Makeup ner(e)d

New in-LUSH

/
26 Comments
I tako, uselila se ja u ponedjeljak u novi stan u kojem još uvijek nemamo internet niti kablovsku tv, što je u jednu ruku dobro jer uglavnom učim, ali s druge strane fali mi pisanje ovdje i čitanje vaših postova. Kao što sam u prošlom postu najavila, u pripremi je blog sale ali o tom detaljnije kad situacija s internetom u stanu bude riješena. Sad samo kratki update i par napomena da vam ne promakne jedno super sniženje. Naime, pretpostavljam da vas većina zna/čita o Lush kozmetici koju, nažalost, nemamo u Mostaru, ali imaju poslovnicu u Sarajevu, te web shop za BiH na kojem možete naručiti proizvode, kao i pregledati cijeli asortiman i sastav svakog proizvoda. Trenutno imaju odličan sezonski popust od 50% pa se stvarno isplati nešto ugrabiti.

Mene je jutros na prvoj kavi dočekala vrećica iz Lush-a, koja je s dragim doputovala iz Zagreba. Dugo sam željela isprobati Mask Of Magnaminty o kojoj čitam same hvalospjeve, a on mi je ubacio još par proizvoda iz blagdanskog asortimana koji su bili na rasprodaji (gel za tuširanje Snow Fairy i bombu za kupanje Phoenix Rising). Ovo je moj prvi susret s Lush proizvodima tako da jedva čekam sve isprobati.



Jeste već isprobale neke od ovih proizvoda i kakvi su vaši dojmovi?
Što najviše volite/preporučate iz Lush asortimana?

Šaljem vam najveće pozdrave i ne dajte da vam ova već lagano naporna kiša, kvari dobro raspoloženje!
:**


You may also like

Broj komentara: 26:

  1. Kak dobar dragi :))) Meni je sestra poklonila, odnosno proslijedila, bombice za kupanje koje jedva čekam isprobati :)))

    OdgovoriIzbriši
  2. Cudna stvar ali meni Lush uopste ne odgovara..davala sam mu sansu 2-3 puta i odustala ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Odgovori
    1. oćemo se mijenjati? Btw.aje opet piši o amsterdamu da rodjaka izbiješ iz glave. :D

      Izbriši
  4. Divan momak :) Hvala njemu, a ja se nadam da će ti se dopasti Lush. Pošto mi je Sarajevo daleko, sa Lushom se susrećem u Beogradu, i taj dio TC u kome se nalazi definitivno najviše miriše, a ljeti dok šetam Knez Mihajlovom ulicom, bukvalno zbog mirisa moraš da uđeš (mada bih ja umrla da moram da radim tamo, jer su mirisi prejaki). E što se iskustva tiče ja sam koristila uglavnom "kupke" manje ili više pjenušave, ne znam tačno nazive, ali sam bila zadovoljna, tako da se nadam da će se i tebi dopasti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma on je meni najbolji, ne ureklo se ko što Noissete kaže :)
      Istina, sve baš predivno miriše! :)

      Izbriši
  5. Jos uvijek nisam probala nista iz Lush-a ali sve izgleda tako slatko da jedva cekam sve da isprobam :) Pratim te :)

    OdgovoriIzbriši
  6. sad mi je žao što nisam skrenula u lush kad sam bila u Rijeci u trg.centru :( a bio mi je pred nosom...isprobala sam samo u varaždinu na špancirfestu lush-eve parfemiće u sticku...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A zanimljivo, mene baš ti njihovi parfemi jedino od cijelog asortimana nikako ne privlače. Jesu se tebi svidjeli?

      Izbriši
  7. Probala sam par stvarčica, isto sam čitala o maski koju si kupila, no nisam probala. Super stvar mi je lip scrub bubble gum i snake oil za perut. Planiram još par stvari sa sniženja uzetil, ali nikako da odem do njih..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ćeš uhvatiti nešto na ovoj akciji, pa nam piši dojmove :)

      Izbriši
  8. Nisam imala priliku da probam proizvode Lush-a ali zelim!
    Izgleda fenomenalno!

    OdgovoriIzbriši
  9. divna kupovina :)
    snow fairy je predivnog mirisa <3

    bravo za momka!

    OdgovoriIzbriši
  10. Ja obozavam njihove prodavnice, prosto mi izgledaju nestvarno, onako sarene,mirisljave...:) obozavam sampone i sapuncice, to je na zalost sve sto sam do sad probala :)
    divan post, divan blog ^^

    OdgovoriIzbriši
  11. Ko nije jos probao Lush nek to odmah ucini. U Srbiji se Lush zatvara krajem meseca pa tugujem :/

    OdgovoriIzbriši
  12. davno sam imal one njihove maske sto se prije moglo uzimat u onim mini pakovanjima u dučanu,i njohove ove kugle za kupanje al kako su otišli iz splita vise nista nisam kupila

    OdgovoriIzbriši