Makeup ner(e)d

Recenzija: Max Factor Masterpiece Transform maskara

/
13 Comments

Vjerojatno vam je već poznato da sam ljubitelj Max Factor maskara, a usporednu recenziju mojih omiljenih False Lash Effect maskara možete pročitati u ovom postu. Birajući što ću prvo isprobati iz Dm PR paketića dekorative koji mi je stigao prošli mjesec, ruka mi je sama poletjela za novom-Masterpiece Transform maskarom. Testirala sam je zadnjih 20ak dana tako da vam sad mirne duše mogu pisati o dojmovima.


Maskara dolazi u jednostavnom crno-zlatnom pakiranju, a količina koja se dobije je 12 ml.

Cijena je oko 21 KM.

Prije nego pređem na samu formulu maskare, moram spomenuti da je njena četkica poprilično neobična. Jako je malena (osobito u usporedbi s velikim gumenim četkicama na kakve sam navikla kod False Lash E.maskara), blago zakrivljena i poprilično savitljiva. Ispočetka mi je bilo neobično s njom raditi no moram priznati da sam se brzo navikla jer upravo takva veličina pruža puno veću preciznost i kontrolu kod nanošenja i izvlačenja trepavica (i puno manje zamrljanosti okolo). Osobito je praktična za donje trepavice.

Formulacija maskare mi se kod prvih par korištenja učinila mrvicu prevlažna jer mi je nekako sljepljivala trepavice, no što sam je više koristila bila mi je sve bolja. Vjerojatno je trebalo da je zrak obiđe par puta pa da dođe na svoje, a i da ja naučim malo bolje rukovati s četkicom. :D Sve u svemu sad mi je jako dobra.

Vjerojatno sam već nekad spomenula da sam ja jedan-sloj-maskare tip, i da prije svega volim uredne trepavice tako da mi uvijek više odgovaraju maskare koje daju više dužinu i raščešljanost nego volumen. Zbog toga sam se s ovom maskarom poprilično dobro složila.

I za kraj prelazim na najbitniji dio-NEMA mrvljenja, grudica niti mrlja na okoloočnom dijelu, čak ni nakon cijelog dana bez popravljanja.  Na večer mi maskara izgleda isto uredno kao i kad se tek našminkam, a jedina razlika je u tom da mi trepavice nisu uvijene kao kad je tek nanesem, no taj mi kriterij ionako ispunjavaju samo vodootporne maskare. MF Masterpiece Transform nije vodootporna i skroz se jednostavno skida-većina maskare ode već prilikom umivanja pjenom. To mi je jedan veliki plus.


Na slici ispod možete vidjeti moje trepavice bez maskare (lijevo) i s jednim slojem maskare (desno).



Što se mene tiče, mislim da sam nakon voljene MF Clump Defy pronašla još jednu maskaru koju ću puno puta ponovno kupiti.

Jeste isprobale već ovu maskaru?

*PR uzorak


You may also like

Broj komentara: 13:

  1. Ja je nedavno dobila od mame i kad sam vidjela četkicu iznenadila se , i vec je stavila sa strane kao Fail... I reko odoh je ipak probati i pozitivno iznenadnje . Sad je stalno koristim i odliCna mi je :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eto vidiš, baš mi je drago da i tebi valja:D.. Volim ja Max Factor maskare generalno, tako da mi je i ova skroz skroz dobra :)

      Izbriši
  2. Ja volim ovaj tip maskara, ali sam bila skepticna.. Mama ju je prva kupila, kad sam probala njenu - sutra sam ju i sebi kupila ��

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam bila sumnjičava najviše radi četkice ali stvarno funkcionira. Drago mi je da ti je dobra :)

      Izbriši
  3. Četkica je, ako ništa drugo, izuzetno logična. Jer se najmanje proizvoda nataloži na dužim čekinjama, a u ovom slučaju, to su one koje nanose maskaru na trepavice u unutrašnjem uglu oka, gde i ne želimo mnogo maskare. :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja se ne mičem od 2000 calorie.. To mi je tzv go to maskara :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Mi volimo iste maskare, a i radije taj rascesljani nego natobani izgled :)) Moja omiljena je max factor masterpiece max, a prolazi i masterpiece u zlatnom pakovanju, pa vjerujem da bi mi i ovaj masterpiece odgovarao.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Primjetila sam :) Znam da voliš Masterpiece max tako da bi ti i ova sigurno bila solidna. :)

      Izbriši
    2. ali oni, poput mene, koji vole natobani izgled trepavica, mogu to postići, ali sa raščešljanim vrhovima, što daje jednu notu romantičnog izgleda!

      Izbriši
  6. Inače volim MF maskare, ali ovu još nisam probala. Super da si zadovoljna! :)

    OdgovoriIzbriši
  7. meni je odlična! iako veliki fan 2000 c., ovca me maskara oduševila! Max faktor je svakako najjači s maskarama, tu nema govora!

    OdgovoriIzbriši