Makeup ner(e)d

Recenzija: Avon Aero Volume maskara

/
13 Comments

Nedavno mi je od Avona stigla njihova nova maskara na testiranje, pa vam danas pišem svoje dojmove. Dolazi zapakirana u crnu neprozirnu foliju što je odlično jer znate da je nitko prije vas nije otvarao.



Unutar crne folije se nalazi maskara u plavoj plastičnoj ambalaži. Količina koju dobijete je 7 ml, promotivna cijena u katalogu je 8,90 KM a inače košta 16,90 KM.

U ponudi imaju tri nijanse: Blackest Black, Black i Brown Black. Ja sam na testiranje dobila nijansu Blackest Black.

Formulacija maskare mi se svidjela na prvu, nije previše vlažna i ljepljiva ali nije ni suha nego taman kako treba. Inače ne volim jako vlažne formulacije maskara, tako da većinu novih maskara koje kupim zavolim tek nakon 15ak dana od otvaranja kad se malo posuši, no s ovom to nije bio slučaj.

Četkica je nešto manja od neke standardne veličine, obična, sačinjena od sitnih dlačica.

Aero Volume maskara prvenstveno obećava naglašen volumen trepavica. Ono što sam ja primijetila kad je nanesem na svoje trepavice je fina razdvojenost, raščešljanost,  poboljšan volumen i uredan izgled. Ne mogu reći da daje nekakvu intenzivniju i dramatičniju crnu boju trepavicama od ostalih crnih maskara koje imam (kao što sam se nadala radi naziva nijanse), no nije niti isprana crna nego nekako obična. :D

Maskara nije vodootporna i relativno lako se skida, ali opet izdrži solidnih 6-7 sati na trepavicama bez trušenja i ružnih crnih mrvica ispod očiju. Dakle neće preživjeti suze, ali će izdržati jedan običan radni dan bez ikakvih problema. Ne drži mi dugo uvijene trepavice, ali to mi skoro ni jedna NEvodootporna maskara ne drži, tako da nisam razočarana. Štoviše, ovo je jedna jako solidna svakodnevna maskara i sigurna sam da će je puno žena zavoljeti.




Ovako to izgleda na mojim trepavicama (lijevo trepavice uvijene uvijačem-desno nanesen jedan sloj maskare):



Jeste isprobale možda već ovu maskaru i kakvi su dojmovi ako jeste?

Do idućeg čitanja :*

*PR proizvod


You may also like

Broj komentara: 13:

  1. Trepavice su ti vala divne i bez maskare…. meni se sviđa upravo dojam razdvojenosti trepavica i prirodni izgled koji ona daje, iako sam ja skroz kontra tip od prirodnog makeup-a, ali baš mi nekad odgovara promjena….

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma nisu mi neke specijalne trepavice ali mogu proći :) Treba uzet u obzir da je ovo samo jedan sloj maskare, tko voli dramatičnije svakako je nadogradiva ali eto znaš da to nije moj đir. Za neke svakodnevne, obične lookove je skroz dobra.

      Izbriši
  2. Nisam baš oduševljena, ali za svakodnevnu varijantu nije loše. Očekivala sam malo više volumena. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Možda bi s dva sloja i volumen došao do izražaja ali ja nikako ne volim nadograđivati maskaru. U svakom slučaju-neloša :)

      Izbriši
  3. Izgleda baš dobro. Nisam probala :)
    I ja ne volim prevlažne maskare. Ne smeta mi ni kad se malo sasuši. I četkica se čini ok, čini mi se da je lako s njom raditi. Sviđa mi se i efekt na trepavicama. Volim prirodan izgled :D.

    OdgovoriIzbriši
  4. izgleda savršeno za dnevni look. i sama sam ju dobila, ali je na čekanju s obzirom da ih imam valjda 5,6 otvorenih :D

    OdgovoriIzbriši
  5. savršena je! meni se ovaj efekat najviše i dopada :))

    OdgovoriIzbriši
  6. Predobar efekt daje, ali i tvoje trepavice su same po sebi odlične, koliko vidim :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Volim kad je make up zapakiran u foliju jer znam da nitko to nije otvarao, a ne podnosim situacije kad uđem u dm, a ono cure otvaraju sve živo. Ili kad sam jednom došla u parfumerju kupiti maskaru i prodavačica redom otvara maskare da mi pokaže četkice! Bože moj.

    OdgovoriIzbriši
  8. Jooj kad bi napisala recenziju Sleek rumenila i ostalog šta imaš od Sleeka
    :P
    Bilo bi fora da radiš "brand focuse"
    Tipa jednom mjesečno post tipa najbolje od nyx-a,drugi put od rimmela itd :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Solidna svakodnevna maskara a za vise efekta ipak ostaje maxfactor 2000kalorija

    OdgovoriIzbriši
  10. Hello dear :) Your blog is beautiful I'm following you on GFC and waiting follow me back
    xx
    www.pisimel.com

    OdgovoriIzbriši