Makeup ner(e)d

FOTD (Face Of The Day)

/
4 Comments

Ovo će biti jedan kratki post sa nekoliko slika mog super-jednostavnog makeupa od jučer.

Prvi zvuk koji sam čula kad sam se probudila, bio je zvuk udaranja kiše o moj prozor. Jesen, napokon!
Volim ja ljeto, more, sunce i vrućinu, ali mi je za ovu godinu bilo stvarno dosta! Trenutno se jako veselim dolasku hladnih dana, kiše i dugih rukava. U biti svako godišnje doba najviše volim kad se ono tek naslućuje-ranu jesen, rano proljeće, početak ljeta, ili ono vrijeme kad se tek počinju nositi kaputi. Ali već nakon nekoliko tjedana neprestane kiše, ja jedva čekam snijeg, a čim se dva puta smrznem na njemu, i sinusi mi počnu stvarati probleme, onda opet jedva čekam sunce, i tako u krug.
Uglavnom, htjela sam reći da čim sam čula kišu, poželjela sam isprobati friško kupljeni Manhattan ruž, o kojem sam Vas izvijestila u pretprošlom postu. Boja je baš nekako jesenska i prekrasna za malo hladnijih dana.

Makeup je skroz minimalistički-BB krema (Garnier), obrve brzinski popunjene (Rimmel 001 dark brown eyebrow pencil) i ruž (Manhattan X-treme last&shine 103).



   





Znam da ovakav makeup vapi za crnim eyelinerom na očima, i (bar) konturianim obrazima, ali pošto često nosim naočale onda za ovakav dnevni look volim ostaviti oči i lice ''golo'', uz neki upadni ruž. Dobro se osjećam s takvom vrstom minimalizma.

Bilo bi mi drago pročitati neke Vaše kritike ili komentare. :)

Do idućeg čitanja   :*


You may also like

4 komentara:

  1. Super ti stoji ovo, a s obzirom da nosis naocale, crni tus ti nije ni potreban. I super ti je ten! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ;)
      Ten baš pazim i njegujem, ali i koža mi je inače suha i nije sklona aknama tako da nemam velikih problema:)

      Izbriši