Makeup ner(e)d

Avon Ultra Colour Indulgence ruževi

/
17 Comments
Vjerujem da vas je većina već čitala postove o Indulgence ruževima kod drugih blogerica pa ako vam nisu napeti slobodno preskočite ovaj post. No, pošto je dosta čitateljica na facebook-u izjasnilo želju da i ja napišem koju riječ o njima (a ja sam dobra i ispunjavam vaše želje:D) evo i mojih dojmova.Onion Head Emoticons 94


Avon Ultra Colour Indulgence ruževi su najnovija linija ruževa u njihovoj ponudi, a možete birati između 20 nijansi. Ja sam na testiranje dobila četiri svijetle nijanse i jednu tamniju, tako da sam stekla dojam slabije pigmentacije, no kod blogerica koje su dobile tamnije nijanse sam čitala da je pigmentacija srednja-pa je moj zaključak da se to razlikuje od nijanse do nijanse.

No generalno, ovo su ruževi na granici između ruža i balzama-lagane teksture i sjajnog završetka.

Intenzitet boje se može pojačavati dodavanjem slojeva (jer se u jednom sloju ne dobije puni intenzitet), a trajnost kod ovakvih ruževa nije jača strana. Izdržat će satak-dva i onda postepeno blijediti. Po meni su idealni umjesto obojenog balzama za neke dnevne potrebe kada želite trag boje na usnama i kad ne želite ''in your face'' ruž na njima.

Ambalaža je nešto lošija nego kod dosadašnjih Avon ruževa koje sam isprobala, nekako je klimava, plastična i lagana, a na jednom ružu mi se čak ni ne može zaklopiti do kraja (nema onog škljoc kad se poklopac stavi do kraja).

Moram istaknuti da ruževi imaju poprilično intenzivan ali (meni) ugodan miris.

Cijena u trenutnom katalogu je 5,90 KM.


Neću se trudit opisivati nijanse jer mislim da slika ipak govori tisuću riječi, a sve je slikano na dnevnom svijetlu bez blica tako da su boje realne.

Nazivi nijansi na slici ispod (s lijeva na desno): #IN BLOOM, #HIBISCUS, #PINK BLOSSOM, #PEACH PETUNIA, #ROSE BOUQUET.


IN BLOOM:



HIBISCUS:



PEACH PETUNIA:


PINK BLOSSOM



ROSE BOUQUET:



Swatchevi na ruci slikani na dnevnom svijetlu (s lijeva na desno): #IN BLOOM, #HIBISCUS, #PEACH PETUNIA, #PINK BLOSSOM i #ROSE BOUQUET.



Do idućeg čitanja Onion Head Emoticons 135

*PR proizvod


You may also like

Broj komentara: 17:

  1. Sto se poklopaca tice, pokusaj da ih izmijenjas s jednog na drugi pa vidi gdje ce bolje uklopit, tako sam i ja radila :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma probavala sam i to, ali jedan poklopac nikako neće da škljocne ni na jednom ružu :D

      Izbriši
  2. odlicno ti stoji peach petunia,vidjela sam je na jos dvije zelenooke cure i super vam svima stoji :)

    OdgovoriIzbriši
  3. peach petunia ti predobro stoji :D i ovaj zadnji rose bouquet

    ma tebi sve dobro stoji, ja mislim da staviš zeleni ruž i on bi ti stajao :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja nisam baš nešto oduševljena kako mi ijedan stoji, ali hvala tebi na komplimentu :D

      Izbriši
  4. Slazem se sa prethodnim komentarima, najljepse ti stoje peach petunia i rose bouquet :)

    OdgovoriIzbriši
  5. A, meni se baš sviđa kako ti stoji Hibiscus :)) Reci mi tvoje iskreno mišljenje da li trošiti novac na ovaj ruž ili na onaj klasični iz Luxe kolekcije (ako si kojim slučajem probala)? Šta izabrati? Hvala unapred na odgovoru :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) Nisam isprobala Luxe ruževe, ali bi ja uvijek najprije novce potrošila (i preporučila drugima) Avon Ultra Colour ruževe (one klasične u crnoj ambalaži) jer su mi oni baš baš dobri i najbolji od svih njihovih koje sam isprobala. Pisala sam o njima u ovoj recenziji-http://www.makeupnered.com/2013/10/recenzija-avon-ultra-colour-ruzevi.html.

      Izbriši
  6. Najlepse ti stoji Rose Bouquet,bez dileme :) ! Isprobavam testere da bih odlucila koji da kupim,divni su,zasad mi je najlepsi Royal Peony. Da pomognem Mariji iznad,probala sam nekoliko Luxe ruzeva,vrlo su kremasti i ugl.svi imaju sljokice,pigmentacija slabija ka srednjoj. Slazem se sa tobom da su UC kvalitetni,obicni,mat i bold linija :) Kristina

    OdgovoriIzbriši
  7. Ja sam danas uzela Tawny Rose, a onda vidim na prijateljici Rose Bouquet i raspametim se!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :)) Vidjela sam Tawny Rose na Aneli (Lipstick Attack) i lijep je baš!

      Izbriši
  8. Imam Tawny rose i In bloom i zaista su divni... :)

    OdgovoriIzbriši