Makeup ner(e)d

Recenzija: Balea kakao maslac za tijelo, Balea trakice za čupanje obrva, She lak za nokte

/
11 Comments

Malo kasnim sa recenzijom proizvoda koje sam na testiranje dobila od Dm-a još u veljači, ali jednostavno nije došlo na red. Na testiranje sam dobila Balea kakao maslac za tijelo, She lak za nokte i Balea trakice za čupanje obrva.


Balea Kakao Bodybutter dolazi u Baleinom standardnom velikom plastičnom pakiranju, dodatno zaštićen folijom. Količina je stvarno izdašna-200 ml a cijena oko 5-6 KM.

Tekstura maslaca je gusta i puterasta no bez obzira na to, na koži se fino razmazuje i upija.

Sastav maslaca možete vidjeti na slici ispod, a u vrhu sastojaka su shea i kakao maslac koji ga čine jako hranjivim i hidratantnim te time i pogodnim za suhu kožu.
Moja koža tijela je suha i nakon tuširanja me jako zateže, no nakon nanošenja ovog maslaca bude mekana i nahranjena do idućeg tuširanja. Sa učinkom sam skroz zadovoljna.


Osim izuzetno dobre njege, ovaj maslac ima još jednu karakteristiku zbog koje ga baš volim i uživam u korištenju a to je njegov prekrasan miris! Miriše baš intenzivno čokoladno i ako ste ljubitelj takvih mirisa onda će se i vama sigurno svidjeti! :)


Još jedan proizvod iz paketića koji mi se na prvu jako svidio je S-he lak u tamnoj burgundy nijansi.
Inače najviše volim ovakve nijanse lakova pa sam se baš radovala isprobavanju ovog ljepotana.

Punoća boje dobije se s dva sloja, a završetak je kremast. Suši se prosječno kao i svi ostali lakovi, a postojanost mu nažalost nije jača strana. Iako je boja prekrasna, jako brzo se počne ljuštiti, već dan nakon lakiranja. Nadlak mu produži postojanost za jedan dan tako da ću ga ipak moći koristiti.

Cijena S-he lakova je 4,35 KM, a količina je 10 ml. Četkica mu je jako duga i tanka što za mene nije pozitivno jer volim lakove koji imaju kraću i bar malo širu četkicu.


I posljednje za ovaj post su Balea trakice za čupanje obrva. Nikad prije nisam čupala obrve trakicama tako da mi je bilo zanimljivo isprobati ih. Njihova cijena je 5,25 KM.

Trakice se koriste jako jednostavno, mrvicu se zagriju trljajući u ruci, odlijepe s folije, nalijepe u smjeru rasta dlačica i povuku u suprotnom smjeru. Meni nisu dovoljno jake, tj. počupaju mi samo one jako tanke dlačice dok jačim dlačicama ipak nisu naudile. Pinceta je za njih izgleda jedino rješenje. :)

Postupak uistinu NE boli i bilo bi super da na ovako jednostavan način mogu održavati obrve no za moje debele dlake su ove trakice nedovoljne. Poslužit će mi za odstranjivanje okolnih svijetlih i tankih dlačica i to je sve.

Iako su oblikovane po nekom Baleinom zamišljenom idealnom obliku, jako jednostavno se mogu prilagoditi svakom obliku obrva.




Jeste li isprobale neke od ovih proizvoda?

Do idućeg čitanja :*

*PR proizvodi


You may also like

Broj komentara: 11:

  1. Nisam ni vidjela da imaju trakice, meni bi dobro došle na tom gornjem području jer tamo baš imam dosta sitnih dlačica koje mi se ne da čupati pincetom pa ih jednostavno ostavim tako kako je :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tako sam i ja prije, ali sad mi je zgodno te iznad luka pocupat ovim trakicama :D

      Izbriši
  2. She lakove nikako ne volim :/ Balea maslaci su mi baš okej, ali nisam probala čokoladni. :) Ni trakice nisu loše, barem za one sitne dlačice koje je pincetom teško uhvatit.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ove trakice su bas zanimljive,nisam ih primetila u DMu ali ako ne mogu tvoje obrve da pocupaju,moje nece moci nikako.

    OdgovoriIzbriši
  4. Maslac mi super izgleda, volim kad su gusti, a ne lagani i tekući kakvi nažalost, često znaju biti. Baš sam nedavno uzela My body sos maslac i sviđa mi se jer je isto tako gušće teksture, kad ga potrošim, bacam se na Baleu :) Ja ih inače ne koristim za tijelo jer mi bi ih potrošila u roku odmah, pošto se mazuckam nekoliko puta u danu i to dosta obilno, ali ih volim imati pored kreveta za stopala, ruke i laktove :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja isto volim maslace jer mi pašu te bogatije teksture za ovu moju suhu kožu. :)

      Izbriši
  5. moram nabaviti ovaj maslac,obožavam čokoladni miris :)

    OdgovoriIzbriši