Makeup ner(e)d

Recenzija: Flormar Deluxe Shine Multi Effect Powder

/
25 Comments

Nedavno sam od kozmetičke kuće Galant na testiranje dobila paketić s par Flormar proizvoda među kojima je bilo ovo rumenilo punog naziva Deluxe Shine Multi Effect Powder, a možete ga pogledati na njihovom web shop-u na ovom linku.


Rumenilo dolazi zapakirano u kartonsku kutiju, te još dodatno zaštićeno crnom platnenom futrolom. Na pakiranje stvarno nemam zamjerke, čak moram i pohvaliti Flormar što su se odmakli od one prve  bijele plastične ambalaže. :) Ovo sad izgleda jako pristojno i lijepo. Crna mat ambalaža, sa animacijom srca od cvijeća, te ogledalom unutar kutije zadovoljava moje estetske kriterije. :)

Dolazi u tri kombinacije boja, a ja sam izabrala kombinaciju označenu sa #DM01.

Cijena je 9,75 KM, no ona može varirati ovisno od dobavljača.


U ovom rumenilu su kombinirane 4 nijanse (smeđa, narančasta, roza i svjetlo smeđa-bež), te mi se rumenilo zbog tog na prvu svidjelo. Asociralo me odmah na jedno od mojih najdražih rumenila, ono iz Artdeco Sun Tribal kolekcije.

Mislim da su takva kombinirana rumenila jako praktična jer u jednom proizvodu imate i bronzer, kao i rozo i narančasto rumenilo, te ga možete iskoristiti baš uz svaki makeup i iskombinirati sa svakim ružem za usne, a možete uvijek i dobiti neku 'između' nijansu kombinirajući dvije ili tri nijanse zajedno.

Pigmentacija ovog rumenila nije onako pretjerana kao što je to slučaj kod Flormarovih mono rumenila, ali je u svakom slučaju zadovoljavajuća.

Završetak rumenila je mat, te takav efekt daje i na licu.

Tekstura je fina na dodir, ali ipak nije onako mekano-masno-glatka :D kao što je kod gore spomenutog Artdeco rumenila. Poprilično se trusi pri nanošenju i to je moja jedina zamjerka za njega.

Još jedna stvar koja mi je jako bitna je ta da mi rumenilo nije izazvalo nikakve nerede na licu u vidu mitesera i prištića.

Postojanost na licu je zadovoljavajuća, no imajte u vidu da je kod mene koža suha i sva rumenila su mi relativno postojana i uglavnom traju sve dok ih ne skinem.

Na slikama ispod možete vidjeti swatcheve nijansi rumenila na ruci, te kako izgleda na mom licu (na licu sam kombinirala rozu i narančastu nijansu da dobijem neku koraljnu nijansu):






Sve u svemu s rumenilom sam zadovoljna i često ga koristim. Mislim da je i ono, kao i velika većina drugih Flormar proizvoda koje sam probala pokazalo kako se za poprilično nisku cijenu može dobiti solidna kvaliteta.

Sviđa li vam se ovo rumenilo i volite li inače Flormar rumenila?

*PR proizvod


You may also like

Broj komentara: 25:

  1. Prekrasno je!Ja imam tri njihova rumenila i prezadovoljna sam,tekstura,pigmentacija,postojanost-sve 5!Samo mi je zao da ih vise nema u Kozmu,ali snalazim se na druge nacine!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super su njihova rumenila ali treba s njima oprezno jer su uglavnom prepigmentirana :)

      Izbriši

  2. Jao bas je zanimljivo. Lepe su boje. Ali naterala sam se da ovo ne kupim ipak mi ne treba :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ljepotusko! <3
    Ambalaza je divna, ja posebno volim ove torbice, cuvam ih kad god se domognem neke :$

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :* Je, s ovim su baš pogodili sve, i ambalažu i ova vrećica. Baš je lijepo :)

      Izbriši
  4. Odgovori
    1. Nažalost nisam našla da su igdje navedeni. ukoliko nađem na netu editirati ću post.

      Izbriši
  5. Jako je lepo i rumenilo i pakovanje. Imam dva njihova rumenila, jednim sam zadovoljna, drugim onako. Nekad ume da ide na zivce prepigmentisanost, pa muku mucis da ne ispadnes klovn :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, to može biti nezgodno za svakodnevno korištenje. :)

      Izbriši
  6. Bas je lijepo, nijanse baš po mom ukusu, a sve to za cijenu koja je sitnica :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Super je cena,a i kombinacija boja je odlicna... nisam koristila njihovo rumenilo

    OdgovoriIzbriši
  8. Baš je lijepo, ali vidi se na swatchevima da se trusi. Ali nije to tako veliki minus, što sad.. I da, treba imati ovako nešto s više nijansi, stvarno ima puno mogućnosti za kombiniranje. Jedino je vjerojatno teško s kistom pokupiti baš da želiš samo jednu nijansu, ali Bože moj :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Je, vidi se baš.. ali opet nije nešto strašno, da se fino koristiti. :)

      Izbriši
  9. I have it and I love it! it´s a great blush!

    I´m following you now. Would you like to visit my blog and follow me back?

    xx

    OdgovoriIzbriši
  10. lepo su ga odradili i tebi lepo stoji na licu :)

    OdgovoriIzbriši