Makeup ner(e)d

Chit chat post i par slika s putovanja

/
7 Comments

Pozdrav, drage moje!
Na blogu se dogodila jedna duga pauza, pa iako se ne namjeravam ispričavati zbog toga (jer mi je to postalo zaista bedasto), ipak vam se želim javiti i bar ukratko objasniti gdje sam, što se to sa mnom događa i zašto ne pišem redovno.


Posljednjih pola godine mi se u životu događaju prekretnice zbog kojih imam sve više obaveza i jako malo slobodnog vremena. U procesu sam pripreme vjenčanja, namještanja novog životnog prostora, kao i svog malog studija u kojem ću napokon imati adekvatan prostor za rad i za fotografiranje materijala za blog, a možda oživim i youtube kanal - no o tom detaljnije kad dođe vrijeme za to. Radovi oko toga mi oduzimaju veliku većinu vremena tokom tjedna, a za vikend redovno radim punom parom, pa iako se trudim maksimalno uživati u tom svemu, od obaveza ponekad ne znam gdje mi je rep, a gdje glava.
Drugi veliki razlog zbog kojeg ne pišem često je taj da pokušavam dokučiti u kojem smjeru želim uopće ići dalje s blogom. Nadam se da bar vi, koji me čitate od početaka osjećate koliko sam sebe uložila u ovaj virtualni prostor i nikako vas ne želim iznevjeriti spuštajući blog na neku čisto komercijalnu razinu, pisanje bezveznih samo-da-se-nešto-napiše postova i običnog skupljanja klikova. Želim da svaki post bude kvalitetan, popraćen kvalitetnim fotografijama i mojim uživanjem u pisanju istoga, a ako nemam vremena dovoljno se posvetiti - onda radije neću nikako ni pisati.

Vjerujem da ste vi, koji nešto duže pratite blogove, već skužili da se stvari u blogosferi iz dana u dan mijenjaju (neke na bolje, a neke na gore) tako da se i mi koji pišemo ponekad izgubimo u tom svemu i trebamo neko vrijeme da bismo shvatili što dalje. Zbog toga sam uzela ovaj predah i zbog toga će i u narednom periodu biti nešto manje postova, no njihova kvaliteta će biti na dosadašnjem nivou. Trenutno sam puno aktivnija na Instagram profilu (isključivo zbog jednostavnosti objavljivanja), pa ukoliko vam zafalim uvijek možete tamo navratiti po dozu šminke, slika s putovanja ili nekih mojih radnom gluposti. :)
Eto gac - sad kad sam vam malo objasnila svoju situaciju (realnu i virtualnu), želim prijeći na nešto laganije.

Naime, prošli tjedan sam uspjela iskombinirati s dečkom jedan kraći odmor te otputovati u Istru, a s vama želim podijeliti nekoliko fotografija koje sam usput zabilježila. Rovinj je na mene definitivno ostavio najsnažniji dojam pa je većina slika uslikana upravo tamo. Oči i duša su mi ostali u tom prekrasnom i posebnom gradiću.





Nekoliko dana smo proveli i u Puli, a ako me pratite na Instagramu onda ste mogli vidjeti da je Balaševićev koncert bio jedan od razloga za to. Ukoliko ga imalo volite onda sigurno možete zamisliti kakav mi je doživljaj bio njegov koncert u ambijentu divne pulske Arene. Nešto vanserijsko i totalno prekrasno!




Toliko od mene u ovom bućkurišu od posta!

Hvala vam puno na dosadašnjoj podršci i što ste tu i kad ja nisam. :) Nadam se da ste dobro i da uživate u ljetu. Pišite mi svakako, uživam čitati vaše komentare. <3

Do idućeg čitanja Onion Head Emoticons 33



You may also like

Broj komentara: 7:

  1. Predivne slike ! Mene ovaj grad tako podsjeca na Veneciju .. Iako nisam bila, vec me je privukao.

    Charming Coco

    OdgovoriIzbriši
  2. Juh ti si se bas divno provela , suuper :) slike su ti vrh , a vi ste prelijepi <3 Uzivajte :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Predivna si draga <3

    http://herecomesajla.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  4. Divne slike!

    http://curlyjosephine.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  5. You won't believe what we just found, these Party Dresses

    OdgovoriIzbriši
  6. Thinking about what to wear in summer is a challenging task. Check out these must have summer dresses for your easy everyday look. 
    https://www.styched.in/collections/dresses/products/mustard-yellow-cut-out-dress?variant=39663248310456

    OdgovoriIzbriši