Makeup ner(e)d

New in: Preparativa

/
36 Comments

Ovih dana sam išla obnoviti zalihe osnovnih preparativnih stvarčica pa rek'o da podjelim s vama što sam sve kupila. Neke od njih sam već stigla malo isprobati pa ću napisati i prve dojmove.

Što se tiče preparativne kozmetike općenito, ne volim ju kupovati na slijepo, tj. većinu stvari kupim na osnovu preporuka i recenzija drugih beauty blogerica koje su jako dobro potkovane znanjem o razno-raznim sastojcima a imaju i poprilično veliko vlastitio iskustvo u testiranju proizvoda. One u koje imam najviše povjerenja što se ovakvih stvari tiče su Dear SkinBabushka's SuitcaseVoodoo-Blonde i Snow White's beauty case, a ako ih već ne čitate onda biste stvarno trebali početi jer od njih se zbilja ima što naučiti! :)





Na slici iznad je:
Balea Oil Repair- Regenerator koji sam kupila zato što mi šampon iz ove linije nije bio loš, ali regenerator me je na prvu skroz razočarao-ne raspetljava (čak) ni moju ravnu kosu i ne ostavlja onaj fini osjećaj mekoće.. Možda je to zato što u njemu nema silikona na koje sam inače navikla svoju kosu ili je do nečeg trećeg, ali u svakom slučaju-nisam oduševljena.

Hipp intenzivna krema-Univerzalna bejbi krema sa pantenolom i cinkom. Kupila sam ju zbog kronično oljuštenog i napaćenog nosa kojeg stalno pušem (zbog kronično sasađenih sinusa) i prezadovoljna sam. Nakon par korištenja potpuno oporavi kožu, a iako je jako gusta brzo se upije.

Himalaya balzam za usne-Miriše identično kao čunga-lunga žvake. Identično! Njeguje ok, ali ništa specijalno, bolji mi je Blistex u plavoj kutijci pa ću idući put ponovno kupiti njega.

Balea Aqua-Nakon seruma iz ove linije koji mi je bio dobar odlučila sa isprobati i gel krema za lice. Još je nisam dovoljno puta isprobala za neki konkretan dojam, mogu samo reći da je lagana i super miriše.

Alverde šampon breza i kadulja-Zadovoljna sam Alverde šamponima, zadnji koji sam potrošila bio je Mandel Argan u žutoj bočici i super je. Sad sam odlučila isprobati ovu kombinaciju koja je namjenjena osjetljivom vlasištu.

Alverde losion za samotamnjenje-Još nisam isprobala, ali nadam se da neću biti flekava. :D


Intimea-Kupka za intimno pranje na bazi kadulje i maslinovog ulja, pH vrijednosti 4.0. Ni nju nisam isprobala ali po svemu sudeći trebala bi biti ok.

Balea Brazil Mango-Obožavam Baleine kupke prvenstveno zbog savršenog mirisa, a ova je čisto ljeto u bočici. Ljubav!

Balea-Pjena za depilaciju koju obožavam. Jako omekšava kožu i olakšava joj cijeli proces.

Rexona Linen Dry-Iako nikad ne kupujem anti perspirante, ovog puta sam poklekla i to samo radi mirisa. Naime, cimerica koristi ovaj dezodorans i ja se nikako nisam mogla nadivit kako on miriše, kao najsvježije, tek oprano omekšivačem, bijelo rublje. A ono ne znam, savršeno. :D I eto, koristim ga s grižnjom savjesti zbog toga što znam da ne valja i da začepljuje pore, ali šta mogu kad mi svi ostali dezodoransi smrde. I vjerojatno ću ga opet kupiti.

Sad nešto off topic, sjećate se kako sam u ovom postu kukala kako odavno nisam bila na Đoletovom koncertu bla bla. E pa neka nisi ni Mostar izostavio! Jedva čekam sutra i volim te čiča stari.




Njegov najlegendarniji monolog. 



Za moju dragu Azru; upravo slušam kako se na stadionu uštimavaju za sutra, i svria Za treću smenu, odmah sam te se sjetila. :*

Pusa vam žene moje drage!
:*


You may also like

Broj komentara: 36:

  1. Super sto ovo pises, tako mozemo videti iz prve ruke sta valja...samo sto si objavila kasno ovaj post, kupila sam juce balea regenerator..i sad sam se razocarala...smrc:)))

    OdgovoriIzbriši
  2. Divne stvari si kupila :)

    Ja su uvek radujem kada idem u kupovinu preparative i trudim se da ne ponavljam kupovinu, ukoliko mi nesto nije bas extra :)
    Moja sestra koristi ovu Rexonu i zaista prelepo mirise. Ja i dalje ostajem verna Clear Pure Rexoni :) Nenadmasiva :)

    Zanimljivo mi zvuci ova Balea pena za brijanje, mogla bih da probam :)

    Preporucujem ti, ukoliko vec nisi probala, Blistex Moisture Max koji je zamenio sve moje balzame za usne do sad :) Ima SPF 15, ali je u formi sjaja za usne i moze posluziti kao zamena istog :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ti se sviđa i hvala ti na preporuci za Blistex mazalicu, svakako ću je škicnuti idući put u dm-u :**

      Izbriši
  3. I love finding out what beauty products other countries have! Really interesting products, xoxo.

    OdgovoriIzbriši
  4. Imala sam tu Balea Aqua kremu, meni je na pocetku bila jako dobra, ali onda odjednom mojoj kozi vise nije prijala, pa sam je prestala koristiti. Mogu ti preporuciti Garnier kremu za suhu kozu sa mirisom grejpa, meni je jako dobra i ona stvarno ispunjava sve svoje duznosti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala na preporuci, kad potrošim ovu mogla bih isprobati Garnierovu. Nekad sam prije imala njihovu neku dnevnu kremu, čini mi se da je roza bila kutijca i bila mi je ok :)

      Izbriši
  5. Blago tebi, uzivaj na koncertu i za mene! :)))

    OdgovoriIzbriši
  6. Kad pocne "Miholjsko leto", otpevj jedan refren za mene!!

    OdgovoriIzbriši
  7. Oho ho, pa hvala za pohvale :-)
    I blago ti se za Djoleta i koncert. Ja sam ga slusala par puta, zadnji put u SA, voljela bih da nekad dodje i kod nas, ali ocito od toga nista :-(
    Balea kremu imam, i volim. Alverde sampon od zalfije i breze mi je jedan od drazih sampona, imas moje preporuke i tu Higiju, dobar je intimni gel, ne isusuje niti izaziva kakve iritacije. Meni je alo bolji isti takav ali onaj u roza pakovanju sto pise teen, ali samo zbog mirisa na divlje jabuke, inace im je sastav isti.
    Ni meni nisu potrebni antiperspiranti i tu Rexona sam uzimala samo zbog mirisa, toliko mi je divan da bih voljela da postoji parfem koji tako svjeze mirise :-)
    Vidjces za koji dan u mom new in postu jednu novu Niveu koja mi je isto super i svjezeg mirisa.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) A Djole je posebna ljubav!
      Što se tiče ove Intimee baš si me ovih dana sjetila da moram kupiti nešto takvo (mislim da si na fejsu objavila jedan post od prije o intimnoj njezi), tako da je to i onako na tvoju preporuku :D hehe

      Jedva čekam iduće postove :*

      Izbriši
  8. alverde sensitiv ce te oduseviti! Malo sam se iznenadila kad sam skontala da ne pjeni puno ali stvarno ima dugotrajan efekat.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Navikla sam da njihovi šamponi i kupke ne pjene jako, ali sam generalno zadovoljna s efektom, vjerujem ti da će tako biti i s ovim :)

      Izbriši
  9. lijepo se provedi na koncertu. dabogda ti se lik popeo na binu i zaprosio te uz tvoju omiljenu pjesmu ko kod nas kad je bio đole. eto ti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma hoću :)
      Bila sam ja u Zetri kad je onaj prosio curu, prošle godine, aw :)

      Izbriši
  10. Želim da isprobam ovu pjenu što ću danas i da učinim. I ja volim Balea kupke skoro sve su divne, a nažalost na Rexonu sam alergična i imam traume od korištenja iste, te savjetujem oprez ako si osjetljiva. I naravno uživaj na Đoletovom koncertu. Kad čuješ Svirajte mi jesen stiže, sjeti se mene :*

    OdgovoriIzbriši
  11. super noviteti :) ova intimea je super gel :)
    lepo se provedi na koncertu :)

    OdgovoriIzbriši
  12. I ja volim ove Balea kupke :D
    Uživaj na Balašu ;)

    OdgovoriIzbriši
  13. obožavam ovakve postove! Za svašta nešto si me zainteresirala :) Kako točno djeluje ova Hipp kremica i za što se koristi? Brže zacjeljivanje ili?

    Nadam se da si uživala na Balašu i da kišica nije omela atmosferu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :))Krema je univerzalna tako da se može koristiti za svašta, od njege osjetljive bejbi kože do ispucale kože na petama :D Regenerativna je pa potiče brže obnavljanje i hrani kožu.

      Uživala sam, ništa nam kiša nije mogla :)

      Izbriši
  14. Super stvari si kupila :)))

    čekamo recenzije :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Fino gledam proizvode i onda procitam da ides (si bila vec) na koncert(u) Balasevica i postanem ljubomorna i ne interesuje me nista sto si napisala -.-

    http://i1206.photobucket.com/albums/bb447/Survivorluvr33/GIF-5.gif

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ok, I like you again :) ostavila sam ti nominaciju na blogu :*

      Izbriši
    2. xD, haha za gif i šta ću ti reći, Mostar te zove i zove, sve imamo- i deserte, i Bershku Zaru etc. i Balaševića, 'ko ti je kriv što ti nećeš da dođeš :P

      I hvala za tag, odradit ću :*

      Izbriši
  16. Meni je taj Alverde šampon bio vrh jedno vrijeme no ipak mi je nakon 5 bočica isušivao vrhove, pa sam prešla na Paul Mitchell proizvode. Sretno s losionom za samotamnjenje! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Evo isprobala sam ga par puta već, i dobar mi je skroz. :) I hvala, nadam se da neću biti šarena kad se boja krene ispirati s kože :D

      Izbriši
  17. Super mi je ovaj new in, većinu dm proizvoda sam i sama koristila i bili su mi super. :)

    OdgovoriIzbriši