tad ovaj ruž bit pravi hit! Baš priziva sunce i preplanuli ten.

Volite li ovakve nijanse na usnama?

Do idućeg čitanja Onion Head Emoticons 135



You may also like

Broj komentara: 18:

  1. Ruz je divan,prelepo ti stoji a za Jasminu mogu samo reci divna,predivna i jedinstvena.

    OdgovoriIzbriši
  2. Prekrasna nijansa i upravo to mi se sviđa što je drugačiji na suncu i u hladu npr. :) Divno ti stoji, a cijeli paket je predivan. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ne znam zašto ti je nejasno čime si zaslužila :) potpuno pozitivna osoba u koju imam puno povjerenje i koja je uvijek tu za mene, u dobru i u zlu :) kao da si mi prijateljica godinama. Mnogo mi je drago da ti se dopada, meni je baš zbog toga što je tako neobičan prekrasan :) i također vjerujem da je nijansa takva da svima pristaje i prava je šteta da je dio limitirane kolekcije :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. <3
      Baš šteta, ali nadam se da će ga vratiti nekad u stalnu postavu jer je baš hit!

      Izbriši
  4. Prelepo izgleda. Super je pigmentovan kao i vecina ostalih, dopada mi se posebno kako izgleda u hladu. Vise volim te tamnije nijanse crvene, a opet ne toliko tamne. :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Prekrasna si, ruž ti divno stoji. I meni se jako dopao otkad ga je one prvi put pokazala :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Kako ti savršeno stoji! Totalno ti komplimentira licu :D I sama bih ga nosila :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Ajme, divna je nijansa, baš stvorena za ljeto i odlično ti pristaje!

    OdgovoriIzbriši