Makeup ner(e)d

Recenzija: Lush Soft Coeur masažna pločica

/
21 Comments

Ovo malo srculence je jedan od prvih Lush proizvoda koje sam isprobala i do danas mi je on omiljeni proizvod ovog zanimljivog brenda. Kao uvod vam moram napisati što iz Lush-a kažu za ovu pločicu jer su mi skroz fora njihovi orginalni opisi proizvoda, a onda ispod nastavljam sa svojim dojmovima.

Kažu ovako:

''Kad bi medenjak bio pločica za masažu...
Slasna i topljiva pločica za masažu, punjena medom i pravom čokoladom, upotpunjena bergamotom i bademovim uljem ubrzava otkucaje srca. Ako je objekt vaše žudnje ujedno i sretnik kojeg ćete izmasirati, postoji mogućnost pojave tahikardije. Kod masera i masiranog.''
Zar nisu genijalni? :D Ja sam je odmah nakon tog opisa poželjela isprobati.


Pločica košta 12 KM, a količina je 30 grama. Meni jedna traje jako dugo zbog tog što je baš masna i sporo se upija tako da je za jednu masažu dovoljno jako malo. U krutom je obliku ali se u dodiru s toplinom tijela lagano topi i ostavlja masni sloj na koži idealan za masiranje.

Sastav pločice je sljedeći: shea maslac (Butyrospermum parkii), miris (Perfume), *Linalool (*Linalool), med (Honey), glicerin (Glycerine), kakao u prahu (Theobroma cacao), kakao maslac (Theobroma cacao), ulje slatke naranče (Citrus sinensis) .

Ono što ja obožavam je nahranjenost moje užasno suhe kože nakon korištenja i sami miris koji doslovno ispuni čitavu prostoriju. Fora mi je i to što se u pločici nalazi komadić prave čokolade koje joj daje tu neku još posebniju notu. :)
Što se tiče čuvanja pločice, bitno je da nije u blizini nekog izvora topline zbog otapanja.
Slaba sam na miris većine Lushovih proizvoda, ali ova pločica je nešto posebno! Onion Head Emoticons 31 Toliko sam se navukla na nju da je uvijek moram imati u kupaonici.

Osim za svoje spa rituale i masaže koristim je nakon depiliranja ili tuširanja kad mi je koža izrazito suha, i kad imam vremena čekati da se upije (jer se upija puno sporije nego losioni). Nakon što se upije koža ostane skroz glatka i mekana.


Da sumiram-ovo je jedan od Lushovih proizvoda koji bi svi trebali makar pomirisati. :D
Ja ga obožavam i sa ovim srculencem sam zarazila sve oko sebe-svi ga vole, tako da ga nastavljam preporučivati i na blogu. Divan mi je kao poklon, kao neki mali luksuz koji sebi ili svojoj boljoj polovici priuštite. Baš kao što su oni u Lush-u zgodno sročili-voljet će ga i maser i masirani.

Lush proizvode možete kupiti u Sarajevu, a trenutno imaju svoj štand i u Mostaru. Ono što je super jeste njihova web stranica sa koje možete naručivati, a dostavljaju u cijelu BiH. Danas su mi tete na štandu u Mostaru rekle da se pri prvoj narudžbi sa web stranice ne naplaćuje poštarina nego samo iznos proizvoda, pa eto nadam se da će nekom biti od koristi i ta informacija.


Pišite mi jeste li isprobali već koju Lush masažnu pločicu?
Do idućeg čitanja :****


You may also like

21 komentar:

  1. Gdje se nalazi Lush štand u Mostaru? Volim njihove proizvode.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jučer i danas su izlagali u domu Herceg Stjepana Kosače. :)

      Izbriši
    2. Hvala, našla sam ih i malo se "počastila". :)

      Izbriši
  2. Obožavam njihove pločice! Izrazito su hranjive i ukoliko želim ugoditi koži i osjećati se ko principessa one su izbor broj 1.

    OdgovoriIzbriši
  3. Volim Lush i malo je toga sto nisam probala iz ponude.Zimi uvijek koristim te plocice jer mi super nahrane kozu,pa ih rotiram dvije,tri.Odlican mi je i njihov King of skin,taj ide na mokru kozu cim se otusiras,i ostavlja takav fini osjecaj mekoce i nahranjenosti:-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ih i ti voliš :) Ja imam Ro's Argan u svrhu regeneratora za kožu i trošim mu zadnje kapi (šmrc), ali mogla bih isprobati i King of skin :)

      Izbriši
  4. Delim isto odusevljenje mirisom ove plocice! Nazalost, Lush-a u Srbiji vise nema...:-(

    OdgovoriIzbriši
  5. Dobila sam ovu pločicu za rođendan, moram je isprobati, a sad nakon tvoje recenzije jedva čekam :)

    OdgovoriIzbriši
  6. lush-a više nema kod nas, ali dok ga je bilo, ovo je bio jedan od
    omiljenih proizvoda :) divan je, lepo mi je hranio kožu, a mirisao je
    fantastično!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Žao mi je što nemate više Lush, baš šteta! Ali istina za ovu pločicu, stvarno je jedan od njihovih must have proizvoda.

      Izbriši
  7. Da hoce navratiti u TZ pa makar i sa standom na nekoliko dana :) Ja redovno kupujem mask of magnaminty, imala sam prije i nekih sapuncica, ali kako uvijek zamolim nekog da mi masku kupi a nisam tu da sama mirisem i isprobavam, dugo nisam nista drugo uzela...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Pa imaš opciju naručivanja, možeš ih kontaktirati na telefon i cure ti pošalju isti dan-a sad kad se prijaviš dobiješ neki kod s kojim pri prvoj narudžbi ne plaćaš poštarinu što je stvarno super deal. Iako znam gušt kad ispipavaš, mirišeš i izabereš uživo.

      Izbriši
    2. Znam, znam ali zadnja recenica sve govori :D Kad njuskam sama onda me i privuce :D

      Izbriši
  8. Hey,
    I really like your Blog! Awesome Photos and interesting Stuff. Do you want to s
    upport each other and follow via GFC? If yes please tell me and i follow back. Lets stay in touch. :)

    Greetings Sophia xx
    M Y B L O G.
    I N S T A G R A M.

    OdgovoriIzbriši
  9. pločice još nisam probala ali definitivno ću morati, zasad sam na čistačima za lice i maski, pa ću prijeći i na ostalo :D

    OdgovoriIzbriši