Makeup ner(e)d

Essence pigmenti-swatchevi i look

/
44 Comments




Jutros sam odlučila isprobati svoje nove Essence pigmente u nijansama 08 Cop & Copper (narančasto-bakrena) i 04 Broadway Starlet (shimmer u raznim bojama), pa Vam donosim prve dojmove, swatcheve i današnji look. Pigmenti su jako kvalitetni i ugodno su me iznenadili postojanošću. Cijena u Cm-u je oko 5 KM za 2,9 g proizvoda. Za nijansu 04 Broadway Starlet je potrebna baza da bi se pigment uhvatio na kapak zbog dosta velikih čestica shimmera, a nijansu 08 Cop&Copper možete nanositi i bez baze. Ja sam na swatchevima koristila njihovu novu bazu za kapke-Colour Arts Eye Base i pigmenti se jako dobro 'zalijepe' na nju. Inače je s pigmentima malo nered raditi pa predlažem da istresete dio u nekakvu posudicu (ili poklopac) te sa spužvastim aplikatorom nanosite na kapak. Također, ukoliko oči šminkate sa ovakvim proizvodima, podlogu i puder nanosite na kraju jer koliko god pažljivi bili šljokica bude posvuda. Najbolje je našminkati oči, zatim neposlušne šljokice obrisati vlažnom maramicom i tek onda krenuti na ostatak makeup-a.

Swatchevi su slikani na dnevnom svjetlu, lijevo sa bazom, a desno bez baze. Na njima najbolje možete vidjeti koliko je zapravo nemoguće koristiti nijansu 04 Broadway Starlet bez baze.


Ovo je look koji sam danas napravila s ova dva pigmenta i baš mi je nekako blagdanski. U vanjskom kutu oka i uz donje trepavice sam još samo nadodala tamno-smeđu shimmer nijansu iz Undressed palete te jedan sloj Bourjois makare.


Ja sam poprilično zadovoljna i sigurno će uskoro pasti još koja nijansa.

Jeste Već isprobali neke od pigmenata i kakvi su dojmovi?
Btw. ima li u Vašim gradovima snijega? Kod nas još ne. :(
Pišite mi, rado čitam vaše komentare.
:*



You may also like

44 komentara:

  1. Ima kise ledene. da ti posaljem? :)) Divna je ova bakana ali meni to uzasno stoji..potrazicu se neku zlatnu ako ta kolekcija ikad dodje :)
    Stigla nova GR kolekcija (sve sam sljokice) pa sad skupljam novce za to :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma ne bi kišu, ima nje i kod nas. Ja bi bijela govna, kmeeee :(((
      Ima baš lijepih nijansi, nadam se da će vam stići :) A kod nas GR nikako ne dolaži po kolekcijama, nego kako im čega nestane :Đ

      Izbriši
    2. Ne bih ni znala da GR ima tu novu sljokicastu kolekciju da nisam skoro vidjela kod Lepidopterie na blogu.To kod nas nema jos. Meni isto bronzano ne stoji, ali smeknucu neke druge boje :-) Takvu sa krupnim sljokicama imam iz ove zadnje Essence Breaking dawn cini mi se da se zove Edwards love,preljepljena je preko pa nisam sigurna. Isto raznobojne glitter sljokice ali na malo tamnijoj bazi, ali meni je muka sa tim ako upadne u oko i sociva:-( Imas li savjet cim da to jos dodatno fiksiram? Inace stavljam na Ad bazu, ali osipa se

      Izbriši
    3. Možda da pokušaš s ovom novom Essence bazom koju sam navela (Colour Arts Eye Base u plavoj tubici), jer je Artdeco baza dosta ''suha'' u usporedbi s ovom. Ova je baš nekako tečna i ljepljiva, ni slična Essence I <3 STAGE bazi niti Artdecovoj, a stvarno nije skupa (oko 4 KM). Znam da postoje i ljepila namjenjena za to ali s njima nisam nikad radila. Možeš možda probat na kapak namazati i mrvicu Melema (ako imaš suhe kapke) da se za njeg uhvati, ja sam to radila sa krupnijim šljokicama.

      Izbriši
    4. A za korištenje te essence baze ali sa običnim sjenilima, je li bolje da ih nanesem dok je baza jos mokra ili cekam da se malo osuši?

      Izbriši
    5. Za obična sjenila je bolje sačekati da se osuši.

      Izbriši
  2. Kod mene zatrpao sve kako i dolici :D bas sam razmisljala koji pigmentic da uzmem, mame me :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Divne su mi fotke, moram nabavit ovo, super izgeda ;)
    I da, look je za 5. ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. 08 je divan!
    i da,napokon pada snijeg.cijeli dan i ne staje <3

    OdgovoriIzbriši
  5. NIšta Essencovo nije mi strano :D Tako da imam ovaj Broadway Starlet :) Prelijepo si ovo izvela :) I ne, nema snijega kod nas, a ja sam se baš radovala i mislila da će da pada :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :)
      Ma i ja se nadala ko budala, i stalno na prozoru visim a ono samo kiša pa kiša. Dosada.

      Izbriši
    2. A ove čike meteorolozi najavli snijeg kod nas. Ima da ih tužim što lažu :D

      Izbriši
    3. Je brate, i oni su dosade. Samo se jadna djeca ponadaju i onda šipak! :(

      Izbriši
  6. Ja sam išla u snježnu šetnju sa dragim i baš je bilo lijepo. Samo mi se guza smrzla malo al ništa strašno :D
    Mene ovaj Broadway Starlet zove da ga kupim a ja baš nikako da mu dam šansu. uzela sam iz twilight kolekcije zlatni pigment al ne znam sad kako se zove. baš mi je nekako praznični. i sviđa mi se kombinacija bakarnog i šljokičastog na očima :)))
    :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vadiš mi mast gospođo Betmenko! I ja bi u snježnu šetnju s dragim, višee!

      A ma kupit češ i ovaj, vidim ja to već. :P
      I drago mi je da ti se sviđa! :*

      Izbriši
  7. meni izgleda predobro , moram i ja sebi kupiti, tesko ce se biti odluciti za boju =D

    OdgovoriIzbriši
  8. uf kako si se dobro nasminkala!
    nisam probala pigmente, nisam ja ljubitelj toga,al kad vidim sta si ti uspela da izvuces, onda pozelim da probam :D
    daaaaa, juce je padao sneg :)) i radujem se i ne...nisam jos resila :))

    OdgovoriIzbriši
  9. Odlični su i super ti stoje! Koliko sam ja primetila ti pigmenti se međusobno baš razlikuju, neki su jedva upotrebljivi, a neki super. Kod nas, naravno, i dalje nisu došli, ja sam ih gledala u HR.
    Snega ima koliko hoćeš odnosno, u mom slučaju, koliko nećeš...Ne volem zimu, ama baš nikako...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Istina, ima razlike u kvaliteti među nijansama, ali nisu skupi pa onda vrijedi isprobati.
      A šteta, ja baš volim i zimu i snijeg, ali izgleda ništa od njega.

      Izbriši
  10. Lajkam look koji si sa njima napravila...divno ti stoje ove nijanse!

    OdgovoriIzbriši
  11. Koja razlika sa i bez baze :o mislim da bi nakon nekog vremena i ono malo sljokica bez baze spalo :) Tvoj EYES OF THE DAY look uvijek fenomenalan, i divim ti se sto to umijes. Ja sam antitalenat ali meni je sminkanje umjetnost, ne vjerujem da svako ima stiha za to i da uci godinama :) ili umijes ili ne, praksom samo usavrsis :)

    A snijeg (fuj,fuj, fuj) - nosi ga :D evo ti sav ovaj sto je napadao kod nas :D Ja sam ljetno dijete i najradije bih ovo prespavala sve :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa da, ovaj pigment je teksturom jako sličan običnim šljokicama koje stavljaš na nokte i sl. pa tako da nema šanse da se može nanositi na suho, jednostavno treba ispod nešto masnije ili ljepljivije da stoji. :D A hvala za look, jako mi je drago da ti se sviđa!

      Može, pošalji mi ga nekako :D

      Izbriši
    2. http://instagram.com/p/TAybCwBM8l/

      Izvoli :D sa prozora moje zgrade :D uzivaj!
      Ja jedino mogu prosetat tu preko puta do cika psihijatra u desnoj kuci jer ludim cim se temperature spuste :D

      Izbriši
    3. Ajme prekrasno je *.* Hahaha, ma nemoj, uživaj u toplini doma i vrućoj čokoladi;)

      Izbriši
  12. Fantasticno..Bas sam ih gledala da uzmem ali nisam se usudila i sad kad sam vidjela kako ti dobro stoji moram odmah sutra :)) Stvarno prelijepo izgleda <3

    http://mypersonalclosetbysamra.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  13. Razmisljam da kupim, ali necu potrositi za narednih 100 godina, na kraju cu baciti. Ima li glitter eyeliner-a u toj kolekciji?

    OdgovoriIzbriši
  14. Super izgleda, moraću ih nabaviti. :-)

    OdgovoriIzbriši
  15. Prelepi su, ali u Srbiji je Essence toliko oskudan da sam odustala od njih. Iako se uvoznik promenio, jos uvek nismo dobile LE i TE kolekcije, samo neke proizvode koju su bili najavljeni za jesen. A te njihove kolekcije su mi prelepe. Bas mi je krivo sto su kod nas takvi kakvi su :(

    A sto se tice snega, ima ga u Beogradu koliko ti srce zeli. Meni su obe terase zavejane, i da nije toliko hladno napravila bih Sneska Belica na njima :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš šteta, često bude zanimljivih stvarčica u LE kolekijama.

      Blago vama, uživajte :)))

      Izbriši
  16. Uh, sto mi u Bg nemamo sve ovo. :(

    Btw, sjajan blog, sad naleteh na njega! Ukoliko zelis, mozemo se medjusobno pratiti, moj novi blog je na adresi theladyofoz.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši