Makeup ner(e)d

Balea i Sun Dance proizvodi iz ljetne kolekcije

/
22 Comments

Ljeto nam je uvelike pred vratima, a s toplim vremenom ide i posebna njega tijela. U ovom razdoblju puno više pažnje pridajemo koži čitavog tijela, većina nas uživa u (umjerenom) izlaganju Suncu, preplanuloj puti i kratkim haljinicama no dobro znamo da je adekvatna zaštita i priprema kože itekako potrebna.

Prvo slijedi uklanjanje dlačica, a obzirom da sam ovo ljeto odlučila biti uporna sa egipatskom depilacijom (šećerna pasta), gel za brijanje koristim samo za područje ispod pazuha. Inače volim Baleine gelove za brijanje, već sam ih i spominjala na blogu, a ovaj iz ljetne Summer Garden kolekcije mi je po učinku isti kao i onaj od breskve i mlijeka, osim što ima puno intenzivniji miris na mango. Ja ga osobno volim i baš mi super miriše.
Olakšava brijanje i pravi zaštitnu barijeru između kože i žileta tako da nema straha od posjekotina.
Cijena u Dm-u je 4,40 KM.


Na slici ispod možete vidjeti sastav gela za brijanje:


Sljedeći korak u njezi kože je svakako krema sa zaštitnim faktorom. Sun Dance spf 20 krema iz LE Tropic kolekcije ima UVA i UVB zaštitne filtere, te spada u kreme sa srednjim stupnjem zaštite. Trenutno mi je to premali faktor jer se uglavnom cijelo ljeto mažem faktorom 30, osobito sad na početku dok sam još bijela k'o sir, a prošlo ljeto sam u ovom postu spominjala upravo Sun Dance spf 30 kremu koja je gotova identičnog sastava kao i ova na slici ispod. Zbog toga vjerujem da će mi i ova biti odlična kad dobijem bar malo boje.

Ne ostavlja tragove i jako brzo se upije. Razlika koju odmah primijetite (osim ambalaže) je u mirisu. Ova miriše jako intenzivno i slatko (kombinacija dinje i manga). Meni se sviđa, no ako ste ljubitelj klasičnijih kokosastih mirisa onda radije birajte kremu iz obične Sun Dance linije.
Cijena je 7,95  KM.


Sastav na slici ispod:


Balzam sa zaštitnim faktorom 30 je relativno nova vrsta proizvoda za zaštitu kože od sunca. Dosad sam često viđala balzame za usne sa zaštitnim faktorom, no balzame za kožu lica i tijela i nisam baš.
Dolazi u obliku stick-a, dobro zamišljen i praktičan. Nema mirisa, odnosno jako je neutralan, a tekstura mu je masnjikava. Sporo se upija i ostavlja masan, lagano uljav trag stoga ga je malo nespretno koristiti na licu osim ako se ne želite sjajiti narednih pola sata. Meni je super umjesto balzama za usne i vjerojatno ću ga nastaviti koristiti samo za tu svrhu. Ricinusovo ulje na visokom mjestu u sastavu mi pruža potrebnu njega, a zaštitni faktor štiti usne od štetnih zračenja.
Cijena mu je 4,95 KM.



I za kraj jedna poslastica za isticanje preplanulih nožica-shimmer za noge u obliku spreja.
Ovo je jedan od proizvoda koji nisam nikad prije koristila no moram priznati da mi se poprilično svidio taj svjetlucavi efekt :D. Dakle sprej se rasprši pomoću pumpice, u početku bude jako sjajan i uljav no upije se u roku keks ostavljajući samo jako jako sitne i decentne sjajne čestice koje ostaju na koži do tuširanja. Noge odmah nakon nanošenja izgledaju baš svilenkasto, sjajno i njegovano. Miris mu je ugodan, no nažalost ishlapi nakon 10-15 minuta i ne zadržava se na koži.
Cijena je 2,95 KM.


Sastojci spreja:



OBAVIJEST: U Dm marketima do 4.7. možete iskoristiti popust od 20% na kupljena dva ili više proizvoda iz asortimana ''sunčane'' njege.


Jeste koristili neki od ovih proizvoda? Kako vam se čine?
Do idućeg čitanja :) :*


PR proizvodi


You may also like

22 komentara:

  1. Moram da iskoristim ovaj popust, sviđa mi se balzam a i gel za brijanje je super! Dobro je što si uporna sa šećernom,nakon nekog vremena od nje dlake postanu slabije i onda se još lakše skidaju :-D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ima super proizvoda, baš sam ovih dana pregledavala-cijela ova Sun Dance Tropic linija mi je baš skroz dobra i miriše mljac!
      Joj iskreno se nadam da će šećerna malo pomoć da se pokrov prorijedi :D

      Izbriši
  2. Zelim sprej i gel, a losion moram prvo pomirisati, ako mi se svidi, i to uzimam :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uzmi uzmi :D Losion je baš dinjasto-mangasto sladak, meni miris divan, moram potražiti i neki gel za tuširanje što ovako miriše.

      Izbriši
  3. A gdje si nabavila šećernu pastu? Ili je sama praviš? :) Pogledaj Balein gel za tuširanje Melon Tango, eto taj ti je dinjast i super miriše. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne radim sama depilaciju nego kod kozmetičarke :) E hvala na preporuci :)

      Izbriši
  4. Super su mi proizvodi, posebno sam zainteresovana za sredstvo za brijanje i ovaj šimer za noge, to nikad nisma probala.

    OdgovoriIzbriši
  5. volim inače te Sundance LE proizvode sa SPF, baš me zanima kako ovaj miriše, inače su mi takvi njihovi s kokosom super :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Super, s obzirom da ovaj stik ima ricinusa mogao bi biti dobar za okoloočno područje, a šećernu pastu možete povoljno nabaviti u velikim frizersko kozmetičkim radnjama kao što je Frizerland, hvala na postu

    OdgovoriIzbriši
  7. Losion za sunčanje sam kupila pre skoro tri nedelje samo zbog mirisa! Predivan je, ali primetila sam da stvara sitne bubuljice na koži. Razmislite pre kupovine ako imate osetljivu kožu.
    Hoće li uskoro biti post o šećernoj pasti? Please :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni nije izazvao nikakve reakcije, no naravno to je jako individualno.. Šećernu pastu ne radim sama nego kod kozmetičarke tako da mogu jedino pisati o rezultatima ali ne znam koliko je to zanimljivo i korisno.

      Izbriši
    2. Joj, tačno...Navela si gore u nekom komentaru da radiš kod kozmetičarke, sorry :-)

      Izbriši
  8. Meni su super ovi Sundance zaštitni losioni. Prošlo ljeto sam imala jedan, ali isto spf 20, nije više bilo onog od 30 u mom Dm-u, sad vidim da ga imaju, pa ću morati u nabavku dok još nije razgrabljen. Miris mi je bio odličan i vrlo brzo se upijao u kožu, što znači da ni moj dragi nije kukao dok ga je koristio :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam isto jako zadovoljna s njima :) Uhvati ovaj, miriše prekrasno skroz :)

      Izbriši
  9. Ja sam gel za brijanje godinama "krala" od brata, ali otkako se DM otvorio u mom gradu oduševljena sam i cijenom i preslatkom ambalažom Baleinih, a i bar malo učine smoran posao brijanja zanimljivim :D

    OdgovoriIzbriši
  10. Super proizvodi :) jel radis secernu u Mostaru ili ?

    OdgovoriIzbriši