Makeup ner(e)d

Recenzija: Lush Ro's Argan Body Conditioner

/
17 Comments

Odmah u startu da vas upoznam s mojom opsesijom ovim proizvodom i razlogom opasne zaljubljenosti u isti-naime, probala sam ga još prošle godine u Lushu u Sarajevu i dogodila se enormna ljubav s njegovim MIRISOM. Otad sam ga šnjofala svaki put kad sam bila u prilici, no njegova cijena me redovito držala podalje od kupnje. Tako je bilo sve do prošlog mjeseca kad sam napokon izvrnula novčanik na Lushovom štandu u Mostaru, uz pravdanja sama sebi 'znala sam da ću kad tad posustati', 'ko ga šiša, jednom se živi' i sl. gluposti kojima sam se tješila jer me je držala sumnja jesam li ipak dala previše para za obični losion za tijelo. Sreća, nakon prvog korištenja svaka sumnja je nestala. :)

Inače nisam uopće ljubiteljica mirisa ruže. Baš naprotiv, mirisi ruže me asociraju na parfeme za starije gospođe koji mi redovito izazivaju mučninu. Čak se i cimerica šokirala kad sam ovo donijela u stan jer dobro poznaje moj parfemski ukus i odmah je komentirala otkud mene s nečim što miriše na ruže. Evo u čemu je fora-ovo je najljepše upakirana i skroz neklasična gurmanska ruža koju sam ikad osjetila, apsolut i ulja ruže sa infuzijom mahune slatke vanilije, sokom goji bobica, uljem limuna, pelagronije i čempresa tvore nevjerojatnu, skoro parfemski dobru kombinaciju. Ni jedan proizvod za njegu tijela koji sam dosad susrela nije imao tako upečatljiv, dugotrajan i prekrasan miris.  

E sad kad se taj savršeni miris ukombinira s jako kvalitetnim sastojcima za njegu tijela poput arganovog, bademovog ulja, ulja brazilskog oraha, kakao, cupuacu i shea maslaca, onda se dobije jedan i više nego zanimljiv proizvod.


Specifična je i sama namjena jer se koristi kao regenerator za kožu. Nanese se na vlažnu kožu nakon tuširanja, ostavi par minuta da se upije te se zatim ispere. Iskreno, nisam bila uvjerena da će to dobro funkcionirati s mojom jako suhom kožom tijela, no prevarila sam se. Regenerator se dosta brzo upije, a kad ga isperem koža je savršeno nahranjena, elastična i mirisna, i još k svemu tomu mogu se odmah nakon tuširanja oblačiti bez čekanja da se losion osuši i upije. Naravno da se može ostaviti na koži i bez ispiranja, tako ostaje još intenzivniji miris i efekt, no onda se upija duže nego klasični losioni. Ja ga često nanesem na vlažnu kožu i ostavim bez ispiranja, ali to bude uglavnom na večer kad imam vremena čekati da se upije i pod uvjetom da je stan dobro ugrijan. :D

Ne moram niti spominjati da cijeli stan miriše nakon mog rituala.
Čak mi super funkcionira i depiliranje preko njega, koža ostane baš prekrasno mekana i bez iritacija.



Ambalaža je klasična lushovska crna plastična posudica s poklopcem, a na njoj su njihove standardne animacije i maštoviti opisi proizvoda, upute, sastojci i sl.

Količina je 225 grama, a cijena 48 KM. Na prvu loptu mi je cijena bila preparena za proizvod ovog tipa i dugo sam se mislila hoću li ga kupiti ili ne, no kad sam skužila da mi skoro pa zamjenjuje parfem a još k tomu i savršeno njeguje kožu, onda sam shvatila da je cijena opravdana. Deftinitivno mi nije žao što sam ga kupila jer mi čak niti jedan parfemski losion nije bio ovoliko dobar i nadam se da ću se opet moći počastiti njime kad ga potrošim. :)

Rok trajanja mu je godinu dana od dana proizvodnje.

Tekstura je najsličnija teksturi maske za kosu, onako lagano pudingasta i glatka. Lako se nanosi i razmazuje, a nije potrebna velika količina za cijelo tijelo zbog toga što je regenerator bogat uljima i njegujućim maslacima.



Nadam se da sam vam uspjela dočarati svoju zaljubljenost u ovog mirisnog ljepotana!
Ukoliko budete u prilici obavezno ga barem pomirišite da znate o čemu sam pisala, čak i ako ga nemate namjeru kupiti. :)

Jeste li možda isprobale već ovaj regenerator?
Imate li vi neku svoju Lush ljubav?

Do idućeg čitanja :* :)


You may also like

Broj komentara: 17:

  1. mislim da ću ga morati pomirisati nakon ovog divnog opisa :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ne, ja nisam pročitala ovaj post i samim tim nisam ljubomorna jer nemamo LUSH i tako... :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe, a joj žao mi je, znam da su nedavno zatvorili radnje u Srbiji. Baš šteta!

      Izbriši
  3. Ovo je proizvod koji vrijedi svake lipice i ja ga zaista obožavam.

    OdgovoriIzbriši
  4. Vidi se po opisu da si oduševljena. :D Mnogi hvale ovaj proizvod, no nisam ga imala prilike niti pomirisati jer kod mene nema Lusha pa uvijek moram gnjaviti nekoga da mi kupuje nešto njihovo i pošalje poštom. -.-
    Cijena je diskutabilna,nekome je puno,nekome malo ali ako opravdava kvalitetom to je nešto drugo. :D Ja inače nisam fan ovakvih proizvoda, iako ne volim niti mazanje nakon tuširanja :D. Tko bi mi ugodio? :D
    Enihaaaau :D, jako volim njihove maske za lice i veselim se probati božićne novitete.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesam, stvarno sam oduševljena. Žao mi je što nemaš Lush u blizini, nemam ni ja u svom gradu no kad god negdje putujem svratim u njihove trgovine i išnjufam sve po redu. Jako sam slaba na mirise :)

      Slažem se za cijenu, diskutabilna je i ovisi o osobnim preferencijama.
      Što se tiče maski one su mi isto stvarno super, Mask of M. sam imala prošlu zimu i baš mi je bila dobra, i opet me je njen miris na mentu skroz osvojio. :D Ja čekam da bude sniženje na božićni asortiman pa ću kupovati nakon blagdana, jer je prošle godine sve božićno bilo sniženo na pola. :))

      Izbriši
  5. ovo je opis koji me jos vise baca u depresiju jer lusha vise nema kod nas! uzas zivi! divno zvuci zaista, moracu da se snadjem nekako i pomirisem ga, a mozda ga i kupim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj, znam da vam se zatvorio Lush, žao mi je :( Čim budeš negdje vanka pomiriši ga! :)))

      Izbriši
  6. Uf volim ovakve proizvode a nemam Lusha u blizini ni da pomirišem :( Nikad nisam probala njihove proizvode

    OdgovoriIzbriši
  7. Lush je moja tiha patnja i kad stvarno ne budem imala razloge za izdatke odmah ću si priuštiti par stvari
    Dobro da si me podsjetila da se jednom živi :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Lush je moja tiha patnja i kad stvarno ne budem imala razloge za izdatke odmah ću si priuštiti par stvari
    Dobro da si me podsjetila da se jednom živi :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Imam!!! Savrsenstvo od mirisa a i odlicno nahrani kozu <3

    OdgovoriIzbriši