Makeup ner(e)d

MUA Glamour Nights i Heaven and Earth palete

/
22 Comments


Jučer sam napisala post o svojim prvim dojmovima vezano za MUA Undressed paletu, a današnji post je nastavak na cijelu tu priču. Radi se o preostale dvije palete koje sam naručila zajedno s Undressed, a to su Glamour Nights i Heaven and Earth. S ovim postovima sam požurila radi cura koje čitaju moj blog a namjeravaju uskoro raditi narudžbu s MUA stranice, pa da im koliko-toliko olakšam pri odabiru proizvoda.
Već sam u jednom komentaru navela da s ostalim proizvodima koje sam naručila (kremasto rumenilo i set za obrve) nisam zadovoljna tako da o njima neću pisati poseban post. Kremasto rumenilo je nepostojano, a u setu za obrve se nalaze sjenila poprilično neiskoristivih nijansi + nema nijedna tamno siva ili crna nijansa što smatram velikim propustom. Ostala kozmetika mi nije bila previše privlačna, ali palete su svakako nešto što bih ponovno kupila.

Većina stvari koje sam napisala u jučerašnjem postu o Undressed paleti vrijedi i za ove dvije palete. Ambalaža, pigmentiranost sjenila i njihova tekstura je ista kod sve tri. Neke nijanse se malo razlikuju po svojoj teksturi, par ih je nešto lošije pigmentirano, no moj ukupni dojam je i dalje jako pozitivan. Danas Vam donosim samo slike paleta i swatcheve da možete vidjeti kako sjenila zaista izgledaju. Boje su realne, a swatchevi su slikani na dnevnom svjetlu, bez baze za sjenila.

Glamour Nights je paleta koja je idealna za večernji i dramatični makeup. Većina sjenila u njoj je shimmerastog, metalik završetka.



Heaven and Earth je paleta koja se sastoji od sjenila zemljanih tonova. Idealna je za dnevni makeup.
Boje u njoj su toplijeg podtona nego boje u Undressed paleti, iako su na prvi pogled dosta slične.




Za kraj dva looka koja sam radila s ovim paletama. U prvom stupcu sa Heaven and Earth, a u drugom sa Glamour Nights paletom.


Za kraj sam namjeravala napisati koja od ovih paleta mi je najbolja, ali nekako se teško odlučujem. Možda ipak Undressed, klasika?
U svakom slučaju bih kupila ponovno sve tri. :)

Koja se Vama najviše sviđa?

:*


You may also like

22 komentara:

  1. ja sam potrošila nedavno ovu Heaven & Earth i ponovno je naručujem kad bude sniženje :D jedna od boljih sjenila koje sam isprobala, još bih preporučila Immaculate paletu od 24 sjenila jer se u njoj nalazi dosta sjenila iz ovih manjih paleta :)))

    OdgovoriIzbriši
  2. oba looka su mi fenomenalna tako da se meni obe svidjaju :)

    OdgovoriIzbriši
  3. heaven on earth. <3
    obožavam neutralne nijanse. :D a za kremasto rumenilo sam pročitala da je nepristojno haha

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja isto najčešće koristim neutralna sjenila. A šteta za rumenilo, baš sam mu se veselila.

      Izbriši
  4. Heaven and Earth - mnogo "praktičnija",:-) mada mi se svidja i kako si se našminkala sa Glamour Nights paletom, jer volim ljubicastu boju. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da jer ona, poput Undressed, sadrži nijanse sjenila koje je jako jednostavno kombinirati. :) Drago mi je da ti se sviđa!

      Izbriši
  5. Undressed i Heaven and earth, ni sa jednim se ne moze pogrijesiti kao jednim od "klasicnih".

    OdgovoriIzbriši
  6. Predivno si se nasminkala, bas mi se dopada

    OdgovoriIzbriši
  7. Oba su divna! :) I ja sam porucila neke stvarcice i jedva cekam da mi stignu! Jesi li isprobala paletu za obrve?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Jesam, napisala sam u početku posta osvrt na set sjenila za obrve :)

      Izbriši
  8. Marija samo jedno pitanjce, pošto planiram da naručim neke četke sa sajta i jednu ili dvije palete, koliko se otprilike čeka na dostavu? Hvala :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Nisam ljubitelj sjenki svjetlijih boja, a pogotovo ičega što podsjeća na rozo, ali ovaj look sa Glamour Nights paletom, me ostavio bez teksta... Odličan je :D

    OdgovoriIzbriši