Makeup ner(e)d

MUA Undressed paleta

/
29 Comments


Pošto ovu paletu imam tek nekih tjedan dana, ovo što slijedi neće biti detaljna recenzija nego moji prvi dojmovi o kvaliteti sjenila, swatchevi i jedan look napravljen s njom.
Pretpostavljam da većina Vas zapravo zna da je ova paleta dupe, ilitiga kopija jedne od najpoznatijih i najprodavanijih paleta na svijetu-palete Naked, od Urban Decaya. Čak i samo ime 'Undressed', asocira naravno, na 'Naked'. Nažalost, nemam Naked paletu pa ne mogu napraviti usporedbu, ali na OVOM LINKU, s portala Šminkerica, možete pročitati usporedbu te dvije palete i vidjeti koliko su zapravo slične. Ono što ja znam je da je razlika u cijeni ogromna-Undressed je jeftinija čak 10 puta!

Ambalaža palete me je poprilično razočarala jer djeluje nekako skroz jeftino. Istina da paleta i jest zapravo skroz jeftina :D ali po slikama na netu sam stekla dojam da je malo finija i veća. Dakle, prvi dojam je da su sve palete od MUA-e jako FOTOGENIČNE, te da na slikama izgledaju puno 'moćnije' nego uživo. Meni osobno ambalaža dosta utječe na prvi dojam o nečemu, ali na kraju, ono radi čega uistinu zavolim neki proizvod je njegova kvaliteta, logično.


Cijena palete je 4 funte, što je cca. 10 KM.

Pigmentacija samih sjenila je ono što je mene oduševilo! Većina sjenila u paleti je izuzetno dobro pigmentirana. Truse se minimalno i nemaju nikakav neugodan miris. U paleti se nalazi 12 nijansi sjenila od kojih su tri mat završetka, a ostali su shimmerastog, odnosno metalik završetka. Nijanse su prekrasne i jako iskoristive. Dobijete 12 neutralnih nijansi s kojima možete napraviti puno, ali puno lookova i koristiti je u gotovo svakoj prilici. Različitim kombinacijama  iz ove jedne palete možete dobiti jako prirodan i neutralan makeup, ali i dramatični, večernji makeup. 

Swatchevi su slikani na dnevnom svijetlu, nanešeni na kožu bez baze, a poredani su redoslijedom kao i u samoj paleti:



Za look koji sam radila s ovom paletom koristila sam sjenila koja su zaokružena na slici. Prvo sam preko cijelog kapka stavila svijetlo mat sjenilo, zatim u kut oka i uz donje trepavice svijetlo shimmerasto sjenilo.
S tri nijanse iz donjeg reda sam konturirala oko i stvorila dubinu u pregibu kapka, a najtamnije shimmer sjenilo sam nanijela u vanjski kut oka, te uz rub donjih trepavica. Od proizvoda sam koristila još Rimmel crni eyliner i Bourjois Volume Glamour maskaru.



Sve u svemu, ovim sjenilima sam više nego zadovoljna i sigurna sam da ću ih jako puno koristiti. Mislim da se ovakva jedna univerzalna paleta neutralnih boja, koje svima dobro stoje, zaista treba naći u neseseru svake žene.

(Prije narudžbe na MUA web stranici, svakako sačekajte njihove akcije koje otključavaju nakon određenog broja lajkova na njihovoj FACEBOOK STRANICI.)

Kakvi su Vaši dojmovi o Undressed paleti?

Do čitanja :*


You may also like

Broj komentara: 29:

  1. Ova paleta mi je predivna, a fotke su ti isto prekrasne :))

    OdgovoriIzbriši
  2. Super, super. Kako doći do ovih sjena? :-D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Narudžbom preko njihove web stranice- http://www.muastore.co.uk
      :)

      Izbriši
    2. Odmah sam posjetila stranicu. Povoljni su nema šta. Sviđa mi se način na koji šminkaš oči!! :-))

      Izbriši
  3. Pa meni nekad bude muka ako jedem previše ovih boja. :/

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja cu takodje naruciti ovu, a planiram i glitter bal i starry night. Jel imas neku od ovih tj. koje si ti jos narucila?
    Narucila bih i neki karmin i sjaj za usne,te rumenilo, ali me zbunjuju brojevi i one slike, tj. samo su poredane one kockice sa bojom a nema broja-jel to tako onda napamet narucujemo ili se kod mene nesto ne otvara?
    Divno si se nasminkala :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja imam još Glamour Nights i Heaven and Earth, o njima ću pisati i staviti swatcheve. Još sam naručila set za obrve i jedno kremasto rumenilo no nisam baš zadovoljna s njima pa o njima neću ni pisati. Palete su zaista dobre, osobito za tako malo novca, ali što se rumenila tiče-Catrice rumenila su PUNO bolja za skoro iste pare!
      Sjenila za obrve su dobra ali su nijanse totalni promašaj, sve su jako toplog podtona i previše smeđe, a moje obrve, kao i u većine ljudi su više tamne sivkasto-smeđe boje nego čokoladno-smeđe boje, pa me to razočaralo.
      Što se tiče ruževa i sjajila, njih nisam niti gledala jer kod nas ima u cm-u i dm-u ima super jeftinih ruževa i sjajila (Rimmel, Catrice, Essence) u tom cjenovnom rangu, pa me to nije previše zanimalo. Mislim da su palete najbolje što se može naručiti jer njih kod nas nema. O ruževima malo još proguglaj ako njih želiš naručiti, potraži swatcheve obavezno jer je moje rumenilo totalno drugačije boje nego što je kod njih na sajtu.
      Eto gac :D

      Izbriši
  5. Šminka je odlična, a ove palete me iz nekog razloga ne privlače, ne umem ni sama da objasnim zašto.

    OdgovoriIzbriši
  6. pa prelepo si se nasminkala!
    savrseno ukombinovane boje i lepo fotkano
    a citala sam nedavno taj clanak o poredjenju
    sa naked,a i po tvojoj recenziji, ova paleta
    deluje kao nešto što bih mogla
    da kupim...samo ne znam šta bih radila sa dve
    slične palete, al dobro sad....kad potrošim naked možda i potražim ovu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A joj, ja da imam Naked isto me ovo vjerojatno ne bi zanimalo :))

      Izbriši
  7. Treba treba se naci :) samo jos da ja sacekam opet te lajkove :D Super izgleda, i ja bih nju, ali eto... cim bude javljajte, sad mi izlaze notifikacije ali za svaki slucaj :)

    Svidja mi se kako si stavila sjenilo, meni treba ozbiljna poduka iz toga :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Javim svakako:) Napravit ću onda jedan tutorial sa sjenilima pa ti možda i pomognem malo! :)

      Izbriši
  8. Odgovori
    1. Hehe, ma mooože :)
      Btw. za 50 000 lajkova će imati akciju 50% off + free shipping, to treba dobro iskoristiti! :D

      Izbriši
  9. Hej a kako si prošla sa carinom ? I ja sam iz Bosne, i sad sam htjela naručivati nešto od MUA al' nekako me strah (prva online narudžba :$) iako piše free shipping šta ako me na carini budu zezali.
    Molim te ako može što više detalja o tome kako si ti prošla sa svojim narudžbama ?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nikad nisam imala nikakvih problema s carinom, ali mislim da je gornja granica oko 50tak maraka, to znači da ako ti je račun do 50 maraka onda nećeš morat plaćati ništa na carini. Na njihovoj stranici od sutra starta popust koji ćeš moć iskoristiti tako što ćeš prilikom naručivanja ukucati kod koji oni objave na fejs stranici i onda će ti se automatski ukupni iznos smanjiti za 50 posto, te pri završetku narudžbe klikni na free shipping tamo gdje ti budu već ponuđene vrste shippinga, tako da ukoliko ti racun ne bude velik sigurno nećeš imati problema s carinom :) ako te još neki detalji zanimaju javi mi se na mail slobodno! :) pozdrav!

      Izbriši
  10. jesi naručivala preko paypal-a ili karticom?koliko je sigurno karticom?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Naručivala sam paypal-om tako da ne znam koliko je sigurno karticom. :)

      Izbriši
  11. ja bih naručila ovu paletu ,ali kako i na koji način?

    OdgovoriIzbriši