Makeup ner(e)d

Mix post #1

/
6 Comments

Ovih dana imam neke nove obaveze, koje su ujedno i razlog male stanke u objavljivanju postova na blogu.
No prije nego što napišem išta u vezi toga, želim s Vama podijeliti par fotografija sa superkul Festivala dizajna i umjetnosti MODAMO.kreARTiva, koji se prošli vikend održavao u Mostaru. Festival se održava drugu godinu za redom, a okuplja razne generacije ljudi koji dobiju priliku izlagati i prodavati svoje rukotvorine ili sudjelovati u raznim radionicama kako bi drugima prenijeli svoja umijeća. Sama ideja festivala je odlična i osvježavajuća, i mislim da bi se ovakve stvari trebale češće organizirati. Svaka čast MODAMO timu! 








Uistinu je svatko mogao pronaći nešto za sebe jer je ponuda bila jako šarolika. Sve je bilo prepuno štandova sa raznim unikatnim nakitom, odjećom, torbama, prirodnom kozmetikom i još mnoštvom drugih rukotvorina. Ja sam se najviše zadržala na štandovima Lamaruž i Arrel gdje sam imala priliku pošnjufati i proučiti njihove asortimane prirodne kozmetike. Na kraju sam kupila dva sapuna (jedan od zelenog čaja, a drugi od zelene gline i koprive), balzam za usne od čokolade i naranče, te dragome balzam za poslije brijanja na bazi aloe vere. Iako me je privlačila još hrpa prekrasnog nakita sa svih strana, na kraju sam se odlučila samo za kozmetiku :D.
Cijeli festival je bio nabijen pozitivnom energijom i dobro raspoloženim i nadasve kreativnim ljudima. Thumbs up za ovakve događaje!! :) Ukoliko želite pročitati nešto više o samom festivalu kliknite na OVAJ link.

Sad slijede razlozi zbog kojih sam blog stavila u drugi plan.
Naime, osim što su predavanja na faksu već počela punom parom, ovaj tjedan sam se upisala i u školu šminkanja, točnije na individualnu edukaciju za makeup artista.
Već dugo mi je to bila želja, i drago mi je da se napokon i ostvarila.  :kima:
Sad zbog svih tih obaveza imam jaaako, ali baš jako malo slobodnog vremena. Još sam uz to sve uspjela uhvatiti i nekakav virusić pa sam sva šmrljava i stalno na granici povišene temperature, tako da jedva išta stižem. Sa samom edukacijom za MUA sam dosta zadovoljna. Učim svašta nešto novo što do sad nisam znala i osjećam da mi nekako dobro ide i jako mi se sviđa sve to skupa.
Evo ostavljavam Vam par fotografija mog modela sa edukacije:

 


Eto, nadam se da Vam je ovaj bućkuriš od posta bio bar donekle zanimljiv :)
Svi komentari/kritike/prijedlozi su dobrodošli :)

Do čitanja, :*


You may also like

Broj komentara: 6:

  1. Bas dobrih stvarcica bilo na Modi :)
    Nesto mi je cudan puder na modelu. da nisi koristila neki HD ? On ume ovako da izgleda na fotografijama

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, s takvim puderom sam fiksirala podlogu pa na ovim fotografijama gdje je korišten makro način na kameri izgleda malo čudno i ostavlja dojam težine.
      +prejako svjetlo, ali nažalost nemam baš vremena za neko kvalitetnije fotografiranje na edukaciji. :)

      Izbriši
    2. Pa i bitnije je da sminkas nego da slikas :))
      Tako sam i ja na fotkama od letnjih svadbi kao kasper..sva sreca pa ih je malo..fotki, mislim :))

      Izbriši
  2. Hocu i ja taj festival u svom gradu :( sta ja da pregledam, sta? Dosta mi dm-a i parfimerija :D

    OdgovoriIzbriši