Makeup ner(e)d

Početak.

/
6 Comments




*slika preuzeta s neta

Dobar dan!
Ja sam Marija, studentica i ovisnica o kozmetici, drago mi je. ;)


Dugo vremena sam se premišljala trebam li pokrenuti vlastiti blog ili ne, zbog toga što je u BiH (posebno u Hercegovini) blogosfera još uvijek poprilično mala i nezastupljena, a ljudi dosta zatvoreni.
Prateći tako dugo vremena beauty blogerice iz susjedne Hrvatske, te par odličnih blogerica iz Bosne ipak sam se na kraju odlučila i ja okušati!

Zbog velike ljubavi prema šminkanju, kozmetici i isprobavanju raznih proizvoda, te općenito umjetnosti i artistic makeup-u odlucila sam stvoriti vlastiti prostor u kojem ću neke stvari djeliti s Vama. U njemu ću pisati (nekorumpirano i iskreno ;) ) o svojim iskustvima sa raznim preparativnim i dekorativnim kozmetičkim proizvodima i slično. Dakle možete očekivati rezencije, swatcheve, tutoriale, lookove te poneki tekst o svakodnevnim stvarima i stinicama.

Uz šminkanje (kako sebe, tako i drugih) se amaterski bavim i slikarstvom. Imala sam želju upisati likovnu akademiju, no na kraju je presudio razum i ljubav prema kemiji, tako da sad studiram prehrambeno tehnološki fakultet i još uvijek nisam požalila zbog toga.;)
Živim u Mostaru, sa najboljom prijateljicom koja je ujedno česta žrtva mojih makeup eksperimenata. Mislim da ćete imat priliku gledati i njeno lice na slikama, kad u vrijeme ispitnih rokova, sve (čitaj: iznenadna potreba za depilacijom,manikurom,pedikurom,frizurom,šminkom) bude zanimljivije od učenja. Studenti i učenici-mislim da znate o čemu pričam;)

To bi bilo par stvari o meni.
Čisto da se i vizualno upoznamo, ostavljam Vam sliku jednog svog random makeup-a.






Nadam se da ćete uživati i napisati mi pokoji savjet ili kritiku!

 :*





You may also like

Broj komentara: 6:

  1. Dobrodosla! Drago mi je da nas ima sve vise i vise iz BIH. I ja sam nedavno pocela sa beuaty blogom, pa svrati :)

    http://dragstripsuperstarr.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  2. Dobro nam dosla :-)
    Podsjetila si me malo na ovoj slici na Scarlet Johansson :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Sve sam pregledala na tvom blogu... Cesto zavirim u ove bjuti blogove svi su ok,ali ti si me odusevila,ljepotica jedna,sa stilom! Predobre recenzije,kreaivna si to se odmah primjeti...nikad ne komentarisem ali tebi nisam mogla odoliti! Sve pohvale samo naprijed! Pozdrav iz Banjaluke!

    OdgovoriIzbriši